Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

Pudelek

Cytat: molkojakas wiara w postęp masowych Polaków :P

Chyba naiwnosć w to, ze cos się zmienia. Takie zmiany obserwować można było już w Barze 5. A czy widoczne są efekty na codzień? Watpie.
Przy kolejnej jego nominacji numer z naciąganą tolerancją nie wypali i wtedy nic nie uratuje Adriana.
Zresztą Adrian jest tak naprawdę gdzies obok tej zadymy! Został wciągniety trochę na siłę i teraz wszystkim będzie się kojarzył z tą sprawą.

molko

nie wiem, nie studiuje wróżkarstwa tak jak zapewne Ty :P
a może już się obroniłes?

a poważniej to jest tylko program i co się tak emocjonować na zapas

Pudelek

W moim poscie nie korzystałem z mądrosci, którą posiadłem na studiach które własnie kończę :).
Moje zdanie opieram na dosć często sprawdzajacej się własnej intuicji i obserwacjach poczynionych po  obejrzeniu bardzo wielu programów reality shows.  :zabek:

cranberry

Adrian hmm no kulturalny grzeczny...ale jest ciagle taki sam...stonowany opanowany nie okazuje jakis sczzegolnych emocji jakby swiadomie sie rownowazyl zeby niczym nikomu nie zawadzic to az sztuczne. Wyraza siebie poprzez wypowiedzi majace zawsze identyczny ton i ta proba bycia zawsze elokwentnym...niekoniecznie udana.. co juz jak dla mnie  nadaje mdlosc jego osobie A to ciagle poprawianie koszulek powoli mnie irytowac zaczyna :p

molko

Pudelek, ale życie jest nieprzewidywalne, chyba, że w programach RS jest więcej show niż reality, a producenci sami decydują kto ma opuscić grę

mseptember

Generalnie wolę Adriana od kilku innych osób w domu, chociaż ostatnio już zaczął mi działać na nerwy ten jego "kFiecisty" język...

Tom Kruz

Ponabijalismy się trochę z błyskotliwej koleżanki Kasi Lenartowicz, która miażdżyła elokwencją na niedzielnym ringu, ale jakos niesłusznie nie docenilismy przyjaciółki Adriana. Też była niezła, zwłaszcza jak udowadniała ''prawidłową'' orientację Adiego. Karina pytala ją m. in. czy miał dziewczyny etc, a następnie padło pytanie "Czy widywałas go w towarzystwie mężczyzn?", a przyjaciółka Adriana: "... nie widziałam Adriana z nim..." :zabek: (nie mylić z ''nimi'').  To się nazywa freudowska pomyłka hehe.

Showmag

zwróciłem uwagę na obie elokwentne panie. Ale bardziej niż ich elokwencja, poraziła mnie mądrosć prowadzącej, która zadawała te wszystkie bystre pytania :bravo:

Ogółem: to już się tyle nie czepiam i nie wytykam wszystkich błędów, bo nie ma co kopać dziury, gdy wszystko leży na dnie

:devil:

Pudelek

Adrian może mieć całkiem duże wzięcie u kobiet. Jolka się przyznała, że Adrian się jej podoba. No i jest on ulubionym mieszkańcem domu WB mojej mamy  :los: . (Chociaż i ona ma wyrobione zdanie na temat jego preferencji).
Jakby tak dalej szukać to pewnie znalazłoby się więcej takich fanek...  :P

FK

Cytat: PudelekAdrian może mieć całkiem duże wzięcie u kobiet.
Zgadzam się w 100%. Mam jedną fankę na GG, która Adrianem jest zauroczona - ma 15 lat, dziewczynka.

FK

Dlaczego On się nie poddał konfrontacji?!

molko

fragment z bloga KAMILA BULONISA:

Własciwie każdy wie, że życie w zgodzie z samym sobą jest największym sukcesem na jaki człowiek może sobie pozwolić.

Zastanawia mnie dlaczego się ukrywasz? Dlaczego walczysz ze swoimi potrzebami, dlaczego na siłę chcesz być taki jak reszta. Czy to strach zmusza Cię do wyzbycia się własnej indywidualnosci? A jesli strach, to czego się boisz? Straty pracy, pobicia a może tego, że ktos będzie na Ciebie dziwnie patrzył, albo Ci ręki nie poda? To wszystko jest nieważne bo jest ktos kto Cię kocha...

Żal mi, że tchórzostwo jest często większe niż my sami, że najpiękniejsze chwile naszego życia marnujemy na udawanie.

Ja powiedziałem, że jestem gejem! I nie żałuję. Nie muszę niczego przed nikim udawać. Kocham i jestem kochany, choć nie ukrywam, że ból jest niesamowity, gdy najbliższa mi osoba nie umie przyznać się do własnego ja.

Tak, to boli, gdy idąc ulicą strach nie pozwala Ci objąć mnie ramieniem, choć wiem, że mnie kochasz, gdy żegnając się na zaludnionym dworcu musiałem Ci podać tylko dłoń na pożegnanie, choć pragnąłem Cię z całej siły pocałować, przytulić... Nie wiem jak długo Cię nie będzie, ale mam nadzieję, że może to nowe doswiadczenie pozwoli Ci wygrać z lękiem... Kocham Cię, choć czuję, że jestesmy jak para ptaków przywiązanych ze sobą grubym sznurem, które mając skrzydła nie mogą pofrunąć.

Nie wiem czy dam sobie radę z przyszłoscią, ale na pewno stawię jej czoła. Czy mam znać Ciebie? Czy się Ciebie wyprzeć, bo taka jest teraz Twoja potrzeba... I czy dasz sobie rade z moim kłamstwem, gdy powiem Ci prosto w oczy, że Ciebie nie znam mając zaszklone oczy? Czy sam mój widok nie zmiękczy Cię, gdy się pojawię tylko na chwilę... A może Ci dodam odwagi swoją milczącą, kilkuminutową obecnoscią... A może przeczekać, przemilczeć ten czas...?

KURDEEEEEE!!!!
co oni najlepszego z nim zrobili!!! co to był za materiał!!! jak można było!!! co do za durne komentarze ciotek niewiadomo z kąd: "on jest nasz" jak można... kimkolwiek on jest!!! jesuuu w ogóle burdel na kółkach się zrobił w tym programie!!! normalnie BAR do kwadratu!!!
a JOLA ma racje 100% wcale głupia nie jest!!!

paola

Ej szkoda mi Adriana biedny chlopak...

Lenka186

Po wizycie Adriana w PZ aż mi łzy popłyneły... Ten chlopak naprawde ma cięzko... :] Ludzie dajcie mu spokój! Powiedzial po raz koleiny ze NIE JEST GEJEM I NIE BYŁ !! kONIEC SPEKULACJI NA JEGO TEMAT I JUŻ!  :obrazony:

Tom Kruz

Komu Adi ślimaczka strzelił na końcu dzisiejszego BB extra bo się zagapiłem? Proszę, proszę - Adi wziął się za udowadnianie, że jest 100 % hetero hehe. I po co Ci był ten flecik na początku chłopie?  :zabek: