Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

joker

po przeczaniu pierwszego zdania wiedziałem z jakiego serwisu jes ten artykuł :zabek:
Moje zdanie jest takie - powiedział na wizji, że jest hetero i nie pozostaje nam nic innego niż w to wierzyć, bo jesli się nie przyzna, że jest homo, będzie można o tym spekulować do końca jego pobytu w programi i jeszcze dłużej.
W programie extra Agata powiedziała Jolce, że Adrian jej wyznał, że całował się kiedys z facetem, żeby sprawdzić jak to jest, więc możliwe, że cos jest na rzeczy.
Ja osobiscie mam nadzieję, że w tym tygodniu to Adrian wyjdzie z domu. Tak będzie lepiej dla niego i dla tego programu.

Edit: czy mi się wydawało, czy we wczorajszym extra Adrian golił sobie pachy :?!:

Pudelek

Nie wydawało Ci się.
Tak sobie myslę, że jak teraz wyjdzie, to na zewnątrz będzie mu ciężko stawić czoło komentarzom widzow. Chociaż kolejne dwa/trzy tygodnie pewnie nic nie zmienią w postrzeganiu jego osoby przez widzow. A i w domu tez wiekszosć uczestników  nie traktuje go zbyt poważnie.

chatiflatt

Cytat: jokerże Adrian jej wyznał, że całował się kiedys z facetem, żeby sprawdzić jak to jest, więc możliwe, że cos jest na rzeczy.
To odsłania kolejną stronę mocy Adriana -- tą baaardzo zakompleksioną....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

dobra!
moim skromny zdaniem, gdy idzie się do programu reality show, trzeba brać pod uwagę pewne okolicznosci. gdybym był na miejscu Adriana 100 razy bym myslał co zrobię gdyby padło pytanie o moją orientacje (choć u mnie tego nie widać, bo nie zawsze widać) i gdyby padło takie pytanie to bym powiedział o sobie prawdę.

I proszę Was! pomijając cechy charakteru i okolicznosci, względnosć to ja się nie dziwie, że Adrian ukrywa swoją orientację i to mu mogę wybaczyć jako gej, ale to jak łatwo nawiązuje kontakt z laskami to dla mnie żaden argument, że jest hetero tylko wręcz odwrotnie ;) wiem cos o tym!

acha! pudelek! bądź poważnym człowiekiem i nie wierz wszystkiemu co pisze pudelek.pl, kozaczek.pl plotek.pl bo to wielka lipaaa! zapewnia Cię

chatiflatt

Cytatto jak łatwo nawiązuje kontakt z laskami to dla mnie żaden argument, że jest hetero tylko wręcz odwrotnie  wiem cos o tym!
ja mam również swietny kontakt z dziewczynami, większosć moich znajomych to kobiety.. a gejem nie jestem.. OJ, molko, ulegasz stereotypom, to dziwne...

Adrian wkurza tym że jest [jak to okreslił Tomek] niemęski. Poza tym mnie osobiscie drażni to że gosciu który w tym roku dostanie dyplom ukończenia filologii polskiej popełnia straszliwe błędy składniowe w rozmowie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

wszyscy są ludzmi i wszyscy popełniają błedy w wymowie, czy to na poziomie gramatyki, skladni czy logiki wypowiedzi. fakt, ze ktos studiuje filologie polską nie oznacza, że ta osoba jest nadczłowiekiem i tym samym mistrzem poprawnosci językowej.

Lenka186

Adrian Nadolski .... Hm Ogólnie jest miłym i mądrym chlopakiem. tak jak juz tu na forum czytalam jesli Adria powiedzial ze nie jest Gejem to trzeba w to wierzyc i szanować.. mimo ze media na sile probuja z niego wyciagnas a nawet narzucic homoseksualizm... sama juz nie wiem ... ;) Poprostu musimy go bacznie obserwowac i jesli sam powie ze jest gejem to jest a jesli nie to nie ... Nie ma co robic z tego jakiejs sensacji ...

molko

no dobrachatiflatt, może przesadziłem trochę, ale zweryfikuje info pudelka.pl bo mnie się nie chce w to wierzyć

mseptember

[ Usunąłem zawartosć tego posta bo ktos zmienił jego tresć. ]

Pudelek

Ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć o uczestnikach w programach na żywo mówiąc o nich bez nich; Adrian nie jest gejem tylko homoseksualistą...
Jestem ciekawy jak sam Adrian się zapatruje na to jak bardzo jego wizerunek został "wyeksploatowany" w programie.
Widać, ze dzisiaj chcą zakończyć ten wątek...

Tom Kruz

Podzielam opinię Pudelka. Wygląda, że dzisiejszy program jest przygotowaniem wyjscia Adriana. Bardzo zdziwię się, jesli będzie inaczej.
P.S. Pewnie padną sobie w objęcia z Biedroniem  :zabek:.

PoPek

Miałem nadzieje że dzis wyleci ... znudził mnie koles strasznie .. myslę że za tydzień znowu będzie nominowany

Lenka186

Zgadzam sie z PoPek'iem ;P otóż Adrian strasznie mi sie znudzil i denerwuje mnie  jego wątek który zostal niepotrzebnie wyolbrzymiony.. a mianowicie homoseksualizm...  Oóglnie jest milym i kulturalnym chlopakiem.. Lecz wolę żeby w najbliższym czasie oposcil BB :) Pozdro dla forumowiczów ;)

molko

no i się pomyliliscie :P bo Adrian został!!! :D
choć nie jest moim faworytem to ciesze się, że został - jakas wiara w postęp masowych Polaków :P

Lenka186

Został bo był ciekawym wątkiem... Moim zdaniem to chłyt marketingowy ... Żeby zwiększyć oglądalnosc ...  :plask: