Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

chatiflatt

jak go dzis ogladalem na tej kanapie - te jego miny, te ąę, to przytulanie do każdego - przyszło mi na mysl hasło PAH "Akcja: Pajacyk". w sumie nie wiem dlaczego :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Adrian zaprzeczył, że jest gejem
Podczas dzisiejszego programu na żywo "Prosto z Domu" Adrian Nadolski zaprzeczył, jakoby był gejem.

O orientacji Adriana spekulowało się już od momentu jego pierwszego pojawienia się w programie. Jego sposób bycia i mówienia sprawiły, że przez widzów został odebrany jako homoseksualista. Co niektórzy upierali się przy twierdzeniu, że Adrian jest metroseksualny.

W dzisiejszym programie na żywo mieszkańcy odpowiadali na pytania od internautów. Jedno z pytań wyraźnie sugerowało, że Adrian jest gejem. Chłopak odniósł się do tej kwestii i oznajmił, że jest osobą heteroseksualną.

Mija się to jednak z tym, co przeczytać można na forach internetowych. Wystarczy użyć wyszukiwarki Google, by trafić na portale gejowskie i tam znaleźć wypowiedzi internautów mówiących o tym, że Adrian jest widywany w klubach gejowskich i posiadał swój własny profil w jednym z gejowskich serwisów randkowych. Pojawiły się także głosy homoseksualistów mających nadzieję, że Adrian nie będzie w programie zaprzeczał temu, kim naprawdę jest.

joker

Cytat: Aaragornże Adrian jest widywany w klubach gejowskich i posiadał swój własny profil w jednym z gejowskich serwisów randkowych
Tego się nie doczytałem, ale myslę, że są to informacje wyssane z palca. Adrian ma swoją hierarchię wartosci wpojoną przez rodziców (było to słychać kiedy mieszkańcy oglądali materiał z nagraniem jego matki) i uważam, że do pewnych rzeczy by się nie posunął. W każdym razie nawet jesli gdzies tam w "głębi duszy" jest gejem to nie wygląda ani nie zachowuje się tak jak by chodził po gejowskich klubach.

Showmag

Pozwolę sobie na maly off-topic.
Jak zachowuje się osoba, która chodzi po klubach gejowskich ? :)

joker

Czy to pytanie miało jakis podtekst? :obrazony:
Chodziło mi o to, że Adrian jest zbyt wrażliwy i delikatny. A w klubie gejowskim doszukiwałbym się bardziej osób "rządnych mocnych wrażeń"  :devil:

Pudelek

Wątpliwosci co do jego orientacji pojawiły się od razu u każdego. To jego rzucanie się na każdą laskę jest podejrzane. I nie tylko to.
Ale z drugiej strony jestem ciekawy jak się nie udowadnia, że nie jest się gejem?

Showmag

Podtekst? chciałem się tylko dowiedzieć, jak musi wyglądac osoba chodzaca do klubow gejowskich, jesli napisales, że "Adrian nie wygląda".

Pudelek

Wydaje mi się, że Adrian to osoba dla której udział w Big Brotherze będzie największym przekleństwem. Wszyscy ciągle mu przygadują w związku z jego tajemniczą orientacją, a na dodatek nawet Kasia -najbliższa osoba w programie go nie szanuje.

FK

Cytat: PudelekWydaje mi się, że Adrian to osoba dla której udział w Big Brotherze będzie największym przekleństwem.
ZGADZAM SIĘ! Pomimo Jego pokręconych teorii i wypowiedzi, okazuje się - przynajmniej narazie - lojalną i szczerą osobą.

mir123bych

jest szczery, ale przypomina mi pewnego kolesia z LO co na siłę chciał poderwać dziewczynę... a ta go obgadywała tak samo jak Kaska LoL no i podobno kilka osób go rozpoznaje z for gejowskich ;> wiec już nie wiem czy on nie udaje :P

chatiflatt

nie lubię ludzi jego pokroju. Jestem tolerancyjny dla osób o odmiennej orientacji, ale nie toleruję u ludzi "żelowania włosów przez pół godziny" [oczywiscie, nie chodzi mi o kobiecy makijaż]. On na takiego wygląda.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Uczestnik "Big Brothera 4" ukrywa to, że jest gejem

Adrian Nadolski z Big Brothera 4 i Kamil Bulonis z Baru VIP są kochankami. Doniósł nam o tym ich znajomy, również gej:

Sam jestem gejem i mieszkam w Warszawie. Od 3 lat chodzę do klubu Utopia i często widywałem tam zakochaną parę gejów. Kamil Bulonis aktor i uczestnik programu Bar VIP jest chłopakiem Adriana Nadolskiego z nowej edycji Big Brothera. Adrian w nowym Big Brotherze nic nie mówi o swojej orientacji, wręcz wypiera się, że jest homoseksualistą.

Do tego stopnia, że na oficjalnej stronie programu jako swój ulubiony film wymienia Showgirls...

Wszyscy bywalcy klubu Utopia doskonale znają Kamila i Adriana - kontynuuje nasz informator. Wielokrotnie byli widywani razem, obejmowali się, całowali, tańczyli na barze. Kamil w Bar VIP bez oporów mówil o tym, że jest gejem. Są parą od prawie 3 lat. Wynajmują razem mieszkanie na warszawskim Solcu. Zresztą wystarczy zajrzeć na blog Kamila, który istnieje już 3 lata, by poczytać o tym burzliwym uczuciu. Ostatnio Adrian opowiadał w programie o zdradzie i o jakiejs lasce. To wszystko oczywiscie prawda, tylko że tą laską jest Kamil Bulonis. Kamil pisze o zdradzie Adriana na swoim blogu.

Zachęceni zajrzelismy na ten blog. Bulonis pisze na nim tak wylewnie o swojej miłosci, że "heterykom" ciężko przez to przebrnąć. Wybralismy kilka fragmentów. Najpierw o miłosci platonicznej:

Patrzyłem mu w oczy, zdzierałem z Niego resztki miłosci, którą mnie obdarzył. Podswiadomie wgryzałem się w Jego wargi a w rzeczywistosci mogłem uczynić tak niewiele. Bał się spojrzeń. Mnie były obojętne.

Dalej o cielesnosci:

Znaleźlismy się w mym pokoju. Opuszkami palców dotykałem Jego ciała. Gryzłem skrzydła, wpijałem się w sutki. Zakochiwałem się w Jego krwistym zapachu. Zwyczajny Anioł. Czytałem z oczu pochłoniętych naiwnoscią. Naiwny Anioł. Dotykałem każdego fragmentu tej wadliwej cielesnosci. Wybrakowany Arael.

Pokochałem niedojrzałego mężczyznę. Pokochałem Jego wady... Przez telefon słyszę jak płacze, przez telefon czuję zapach tych niepospolitych mysli. I nawet zwyczajne słowo miłosć rozdarłem nastrzępy...

Ok, wystarczy. Koniec.

pudelek.pl

Skoro pudelek o tym pisze to cos jest na rzeczy :los:.
Może trzeba było czytać tego bloga Kamila :los:.

FK

W szoku jestem... Nie zdarzyło mi się widzieć Adriana w Utopii (a może nie zwróciłam na Niego wówczas uwagi..?), chociaż Kamila tam spotkałam. Niewątpliwie był gwiazdą (...) Jestem heteryczką i powiem szczerze, że najlepszym klubem imprezowym w Warszawie, w którym się bawiłam była wlasnie Utopia. I tym, którzy sądzą, że w Utopii bawią się tylko homo - blablabla - mówię głosno: MYLICIE SIĘ. Niemniej jednak, wiadomosć na temat Adriana mnie zmroziła tylko dlatego, że tak uparcie twierdzi, że jest heterykiem. Jesli okaże się, że to nieprawda - stracę do Niego szacunek.

paola

Kochani popatrzcie jak ta glupia Kaska go traktuje bez przesady a on sie tak daje jej.Tylko jedno slowo mam na niego c.............. :/ .

mir123bych

jasne, że na takiego wygląda... pudelek ma rację  :buzz: jego zaloty do Kaski jakby się kończyły? Podobno Agata wpadła mu do oka blech mam nadzieję że Agacie się Adrian nie spodoba <Lol>