Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

chatiflatt

molko, czym się tak gorączkujesz? nie wolno już stosować nawet krytyki wobec jego BRAKU TALENTU MUZYCZNEGO bo na to nie zezwalasz?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Zołza

Cytat: podmarkkiedy na nowo zacznie zapewniać, że jest hetero i będzie nas raczył śpiewem gołębia  :devil:

A moze zaspiewa "Dwa gołebie"  :zabek:
Wiesz co Podmark, normalnie zatesknilam za IDOLEM :) to byl swietny program rozrywkowy ;)
aaaach te "dary Losu"  :zabek:

podmark

Z "Dwóch gołębi" Frytki kpił już pierwszego wieczoru przy okazji rozmowy z Lenartowicz, więc chyba nie będzie tego śpiewać.

"Idol" już nie wróci (chyba, że TV 4 go reaktywuje :plask: ), natomiast już jesienią w Polsacie pojawi się kolejny program tego typu - "X Factor", gdzie także będą szukać talentów muzycznych (soliści: do 25 i powyżej 25 lat i zespoły). Trzeba podrzucić informację o tym Nadolskiemu - niech się nie daje zamknąć w BB 5, tylko uraczy nas swym głosem w show Polsatu - zawsze to większa stacja i dużo wyższa oglądalność  :devil:

Tom Kruz

Cytat: Zołzaaaaach te "dary Losu"  :zabek:

O tak - kolega ''Dary Losu'' był niesamowity. Mógłby zostać VIPEM następnej edycji BB:). Ma parcie na szkło, więc zgodziłby się bez problemu. Nie sądzę, aby niestety nieunikniony jak się wydaje debiut wokalny Adriana wywołał taki rezonans, jak właśnie kultowe wykonanie kawałka Rynkowskiego przez tego pociesznego ludzika w Idolu.

Zołza

Tom a jak ow Pan z Idola poprawiał Rynkowskiego u Drzyzgi śpiewając Dary Losu--- zaliczyłam glebę:P

Showmag

Adrian Nadolski nagra płytę
Po opuszczeniu Domu Wielkiego Brata, Adrian Nadolski powrócił do zwykłej rzeczywistości. Jak wygląda jego życie po "Big Brother"?

Obecnie Adrian wrócił na studiach i stara się nadrobić zaległości. Chętnie dzieli się swoimi planami. "Przyszłość wiążę z reklamą i mediami. Chciałbym pracować jako prezenter telewizyjny" - powiedział w wywiadzie dla "Tygodnika Siedleckiego". "Udział w 'Big Brotherze' wzmocnił mnie w świecie showbiznesu i to jest plus. Nie mam jednak zamiaru być skandalistą. Na razie na wspólne występy zaprosił mnie zespół Queens. Przygotowuję nagranie płyty z zespołem Eteksor z Łodzi" - dodał. Adrian stwierdził także, że nie wziąłby udziału w kolejnej edycji "Wielkiego Brata". "Nie. Byłem, widziałem, zapamiętałem. Dwa razy nie wchodzę do tej samej rzeki" - powiedział.

Po tym, jak w Domu Wielkiego Brata Adrian przyznał się, że ma na swoim koncie "eksperyment homoseksualny", zaczął pokazywać się z kobietami. "W życiu można wszystkiego próbować, a ja czułem potrzebę spróbowania właśnie tego" - tłumaczył Adrian. Teraz chłopak stara się zmienić swój wizerunek. W miniony weekend bawił w jednym z klubów we Wrocławiu. Za towarzyszkę wybrał 20-letnią Sylwię Parys - wokalistkę zespołu Queens, bardziej znaną ze zdjęć w habitach bądź z nagich piersi, niż z tanecznych przebojów.

[Tygodnik Siedlecki / Super Express]

podmark

Cytat"Udział w 'Big Brotherze' wzmocnił mnie w świecie showbiznesu i to jest plus.
Wzmocnił go ? Ja myślałem, że aby coś wzmocnić już coś musi istnieć, a jego istnienia w mediach wcześniej nie było. Chłopczyk chyba uwierzył, że stał się gwiazdą.
Cytat"Chciałbym pracować jako prezenter telewizyjny"
O ile dobrze kojarzę, to na ITV jest taki program "Homofonia" - idealnie wpasowałby się w tematykę programu.
CytatPrzygotowuję nagranie płyty z zespołem Eteksor z Łodzi"
A niech sobie nagra płytę - rodzina na pewno kupi :). Byle się tylko nie pokazywał już na ekranie.

chatiflatt

hahaha, w ITV pracują sami "zawodowcy", mógłby do nich dołączyć!

CytatUdział w 'Big Brotherze' wzmocnił mnie w świecie showbiznesu i to jest plus.
Po prostu nie wysłowił się tak jak chciał. Wielokrotnie w temacie 'Powiedzieli' cytowaliśmy przecież jego wypowiedzi. Chodziło mu zapewne o to że dzięki programowi ów świat otworzył się dla niego.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

homofonia? o tak! złośłiwości nigdy dość... powiem wam ciekawego niusa :)

wczoraj poznałem na imprezie chłopaka, który zna Adiego :P od "tej" strony, a dokładnie poznał go za pomocą strony www.fellow.pl i umówił się z nim na seks.
z góry, proszę o darowanie sobie komentarzy w jakich kręgam się obracam i o ogólnianie środowiska gejowskiego.
w każdym bądź razie spotkali się na wiosne. powiedział mi, że chłopak jest bardzo głupi i pusty. no i jeszcze mówił, że to wielka porażka jak zachował się w BB. Z jego perspektywy to zrozumiałe... kto nie wierzy to trudno... ja też nie uwierzyłem, póki ten chłopak na tej imrezie nie połączył się z komórki z jakimś numerem i usłyszałem głos Adriana...
acha! piszę to tylko dlatego, bo robi mi się niedobrze kiedy ktoś z kimś obcym umawia się na seks... :kreci:
pozdrawiam homofobów!

chatiflatt

Cytat: molkopozdrawiam homofobów!
znasz skrót KPH? Być może nie jesteś jej działaczem, ale zapewne sympatykiem Biedronia i innych lewicowych działaczy"na rzecz wolności gejów i lesbijek", którzy propagują takie właśnie hasła: "nie nazywajcie nas pederastami, nie bądźcie homofobami". Zastanów się jednak, czy to, w co wierzysz, nie jest tylko grubymi nićmi zaszytą i ukrytą machiną do robienia pieniędzy. Bo o KPH, Biedroniu i innych działaczach, rzucających tego typu hasła - na których opierasz swoje wypowiedzi, używając epitetów typu 'homofob' - krążą różne pogłoski, nie tylko w sferze finansowej, wystarczy poszperać w necie.
Przypominasz mi postać z 'Little Britain', Jedynego Geja We Wsi, który prezentuje swoją seksualność i nie może jakby zauważyć tego, że ci którym on prezentuje swoje gejostwo, akceptują go w 100%. W odniesieniu do Ciebie - akceptujemy Twoje towarzystwo i Ciebie. My tu rozmawiamy o Adrianie Nadolskim, nie o Tobie.
Przepraszam za off-topic.

W powyższą wypowiedź tego chłopaka osobiście nie bardzo wierzę, bo każdy mógłby tak powiedzieć. Zresztą, skoro rozpowiada o tym 'na lewo i prawo' juz dawno napisałby np. do NotSoBigBrother.pl
To moje osobiste zdanie.
Barbara Weston

molko

o rany! tak tylko napisałem! chyba nie na temat ten cały wywód o KPH :-/ ale tak naprawdę nie widzę nic złego w tym, że ktoś stoi na czele praw jakiejś grupy społecznej, poza tym to jest organizacja pozarządowa, a nie partia polityczna, kto jest gejem/lesbijką to wie, że w Polsce trzeba walczyć nietylko przyzolenie społeczne, ale też o kwestie prawną. I nie jestem z KPH, ale chyba mogę walczyć o swoje prawa jak każdy w Polsce? ale do tematu. Ten chłopaka nie rozpowiada na prawo i lewo. Rozmowa na balkonie na fajku w 4 oczy. Nie było wielkiego audytorium. ale nie musisz wierzyć, ja jego głos w słuchawce usłyszałem... i jestem przerażony brakiem poszanowania do siebie Adriana jak i tego chłopaka, który mi to powiedział. a co do mnie... nie wiem, nie oglądam "kultowego" Little Britain. A text pozdrawiam homofobów to NAPRAWDĘ był jedynie taką kąśliwością - żartem   ;)  bo czasem wieje na tym forum nudą...  :dumny:
pozdrawiam wszystkich gejów i wszystkie lesbijki na forum  :pa:

chatiflatt

Adrian Nadolski był gościem programu Happy Hour.

Adrian przyznał się do 'epizodu' z mężczyzną i bywania w gejowskich klubach. Zaznaczył jednak, że nie jest gejem. Powiedział także, iż inni uczestnicy Bartek i Tomek również opowiadali o swoich przygodach, jednak nikt tego "nie wyciągał". Zaprzeczył, jakoby znał Kamila Bulonisa. Styl jego ubioru, jak sam stwierdził, nie jest gejowski a tylko metroseksualny. Próbował nawet przekonać prowadzących, że "metroseksualny wcale nie jest męski" [coraz bardziej wątpię w tą polonistykę w jego wykonaniu]. Na pytanie, czy skończy studia, odpowiedział, że bardzo by chciał, jednak trudno mu pogodzić to co robi teraz ze studiami. Jego pobyt w Domu WB miał na celu przede wszystkim pokazanie się ludziom, nie tylko przeżycie przygody. Zapowiedział, że "kieruje się w stronę muzyki", z zespołem, który zaprosił go do współpracy zamierza nagrać singiel, który planowo ma ukazać się na wiosnę, a być może w lato na rynku ukaże się cała płyta. Dowiedzieliśmy się też, że Adrian Nadolski umie śpiewać "trochę" oraz że uczył się w szkole muzycznej. Ironiczna uwaga, rzucona przez prowadzącego, nt. 'fanów' wyrywających rodzicom komórki, by wysyłać smsy, świadczyła, iż nie był traktowany poważnie.

Skoro jest bywalcem gejowskich klubów możliwym jest, że "rozdaje" autografy i swój nr telefonu swoim 'fanom'. W takiej sytuacji, każdy kto ma jego nr mógł z nim spać, a na dowód tego, wyciągnąć komórkę, wykręcić numer i 'udowodnić'.
Barbara Weston

Piorun

Jestem tolerancyjny i nie specjalnie interesuje mnie to jakiej on jest orientacji. Zwróciłem na to uwage tylko dlatego, że tv4 chciało na siłe skandalu a ten chłopak sam sie w tym wszystkim gubił (płacz w domu wb, ciągłe zaprzeczanie, panika i tłumaczenie się 24/7 a potem przyznanie sie do uprawiania sexu z męzczyzną). Widać, że z jednej strony chłopak jest bardzo wrażliwy a z drugiej pcha sie do showbiznesu. Według mnie niepotrzebnie. Ludzie będą po nim w nieskończoność jeździć i pytać o homoseksualizm. Być może nie jest gejem ale nawet lepiej gdyby sie przyznał, uniknał by tych wszystkich pytań i ludzie mogliby go zaakceptować takim jakim jest.

Dżem

Powtórze powtórnie: Nie jest gejem ale chodzi do klubów gejowskich i miał stosunek z mezczyzną. :D :D

joker

Adriana można zobaczyć w eurowizyjnym klipie Queens, najpierw wciela się w rolę barmana, następnie tańczy z dziewczynami na parkiecie :ha-ha: