Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

Jason

jest dokładnie tak jak mowilem, ze to bylo od poczatku do konca ustawione

molko

no ale co było ustawione dokładnie?

chatiflatt

Cytat: molkoAdrian jest dwulicowy z lekka: mówił, że nie miał nic wspólnego z gejami, płakał, oczerniał Bulonisa, martwił się o dziadka, ale miesiąc później już się nie martwił i powiedział, że spał z facetem. Zaszkodził gejom; swoim zachowaniem czyli jaki on biedny i pokrzywdzony, obmawiany przez krwiożerczych pederastów.
a w czym zaszkodził?

powiedział że SPRÓBOWAŁ, nie spodobało mu się to i wg niego nie ma sprawy. Ale - próbował z kobietą, coś nie halo, spróbował z facetem niby z ciekawości, nie halo, znowu kobieta.. hmm nie halo? Oczywiście - nic mi do tego - ale wchodząc do Domu stał się osobą publiczną. Poza tym, pewne rzeczy można a nawet wypada [tak myślę] przemilczeć. A on ciągle nawija i nawija ile to on nie mial, ile razy pod rząd, a ile czasu, a jak długo - ILE MOŻNA? Helloł?! A prawda jest taka - że pewnie kochał się z dziewczyną, nie zadowolil się, popadł w paranoję że coś jest z nim nie teges, że na pewno jest gejem i zamiast naprawić to coś sobie, co nie pozwala mu osiągnąć pełni szczęścia, żeby następny raz był 'wspaniały' - próbował szukać szczęścia w męskim seksie. Ale się rozczarował.. To tylko potwierdza to moją opinie o nim - niedojrzały zakompleksiony bachor. A teraz bachory są idolami nastolatek :hahaha: >> Blog27 dajmy na to :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Cytat: molkono ale co było ustawione dokładnie?

pisalem o tym tu:

https://showmag.info/forum/viewtopic.php?t=768&start=90

cała 'afera' wokół Adiego była ustawiona od jego wejscia i zapewne az do wyjscia bedzie.

lukasz000

Ta cała "Afera" wcale nie była ustawiona na początku przez producentów  tylko , że ludzie pisząc  , co pisali  np. w internecie o Adrianie sami  pomogli napisać później dalszy  scenariusz  i producenci zobaczyli , że ludzie tak się tym ekscytują  , że postanowili rozkręcić dalej tą sprawę , a ludzie  sami dali się podpuścić producentom i to oni teraz na tym zarabiają.

molko

oki, a ja dziś gadałem z chłopakiem ode mnie ze szkoły i widziałe kiedyś Adiego w Utopi i zapytał mnie czy Adrian nadal jest taki rozpłakany chłopczyk, który pisze wierszyki, a wiem, że BB nie ogląda bo TV nie posiada :-D

bez komentarza

Jason

wiele osób twierdzi, ze widzialo go w Utopii i innych gay (badz gay friendly)  klubach

Agness80r

trzymam kciuki za adriana powinien wygrać

podmark

Agness80r - rozumiem, że każdy może mieć swoich faworytów, ale jakoś nie za bardzo rozumiem tych, którzy uważają, że Nadolski powinien to wygrać. Jak może wygrać osoba, która jawnie oszukała widzów ? Na początku powiedział, że jest taki delikatny, bo jest metroseksualny (nie wiem, co jego zdaniem ma metroseksualność z delikatnością, ale to kolejna jego "mądrość") i wyparł się jakichkolwiek znajomości z gejami. A jak się teraz okazało - spał z facetem raz (choć moim zdaniem i w tym przypadku zataił część prawdy :D ).  

Nie mógł tego powiedzieć wtedy ? Gdyby wyjaśnił, że miał taką przygodę, ale spróbował raz i tego np. żałuję i definitywnie przerzucił się na dziewczyny byłby chociaż szczery. A tak to dął się poznać, jako zakłamany chłopczyk, który nieudolnie próbuje ukryć fakt ze swojego życia, że jest gejem. Ale widzowie również to zauważyli i poparcia to on za dużego na szczęście nie ma :)

molko

:sciana: bądź gejem, mieszkaj w małej miejscowości i się przyznaj! podziwiam brak empatii i znajomości polish reality...

Każdy ma prawo uczestniczyć w BB

podmark

Cytat: molkoKażdy ma prawo uczestniczyć w BB

Ale ja nie twierdzę, że nie ma prawa uczestniczyć. Niech sobie uczestniczy, ale niech nie okłamuje widzów. A tak zrobił. Przy okazji tej całej "afery" mógł nie obrażać środowiska gejowskiego, Bulonisa itp. A on otwarcie powiedział, że odcina się od jakichkolwiek plotek, które łączą go z tym środowiskiem.

lukasz000

Widać , że niektórym  osobom przydałoby się  dodatkowe zajęcia  z  wychowania seksualnego bo nie rozróżniają podstawowych pojęć , a chodzi mi o Adriana .
Jeśli uprawiał  kiedyś seks z męszczyzną i w dodatku tylko raz  to jak można  odrazu mówić , że jest gejem? Co innego gdyby niepodobały mu się kobiety , a jedynie męszczyźni i uprawiał seks jedynie z nimi , a dla tych którzy nie wiedzą  jest  to zasadnicza różnica.
A kiedy Obraził np. Bulonisa? Bo z tego co chyba wszyscy wiedzą , ani bulonis osobiście nie zna Adriana ani odwrotnie.

podmark

Cytat: lukasz000Widać , że niektórym  osobom przydałoby się  dodatkowe zajęcia  z  wychowania seksualnego

Chyba mówisz o sobie... Jeżeli potrzebujesz czegoś się dowiedzieć, to wal śmiało - "doedukuję" Cię  :devil:

CytatJeśli uprawiał kiedyś seks z męszczyzną i w dodatku tylko raz to jak można odrazu mówić , że jest gejem?

A czy gdzieś ja napisałem, że jest gejem tylko po jednym razie z męŻczyzną ? Ja napisałem swoją opinię, że niepotrzebnie kłamał.

A w to, czy to był tylko jeden raz jakoś panu Nadolskiemu nie wierzę - jak wierzyć osobie, która jeszcze nie tak dawno twierdziła, że nie miała żadnych kontaktów homoseksualnych ?!

CytatA kiedy Obraził np. Bulonisa?

Kiedy ? Kiedy zaczął kierować obraźliwe słowa wobec Bulonisa, że nie zna tego człowieka, że ten człowiek ma jakieś urojenia itp. itd.

CytatBo z tego co chyba wszyscy wiedzą , ani bulonis osobiście nie zna Adriana ani odwrotnie.

Oczywiście Ty wiesz wszystko najlepiej (ale o tym już wiedzą chyba wszyscy użytkownicy tego forum  :plask: - zresztą nie tylko tego).

Czy to zbieg okoliczności, że Kamil Bulonis wiele razy na swoim blogu pozdrawiał Adriana N. ? Możliwe, choć niewielu jest osób o tym imieniu i pierwszej literze nazwiska. No i te plotki o ich związku również znikąd się nie wzięły.

Jason

jeszcze bedzie bomba z tą aferą, mowię wam, wszystko sie toczy tak jak przewidzialem. Do finalu Adi sie jeszcze przyzna. Czy wygra? on albo Jolka. Jesli moja teza sie sprawdzi to on. Albo tez on ma umowe taka ze zostanie do konca, dostanie kase za tą cala szopkę a wygra Jola. Wszyscy beda zadowoleni. Widzowie, bo wygrala Jolka. I Producenci, bo Adi im zapewnil emocje, kontrowersje itp. I Adi, bo dostanie za swoja role kase. I Jolka, bo wygra.

mseptember

A mnie nic jego życie osobiste nie obchodzi, tylko błagam, niech on przestanie ŚPIEWAĆ!