Oficjalna strona internetowa

Zaczęty przez podmark, Wt, 21 Sie 2007, 16:14:47

Toni

W weekend to najlepiej na ta stronę nie wchodzic ze względu na takie jak i inne ciekawe wiadomości. :zabek: Aktualizacja częstsza o wiele by się przydała. Po co mi zapowiedzi Big Brother-Extra następnego dnia rano?
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Rozwaliła mnie na informacja:

Exile

FK,  nie pierwszy raz i nie ostatni robią takie cyrki...

Goku

Ale teraz po którymś tam z kolei odświeżeniu działa, a kiedyś całkowicie zablokowali profil Lenartowiczowej i pokazywała się taka wiadomość xP...

FK

No tak - śmieszy mnie tylko to stwierdzenie: "popularność serwisu"... A gdzie ta nowoczesność, to wyjście naprzeciw użytkownikom, ten XXI wiek?! Szkoda gadać...

FK

Wczoraj Marian opuścił Dom BB.
Na chwilę obecną oficjalna pokazuje nadal 6 zagrożonych osób (w tym Mariana).
Marco jako jedyny - czysty :plask:

EDIT:

Już poprawione - czytają w moich myślach :P

molko

teraz strona się nie uruchamia - pojawia się okno do wpisania nazwy użytkownika i hasło...

Exile

Strona przeszła małą zmianę - inna kolejność zdjęć na górze (Peczak pierwszy obok pustaka :los:) Inna czcionka... Ale bez większych rewelacji

Jason

Marian jest nadal zaznaczony jako nominowany a Marco nie. Dziwne. Nie ma tez w profilach statusu (mieszkaniec/odpadl...) No i usuneli wszystkie komentarze!!!!!! cenzura po prostu. Zmienili tez profile uzytkownikow.  Nie wiem po co zmienili kolejnosc uczestników (moze to nie przypadek ze Lenartowicz, Adi i Jola są obok siebie i bedzie to 3 finalowa?) No i strona chodzi strasznie wolno.

chatiflatt

Pamiętacie mój 'konflikt' z jednym z userów w temacie Marco Cammi?? Wówczas nazwałem go Panem Cammim.
Tu mamy dowód że Produkcja czyta nasze forum - https://bb4.tivi.pl/NewsDisplay.aspx?newsId=920

Już wiem czemu jeden z userów tak 'zajebiście przez duże Z' broni M.Cammi i czemu się pojawia w Ringu.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Chatiflattcie, fakt, że na oficjalnej stronie BB 4.1 użyli określenia ''Pan Cammi'' wcale nie oznacza, że producenci czytają nasze forum, a już w żadnym razie nie oznacza, że skopiowali Twoje określenie, które - przyznaj - nie jest specjalnie oryginalne.
Przytoczony tekst, jest dowodem wyłacznie na to, że osoby piszące newsy na stronie oficjalnej w namolny sposób faworyzują JR 7232, zawsze biorąc jej stronę we wszelkiego rodzaju sytuacjach konfliktowych (''biedna Jola co ona musi przechodzić w tym domu, a przecież jest taka cool'') i bagatelizując jej często głupie i żenujące zachowania.
Zresztą o tym braku obiektywizmu już pisałem. ''Zwykli ludzie'' wypowiadający się na forum strony BB 4.1 czy na naszym nie muszą być obiektywni, ale od osób piszących oficjalne newsy należy tego wymagać. Dopóki Marco był z Panią Blacharą ''w związku'' ludzie (człowiek) piszący newsy na oficjalnej stronie BB 4.1 pisali o nim ''Marco'' i wszystko było cacy, gites, malyna. Teraz, kiedy Marco ma ją ........ tam, gdzie słońce nie dochodzi i w końcu zaczął dobitnie wyrażać co myśli o jej głupocie i nieznośnym sposobie bycia stał się ''Panem Cammim'' (chłodno, z dystansem i nieukrywaną przyganą).
Jakiś czas temu zarzucono mi, że nadaję przydomki i przezwiska uczestnikom BB 4.1, a nawet, że są one obraźliwe. Ja jednak jestem prostym userem (i to nie w znaczeniu ''prostego spikera'' Ibisza :zabek:), tymczasem ludzie odpowiedzialni za newsy na oficjalnej stronie robią tak samo - nawet w tekście, do którego odsyła chatiflatt nie napisali o Bartku, czy siostrach Chmielewskich, ale użyli eufemistycznych określeń. A JR 7232 u nich z reguły jest po prostu ''Jolą'' (prosto, miło, sympatycznie).

M. in. dlatego uważam, że oficjalna strona i jej forum są do bani  :plask:

mseptember

Cytat: JasonNie wiem po co zmienili kolejnosc uczestników (moze to nie przypadek ze Lenartowicz, Adi i Jola są obok siebie...

No nie jest to przypadek - uczestnicy są ułożeni w kolejności w wchodzenia do domu - tylko tak dziwnie - najpierw z góry na dół, a potem od lewej do prawej - tzn. Tomasz, Ewelina, Jolanta, Kaśka Sz., Kaśka L... itd.

Exile

mseptember, teraz to zauważyłem, a stronka wczytuje sie już ładnie

arturxd

Cytat: Exileteraz to zauważyłem, a stronka wczytuje sie już ładnie

już ? :los:
chyba dopiero
chociaż lepiej późno niz wcale

FK

Cytat: www.bb4.tivi.plW nocy z 6 na 7 grudnia (od 24:00 do 4:00) serwis TIVI przejdzie kolejną rekonstrukcję. Przepraszamy w imieniu naszych kolegów z działu technicznego! A, i jeszcze dobra wiadomość na koniec: komentarze Użytkowników zostały zarchiwizowane i choć są chwilowo niedostępne - powrócą!