Oficjalna strona internetowa

Zaczęty przez podmark, Wt, 21 Sie 2007, 16:14:47

podmark

Już wiadomo, że partnerem internetowym "BB 4.1" nie będzie żaden znany duży portal. Będzie to tivi.pl - nowa platforma telewizyjna. A więc upieką dwie pieczenie na jednym ogniu - mają dobrą domenę (bigbrother.pl), która przekierowuje na stronę na tym nowym portalu, więc zrobią też reklamę temu tivi.pl.

Ruszyła nowa strona, na której możemy zobaczyć kandydatów do programu - www.bigbrother.pl .

Showmag

I aby nie być zdanym jedynie na witrynę oficjalną, oto adres do pierwszego w Internecie serwisu o BB4.1 w Reality-TV.pl:

https://bigbrother.showmag.info/bigbrother4/

mseptember

To, że strona się zatkała już przy pierwszym większym ruchu to normalka. Ale prawdziwą techniczną nowinką są cztery STAŁE kamery BEZ DWIĘKU. Tego chyba faktycznie jeszcze swiat nie widział. Cos mi tu cuchnie totalną manipulacją.

Dj Dexter

Kurcze :/ wyslalem juz 2 sms zeby sobie otworzyc dostepo do strefy platnej na stronie BB i ... lipa :/ wyslalem juz zażalenie :/ grrr a chcialbym zobaczyc co tam jest

Tom Kruz

Dexter jak dostaniesz sie do strefy płatnej to podziel się wrażeniami, bo zastanawiam sie czy warto wywalać kasę na tę rozrywkę :zabek:.

joker

Cytat: mseptembercztery STAŁE kamery BEZ DWIĘKU
Hehehe to im się udało :D
Duże pole do popisu mają osoby, które potrafią czytać z ruchu warg. Można tylko spekulować o czym oni tam gadkę prowadzą ;) Ale trzeba przyznać, że obraz dobry i w miarę szybko się uaktualnia.

A tak o stronie ogólnie - to trochę jestem na niej zagubiony. Czy to ma być serwis społecznosciowy, czy strona RS?!

Tom Kruz

Czyli podgląd dla internautów jest tylko z kamer bez dźwięku? Czy są to dodatkowe kamery? A jesli chodzi o ogólne wrażenia na temat tej strony to faktycznie na razie ''zwykli'' użytkownicy, którzy się tam rejestrują bardziej ''gwiazdorzą'' (fotki, avatarki etc.), niż zajmują się bohaterami BB.

Dj Dexter

Hmm jest motyw ale nie chce go zdradzac publicznie ;) jesli ktos chce sie dowiedziec pisac na GG 5001030 ;)

mseptember

Cytat: Tom KruzCzyli podgląd dla internautów jest tylko z kamer bez dźwięku?
Mało powiedziane, to są zwykłe webcamy z odswieżaniem kilka razy na sekundę. Umieszczone w stałym miejscu choć ruchome i ze zbliżeniem. Własnie ktos się bawi kamerą w salonie.. Po jakiejs imprezie chyba, tak szaleje..

joker

Tom Kruz - są 4 kamerki z salonu, korytarza, łazienki i ogrodu. W żadnej nie ma dźwięku. Ale własnie zauważyłem, że one nie są stałe - są zbliżenia, ale nie nam jest dane nimi kontrolować. Dział klipów jest narazie pusty :/

Showmag

Na stronie oficjalnej, zaraz pod numerami telefonow na ktore mozna slac smsy w celu otrzymania kodu dostepu, widoczna jest informacja:
"Obraz z kamer dostępny jedynie bez dźwięku."

...i to ma być ten "Big Brother 4.1"?

Na stronie glownej z kolei prezentują reklamę o tresci:
"Wejdz do strefy platnej i zobacz wszystko! Pikantne video, kamery z dostępem 24h na dobę. Bez cenzury, bez ograniczen"

To jest kpina z internautów i wyłudzanie pieniędzy...
Teraz tylko czekać na protesty widzów.
Już wiadomo, że to 4.1 to nic innego, jak wprowadzenie cenzury audio :?!:

I moim zdaniem będą musieli to czym prędzej zmienić...

M.M

Witam jestem tu nowy :) Zgadzam się w kwestii strony bb4.tivi.pl . To jest jakas paranoja jak można dać przekaz na żywo bez dzwięku ?! Wykupiłem kod i teraz żałuję, nie sądziłem że ktos może wpasć na tak poroniony pomysł :( Nie dosć , że przekazu z kamer w chwili obecnej brak to jeszcze te filmiki użytkowników nie rozumiem po co :(  Jak tak dalej pójdzie, to nie wróże im dużej oglądalnosci . Cieszyłem się z powrotu Big Brothera 4.1 teraz odczuwam coraz większe zażenowanie .

louis

Siemka czyli nie da się oglądać na żywo??

PoPek

Fakt .. strona to straszna kaszana :) ale o ile dobrze pamiętam to poprzednie edycje pod tym względem nie zachwycały

M.M

Witaj louis :) Własnie włączyli przekaz , ale co to za live bez dzwięku i bez przekazu z sypialni . Dziwne to wszystko .