Emisja w TV4

Zaczęty przez Toni, Wt, 21 Sie 2007, 13:55:26

Toni

Strona Czwórki nie uwzględniła jeszcze zmain w swoim niedzielnym programie.Wygląda to w ostatecznosci tak:
21:00-21:30 "Big Brother - Ring"
21:30-22:00 "Włatcy móch"
22:00-23:00 "Big Brother - Ring" - wyniki
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Wszystkich forumowiczów proszę, by w tym temacie NIE poruszać tematu poszczególnych odcinkow BB (uwagi dotyczące prowadzących, powtórek w BBExtra, czy do ogólnej jakosci), a informowac JEDYNIE o zmianach pory emisji BigBrothera.

Do rozmów o prowadzących jest odpowiedni temat;
do rozmow o jakosci BigBrothera mamy z kolei tematy: krytyka i oprawa audiowizualna.

Luxis

Cytat: ToniStrona Czwórki nie uwzględniła jeszcze zmain w swoim niedzielnym programie.Wygląda to w ostatecznosci tak:
21:00-21:30 "Big Brother - Ring"
21:30-22:00 "Włatcy móch"
22:00-23:00 "Big Brother - Ring" - wyniki
Jesli naprawdę tak będzie to mysle, że to dobry wybór, bo np. po 22 ludzie mogą sie po Skazanym na Smierć czy Tańcu z Gwiazdami przełączyć na BB ring :]

Toni

Oczywiscie,że zmiana godziny "Big Brother - Ring" ma na celu zwiększenie oglądalnosci. 2gą częsć oglądało więcej zdecydowanie ludzi,ponieważ było już po Tańcu z gwiazdami itp...a teraz to już wogóle będzie oke bo 2ga częsć od 22:00. Dobre rozwiązanie i posunięcie. Jednak ja wolałbym tak jak było od 20:00 no ale czego się nie robi by zwiększyć oglądalnosć Big Brother 4.1 :zabek:

slawek

Cytat: LuxisWczoraj było o tym w programie...

To wczoraj o 20 był normalnie BB? Po tym programie na żywo o 19?
Sławek

Rosa

Cytat: slawek
Cytat: LuxisWczoraj było o tym w programie...

To wczoraj o 20 był normalnie BB? Po tym programie na żywo o 19?
To wczoraj o 19 był jakiś program na zywo?

Pudelek

Była powtórka programu na żywo z godziny 20 dnia poprzedniego.

A w ogóle to oni się sami gubią w zeznaniach. Pod koniec poprzedniego tygodnia zapowiedzieli program extra o 23.20. A program normalnie się zaczął o 23...

Showmag

Ale chaos wprowadzacie.
Wczoraj o 19:00 była POWTÓRKA programu na żywo z PONIEDZIAŁKU.

A wczoraj o 20:00 była NORMALNA relacja z wydarzen z poniedzialku oraz z wtorkowego poludnia, kiedy Dom opuscil Bartek.

slawek

Teraz to już całkiem zbłądziłem... :)

A przepraszam za to małe zamieszanie, ale już wiem o co chodzi: po prostu zgubiłem jeden dzień (poniedziałek, bo nie oglądałem) i takie dziwne to wszystko mi się wydawało. Ale już jest dobrze :)
Sławek

slawek

Nie ma tv4. Czarny plama zamiast obrazu. To nominacji nie obejrzę.
Sławek

arturxd

u mnie tak samo sławek

Toni

Ja też miewam dosyć często kłopoty z odbiorem Czwórki (jak nie obraz się zacina,to znów nie ma głosu...)Dobrze że posiadam na drugim odbiorniku tv dekoder i tam mogę zawsze liczyć na to że Czwórka jest dostępna :zabek:

Rosa

Czy oni kompletnie poszaleli z tym nadawaniem BB.
Codziennie odcinki o innej porze i róznym czasie emisji. Jak to nagrywać jak nie wiadomo kiedy odcinek się zacznie a kiedy skończy. :sciana:  :sciana:

Jason

ja sie zapytam po co to w ogole nagrywac?

mseptember

A może to takie antypirackie zabezpieczenie? :D