Emisja w TV4

Zaczęty przez Toni, Wt, 21 Sie 2007, 13:55:26

Kuba 942

No tego się można spodziewać było, że w nocy, ale myślałem, że w nocy leci to samo co przed południem :P

brotherfan

Ja też tak myślałem. Kurcze, fajnie sobie przypomnieć :). Szkoda, że teraz namieszali - bo do pierwszego ringu było tak, że pokazywane były dwa dni na które składały się wydania Prosto z Domu oraz główne BigBrother 4.1, a pierwszego ringu jest tak, że....no po prostu się namieszało (lookać na telemagazyn), ale pewnie się to..."wyrówna".

Kuba 942

Ja jestem ciekawy czy zdążą emitować jeszcze BB Vip i BB V  :hmm:

brotherfan

Raczej nie...z tego co wyliczyłem to w połowie sierpnia będzie finał BB4.1 (jeżeli do dziennej ramówki dodadzą BigBrother Show to pewnie pod koniec sierpnia), więc czasu raczej nie będzie na BBV. Ale bardzo chętnie bym zobaczył 5 edycję w wakacje za rok :).

Ice

Powtórek BB5 nie będzie. Mowa była tylko o BB4.1.

brotherfan

A gdzie była mowa o BB4.1? Stacja prezentowała wakacyjną ramówkę z BB4?
Powtórki BB5 - a czemu by nie?

Kuba 942

Osobiście wolałbym 5 edycję (szczególnie VIP) niż 4 no ale cóż.. nie to nie. Ale myślę, że Czwórka jeszcze to powtórzy..przecież mamy też przerwę zimową

brotherfan

To ktoś ogląda te powtórki BB4.1 oprócz mnie ;]? Fajnie.
W ostateczności jest mała szansa że piątą edycję puszczą zaraz po zakończeniu czwartej i pociągną ją jeszcze we wrześniu.

Kuba 942

że tak powiem, jaK trafię a nie ma nic ciekawego w TV to obejrzę...:P

Nie wiem co Czwórka zrobi ale wątpie by powtarzali "piątkę" w sezonie jesiennym. Tam czas będzie na nowe programy lub kontynuacje obecnych. Hym...choć nie wiadomo jak to na jesień z Czwórką będzie :P

Ice

CytatNie wiem co Czwórka zrobi ale wątpie by powtarzali "piątkę" w sezonie jesiennym.

Ja bym nawet na to nie czekał. Teraz powtarzają BB4.1, bo traktują to jako idealną zapchajdziurę - i nic więcej. Wiadomo przecież, że jesienią w nocy powtarzane są programy z poprzedniego już dnia. :)

CytatTam czas będzie na nowe programy lub kontynuacje obecnych.

Hehe, raczej w nocy nikt premierowych programów dawać nie będzie - to nie ten czas. :) Ale wiem o co Ci konkretnie chodziło. ;)

CytatHym...choć nie wiadomo jak to na jesień z Czwórką będzie

No nie wiadomo - na razie brak spekulacji odnośnie ramówki Czwórki. Bardzo jestem ciekaw swoją drogą czy stworzą jakieś nowe produkcje czy raczej będą kontynuowali tylko sukces tych najchętniej oglądanych ostatnio... ale to tak swoją drogą.

brotherfan

Mam takie pytanie, czy jest możliwe pokazywanie BBSHOW w godzinach 10.50 - 13.50 :)? Bo jeżeli tak, to we wtorek będzie BigBrother SHOW na TV4.

Damian

Nie wiedziałem gdzie dokładnie napisać, więc piszę tutaj:
Szóstka powtórzy reality show "Big Brother 4.1"    
Szóstka przypomni widzom czwartą edycję ,,Big Brothera", która w 2007 roku gościła na antenie siostrzanej Czwórki. Powtórki w TV6 ruszą 6 listopada o godz. 20:00, ale już dwa dni wcześniej o 22:00 stacja pokaże program ,,Archiwum Wielkiego Brata". Kolejne wydania czwartej edycji będzie można śledzić od poniedziałku do piątku około 21:55 i w niedziele o 20:00.
W dni powszednie około 23:45 będzie można dodatkowo oglądać odcinki bez cenzury, czyli ,,Big Brother 4.1 Extra". Czwarta polska edycja tego popularnego na całym świecie reality show zakończyła się w połowie grudnia 2007 roku. Program wygrała Jolanta Rutowicz, która w finale pokonała Adriana Nadolskiego i Katarzynę Lenartowicz.

brotherfan

Po co to pisać, skoro jest w temacie Szóstki ;p?

Osobiście bardzo mnie cieszą powtórki programu, będę mógł nagrać BB i mieć tym samym skompletowane obie edycje TV4 ; )

Toni

Są tacy, którzy się cieszą z powtórek na Szóstce. :) Ja nagrywałem premierowe lecz nie wiem czy kiedykolwiek je obejrzę.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

No i jednak Trudne Sprawy/Dlaczego Ja są w pewnym stopniu połączone z BigBrotherem :) https://goldenline.pl/piotr-lisiak