Dom Wielkiego Brata

Zaczęty przez Showmag, Śr, 22 Sie 2007, 11:03:44

podmark

Pokój zwierzeń możliwe, że jest czerwony dzięki lampom widocznym na zdjęciu :). Co do fotela - jasne było, że nie będzie to brzydkie krzesło. Po prostu może, gdy robili te zdjęcia nie mieli jeszcze tego fotela :).

Pokój prezentuje się ciekawie :). Jestem ciekaw, czemu ma służyć wysoka temperatura w tym pomieszczeniu ? Może, jak się zaczną pocić, to powiedzą, że to Wielki Brat tak na nich działa :)

mseptember

Może żeby zbyt długo się nie zastanawiali w czasie nominacji :P

Dj Dexter

Cytat: podmarkPokój zwierzeń możliwe, że jest czerwony dzięki lampom widocznym na zdjęciu :) . Co do fotela - jasne było, że nie będzie to brzydkie krzesło. Po prostu może, gdy robili te zdjęcia nie mieli jeszcze tego fotela :) .

czy ja wiem czy tak by zaciemniły kolor czerwony swiatła ?  nie sadze :] wlasnie przegladam fotki i tamten pokoj zwierzen jest ... no coz czarny :] poprzegladaj fotki

mseptember

były w scianach pojedyncze knypcie w tym kolorze co na zdjęciu, więc to chyba jednak nie tylko swiatło

joker

Też wątpie, żeby to był efekt swiateł - teraz w czasie transmisji na żywo było widać, że jeden albo dwa wystające czubki były szare :los:

Dj Dexter

Cytat: mseptemberknypcie
co to knypce :D

mesto

co do tego fotela to dziwna sprawa... bo mieli już go... tylko stał na korytarzu

może miał być jakis fajny... ale nie wyszlo i dali ten z korytarza. xd

moim zdaniem to ten sam pokój ze zdjęcia tylko pomalowany... cos mi się wydaje, że mimo, że te zdjęcia były upublicznione tuż przed premierą to były one już nie pierwszej swieżosci.

molko

kurde! mogli by ładny prosty pokój zwierzeń zrobić... np. czarne/niebieskie/zielone czy białe sciany zwyczajny wygodny fotel, a nie cudować...

ale ok! niech będzie

mseptember

moim zdaniem wyglada całkiem fajnie jako tło

mir123bych

nom ten fotel to z korytarza hehe, ale i tak lepszy niż krzesełko, które było na zdjęciach przed premierą ;)

Toni

Widząc już teraz dom jaklo całosć mogę stwierdzić że jest bardzo w porządku. Salon,sypilanie,kuchnia,pokój zwierzeń oke...ogród jak i łazienka tak sobie ale oke. Jest dobrze.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

mir123bych

no i jeszcze sauny nie wymieniłes :> ona też jest fajna :D

Luxis

Cytat: Aaragornw tej łazience można się poczuć jak w więzieniu, albo conajmniej na basenie - zbiorowe prysznice ;o

Nie wiadomo jeszcze, co mają oznaczać "dekoracje" w Domu... Bo jak na dekoracje, są one bardzo nietypowe. Ot na samym koncu korytarza widoczny jest... manekin, a na kilku fotografiach można zauwazyc dziwne statuetki - przedstawiające raz postać z głową, a raz bez głowy.
łazienka swietna, taka klimatyczna-więzienna....
faktycznie te statuetki-dekoracje muszą mieć jakis ukryty sens, bo przecież tak sobie ta nowoczesnosć nie może tak sobie isć w parze, ze starymi przedmiotami...

Cytat: Dj DexterHa ! Pokoj zwierzen jest czerwony!! bedzie drugi dom :)
Cytat: mseptemberbyły w scianach pojedyncze knypcie w tym kolorze co na zdjęciu, więc to chyba jednak nie tylko swiatło
możliwa koncepcja, bo na pewno podswietlają ten pokój, ale dlaczego te pojedyncze "klipsy" nie są czerwone?? oto jest pytanie :hmm:

Cytat: igikoI fotel w pokoju zwierzeń także jest inny teraz zauważyłem
akurat to normalne, bo na zdjęciach był na holu i widocznie go przeniesli

Cytat: podmarkPokój zwierzeń możliwe, że jest czerwony dzięki lampom widocznym na zdjęciu :). Co do fotela - jasne było, że nie będzie to brzydkie krzesło. Po prostu może, gdy robili te zdjęcia nie mieli jeszcze tego fotela :).

Pokój prezentuje się ciekawie :). Jestem ciekaw, czemu ma służyć wysoka temperatura w tym pomieszczeniu ? Może, jak się zaczną pocić, to powiedzą, że to Wielki Brat tak na nich działa :)
fotel był, ale w holu dopiero, a nie w pokoju zwierzeń...
Też jestem ciekawy czemu tam jest tak gorąco, ale to chyba specjalnie, do podgrzewania atmosfery programu i pokoju :devil: bardzo dobry pomysł

Ogólnie dom bardzo nowoczesny i swietny, bardzo mi sie podoba, tylko ogród zdecydowanie za mały. Na fotkach dom wydawał się wielki, a teraz w tv mały, a nawet wątpie, że jest większy od tego tvnowskiego... Zaryzykuje, że jest mniejszy w sumie z ogrodem... I nie wiem gdzie ten zapowiadany WIELKI dom, fakt nowoczesny, na poziomie, ale mały... No chyba, że mają ten drugi ukryty, to wtedy tak :) coraz bardziej wydaje mi się, że to może być prawda... Te na szybko zmiany malowania pokoi też co najmniej "dziwne"... hmm. sam nie wiem co tym wszystkim mysleć ;)
Ale włąsnie to wszystko co napisałęm, jest bardzo podejrzane i tajemnicze i własnie to m.in. przyciaga mnie do oglądania   :yeah:  
P.S.A gdzie jest ten ukryty pokój miłosci?? hmm :hmm: ;)

Dj Dexter

Cytat: LuxisP.S.A gdzie jest ten ukryty pokój miłosci?? hmm :hmm:

Hmmm a pamietacie jak mowili o zamknietym pokoju z panterka ?:D

mir123bych

no ja się zastanawiam gdzie ten pokój sexu jest... wiele drzwi na korytarzu nie ma, więc możliwe że gdzies ukryty jest...