Dom Wielkiego Brata

Zaczęty przez Showmag, Śr, 22 Sie 2007, 11:03:44

pif_paf

Swietny dom- dużo lepszy od poprzednich PL edycji, ale przecież BB Bitwa a BB4.1 dzieli 5,5 roku.

PO CO TAM ZEGAR???!!!!

Kolejne fotki:

[fotki są już w 1 poscie]

ixa86

mogło być bardziej kolorowo ;p jakos tak za bialo  no i rzeczywiscie po co im tam zegar  :kreci:

Pudelek

Oj, narzekacie tylko. Pewnie zazdrosć was bierze, że to nie Wy tam zamieszkacie :devil:
Mi się bardzo podoba. Zdecydowanie lepszy niż ten domek Barowy.
A zegar komu ma przeszkadzać? Uczestnicy będą mogli liczyć czas do nominacji, eliminacji i programów na żywo.

voytasss

Cytat: PudelekPewnie zazdrosć was bierze, że to nie Wy tam zamieszkacie :devil:
<-- dokladnie ;p

ojj czepiacie sie ;p

fajny domek nowoczesny :) kazda edycja bb miala jakis swoj urok i kazda inny dom choc tamte podobne planem jedna roznily sie znacznie i ten jest zupelnie inny i fajny i jak przystalo na bb nowej genracji nowoczesny :) zegar hmm ;p moze bedzie obliczal im jakeis gadzety do zadan ;p

ja bym chcial zeby nominacje byly urozmaicane a nie tylko gloswanie na 2 uczetsnikow
moglyby byc rozne zasady eliminacji :)

joker

Cytat: PudelekZdecydowanie lepszy niż ten domek Barowy.
hehe domek Barowy się nawet do tego nie umywa! Jak narazie wpadka była tylko na castingu - wszystko inne (domek, prowadzący, dostępnosć w sieci itd.) idzie ok :bravo:

pif_paf

Ale zauważcie że w poprzednich edycjach BB w Polsce (zakładam że na swiecie też) nie można było mieć zegarka (Florek musiał oddać w 1 dniu), w domu WB nie było czasu. Więc albo standardy na swiecie się zmieniły, albo TV4 po raz drugi złamał zasadę.

kaja

pif_paf przecież teraz w każdej prawie edycji na swiecie jest zegar to normalne.

voytasss

Cytat: kajaw każdej
moze nie w  kazdej edycji ale to zalezy od hasla przewodniego edycji w danym kraju i na czym ona ma polegac :)

moze w Polsce ten zegar ma odgrywac jakąs istotną rolę. :)

Rosa

Może o to chodzi że skoro maja być programy na żywo codziennie o 17:30 to uczestnicy odpowiednio wczesniej powinni byc do nich przygotowani.

podmark

Cytat: pif_pafw domu WB nie było czasu. Więc albo standardy na swiecie się zmieniły, albo TV4 po raz drugi złamał zasadę.

Słuchaj - nie mów, Czwórka po raz drugi złamała zasady, jak nie jestes czegos pewna. Polska nie była pierwszym krajem na swiecie, gdzie zorganizowano otwarty casting i potencjalni uczestnicy już mogli się poznać, wymienić telefonami! Dokładnie widać to na stronie endemol.com , gdzie jest filmowa prezentacja formatu "Big Brother". A takie twierdzenie to po prostu kłamstwo ! Jak nie wiesz, to nie pisz.

Showmag

Przedstawiamy kolejne fotografie nowego Domu Wielkiego Brata. Tym razem spojrzymy bliżej na kuchnię, łazienkę i korytarze prowadzące do poszczególnych pomieszczeń.

Premiera "Big Brother 4.1" będzie miała miejsce już w najbliższą niedzielę o 20:00 w TV4, a już dzis w serwisie Reality-TV.pl kolejne zdjęcia nowego Domu Wielkiego Brata. Na przedstawionych niżej fotografiach można zauważyć, że w kolejnej polskiej edycji "Wielkiego Brata" zwiększy się standard mieszkania, w którym będą żyć uczestnicy. Zawodnicy będą mogli korzystać z zegara, a także z urządzeń kuchennych (toster, mikser, mikrofalówka czy zmywarka do naczyń), które w poprzednich edycjach reality show były niedozwolone. Zachęcamy do obejrzenia poniższych fotografii. Wczesniejsze zdjęcia Domu można znaleźć tutaj. Z kolei w tym artykule dostępne są fotografie przedstawiające Karinę Kunkiewicz i Kubę Klawitera, którzy poprowadzą "Big Brother 4.1"

Kuchnia

Korytarz prowadzacy do sypialni

Łazienka

pif_paf

Łazienka jest... co to tu dużo ukrywać dziwna:D Ale dom swietny, minimalistyczny, w dobrym guscie. Mam nadzieję że jakosć domu przełoży się na jakosć show.

Showmag

w tej łazience można się poczuć jak w więzieniu, albo conajmniej na basenie - zbiorowe prysznice ;o
gdybym się tam znalazl, to chyba musialbym zastosowac metode kąpieli stosowaną przez uczestniczki pierwszych dwóch edycji BB (z wyjątkiem Moniki Sewioło :P )
W kabinie to ja rozumiem, ale zbiorowo?

Nie wiadomo jeszcze, co mają oznaczać "dekoracje" w Domu... Bo jak na dekoracje, są one bardzo nietypowe. Ot na samym koncu korytarza widoczny jest... manekin, a na kilku fotografiach można zauwazyc dziwne statuetki - przedstawiające raz postać z głową, a raz bez głowy.

chatiflatt

Cytat: podmarkjak nie jestes czegos pewna. Polska nie była pierwszym krajem na swiecie, gdzie zorganizowano otwarty casting i potencjalni uczestnicy już mogli się poznać, wymienić telefonami! Dokładnie widać to na stronie endemol.com , gdzie jest filmowa prezentacja formatu "Big Brother". A takie twierdzenie to po prostu kłamstwo ! Jak nie wiesz, to nie pisz.
kurcze, to nie były moje słowa, jednak ja tak samo jak pif_paf nie jestem takim SPECEM w reality show i w formatach jak TY, drogi podmarku. Troche mnie wkurzyla twoja wypowiedz i jej ton bo "szarzy" forumowicze maja prawo do wyrażania wlasnych opinii. Więc trochę zejdź z tonu.

żeby nie bylo, że odchodzę od tematu - zgadzam się, że zegar może niejako "naprowadzac" uczestników na zbliżające się wejscie 'na żywo'
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Ta łazienka przypomina taką nowoczeną więzienną łaźnię. Niech lepiej uczestniczki i niektórzy uczestnicy się nie schylają po mydło które im upadło :devil: :los:.