Agnieszka Frykowska

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Gru 2004, 15:39:16

Goku

Ajj czepiają się ci od pudelka xP. Nie lubię Frytki, ale tutaj akurat nie mogę jej nic zarzucić - gdyby mnie zapytano o tym na antenie i musiałbym dosyć szybko odpowiedzieć to też nie zastanawiałbym się i też nie pomyślałbym o tym, że premierem jest Tusk... Tak jakoś się przyzwyczaiłem do tego, że Rzeczpospolitą Polską rządzą dwa kaczory i sądzę, że nie tylko ja xP.

Pudelek

"Frytka" w ubraniu za 11 tys. zł
Gwiazda "Big Brothera" - Agnieszka Frykowska, pojawiła się na pokazie Paprocki&Brzozowski dla Reserved.

Polska skandalistka wystąpiła w czarnej krótkiej sukience. Nie była to kreacja polskich, ale włoskich projektantów. "Sukienka to dzieło Miu-Miu. Bardzo dobrze się w niej czuję" - chwaliła się Agnieszka. "Frytka" zdradziła, że jej kreacja kosztowała aż 3 tysiące euro (ponad 11 tys. złotych).

Dziennikarze "Super Expressu" sprawdzili, że: podobne kreacje, tylko że bez metki Miu-Miu, można znaleźć w sklepach z odzieżą używaną. Zaoszczędzić na tym można ponad 10 tys. złotych, gdyż tego typu mała czarna kosztuje ok. 20 złotych.

[Super Express]

Frytka fashion:
https://kozaczek.pl/plotka.php?id=6525

Pudelek

Ostatnio rozwaliły mnie zdjęcia Frytki w kilku serwisie plotkarskim z Moet Rose Party:

No i donos, że Frytka nie daje napiwku pomimo tego, że dostanie prawdopodobnie duży spadek.
Dzięki takim newsom Frytka nie zniknie z naszego szołbiznesu.

Showmag

"Frytka" powiększy sobie biust
Agnieszka Frykowska - skandalistka znana z trzeciej edycji "Big Brothera", w jednej z audycji radiowych wyznała, że zamierza powiększyć sobie biust.

Tabloid "Fakt" podaje, że "Frytka" może obecnie pochwalić się rozmiarem 75C, co znacznie wykracza ponad przeciętną. Jednak Frykowską ten rozmiar nie zadowala. 30-letnia Agnieszka zamierza w marcu poddać się operacji wszczepienia silikonu. Nie wie jeszcze dokładnie jaki rozmiar chce mieć po zabiegu.

W ostatnim czasie "Frytka" pojawiła się w warszawskim klubie Platinium, gdzie zorganizowano bal przebierańców. Gwiazdy podjeżdżały na miejsce dorożkami. Na imprezie w przebraniu kaczek pojawili się między innymi Edyta Herbuś i Michał Piróg. Z kolei Agnieszka Frykowska zajechała srebrnym mercedesem, wynajmując przy tym dwóch ochroniarzy.

Showmag

Program "Frytki" dalej w Tele 5
Już w marcu stacja Tele 5 wprowadzi nową ramówkę. Wiadomo już, że na antenie stacji nie zabraknie programu prowadzonego między innymi przez Agnieszkę Frykowską.

Kolejne odcinki programu "Lub czasopisma" emitowane będą począwszy od marca, codziennie około godziny 23:00.

"Lub czasopisma" to program, w którym Agnieszka Frykowska i Łukasz Post dokonują przeglądu prasy kolorowej. Prowadzący komentują ważne i mniej ważne informacje z życia gwiazd i gwiazdek. Ponadto, zapraszają do studia gości, wśród których jak dotąd znaleźli się między innymi Michał Koterski i Ivan Komarenko.

Pudelek

Jaki program tacy goście. No ale Tele 5 i tak nie ma nic ciekawszego do zaoferowania widzom. A realizacja takiego programu nie jest droga. Wystarczy trochę starych gazet no i opłacenie Frytki oraz tego drugiego współprowadzącego. A ich pensje wysokie pewnie nie są. Dla nich zdecydowanie ważniejsza jest szansa na lans w telewizji.

Pudelek

Frytka prawie jak Doda

Też się całuje.

Żal za serce chwyta, ale w końcu nazwa imprezy zobowiązuje - czyżby Frytka podczas Lans Party postanowiła nie być gorsza od całującej się z koleżanką Dody? Ona też pokusiła się o damskiego całusa.

Wyszło mniej drapieżnie, ale za to bez grymasu na twarzy.

A niedawne próby zrobienia z siebie "damy" diabli wzięli...

kozaczek.pl

Ciekawe czy Frytka sprostuje lub skomentuje jakoś tego newsa na tym swoim portalu antyplotkarskim, który ma ruszyć lada dzień.

kfadrat

Fuj,Fuj,Fuj.... nie odgrzewa się starych kotletów

Showmag

"Lans Party" Agnieszki Frykowskiej
Agnieszka "Frytka" Frykowska zorganizowała Lans Party. Impreza odbyła się w jednym z warszawskich klubów.

"Lans Party" miało na celu - jak przyznała "Frytka" - pokazanie przepychu, dobrej zabawy, a jednocześnie dystansu znanych osób do siebie samych i do tego, co słyszą na swój temat. Podczas zabawy Agnieszka Frykowska tradycyjnie starała się wzbudzić sobą zainteresowanie. Tym razem dla skandalu postanowiła publicznie całować się z drugą kobietą.

Na imprezie pojawił się między innymi Adrian Nadolski. Przypomnijmy, że pierwszego dnia swojego udziału w "Big Brother 4.1", Adrian kpił sobie z twórczości Frykowskiej, śpiewając jej utwór "Dwa Gołębie". "Ja z Frytką nagram singiel o gołębiach" - żartował wówczas Adrian. Katarzyna Lenartowicz odpowiedziała mu wtedy: "Zrzygam się na ciebie. Znajdę cię i się na ciebie zrzygam!". Najwyraźniej Adrian zmienił już zdanie o Frykowskiej. Nic nie przeszkodziło mu wziąć udziału w imprezie organizowanej właśnie przez skandalistkę z "Wielkiego Brata".

Pudelek

Frytka oczywiście pojawiła się na gali Świrów i odebrała jakąś nagrodę. Jaką? Nie wiem. Nie wytrzymałem i przełączyłem kiedy zaczęła śpiewać ten swój ptasi kit.

Kardines

Odebrała nagrodę za "dwa gołębie" :P
A na samej gali fajnie wyszło połaczenie piosenki Dody z udziałem ¡ckiego (aż słow zapomniała :P )

podmark

Komentarz Cejrowskiego odnośnie udziału Frytki w "Z kamerą wśród ludzi":
Cytat: Media2.plTo była ostra rozmowa obliczona na to, że przy trzecim pytaniu dostaję w twarz i zaczynamy rozmowę o zasadach. Nic takiego się nie słało. Pozwoliła się zczołgać i wzięła za to 500 złotych - powiedział Cejrowski.

Lol  :devil:

Piotrek

Człowiek jest maksymalnie szczery... Uśmiałem się z tego bardzo ;)  :szok:
Tylko jestem ciekawy co na to Fritka :D  :devil:
Ta dziewucha wystartowała z tą stroną dementujemy.pl:boks:

podmark

Nie, nie :). Genialny pomysł Frytki to xoxo.pl (chociaż ja na początku zrozumiałem "stoppsom.pl"  :devil:)

Piotrek

https://dementujemy.pl/

to portal Fryćki :D Jest tam dziennikarką.  :buzz: :ubaw:

I tak jej pies jest najlepszy:  :dog:
Dostała w prezencie w dzień rozstania czy jakoś tak... :D  :sciana: