Agnieszka Frykowska

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Gru 2004, 15:39:16

Pudelek

Widziałem ten program co współprowadzi Frytka. Frytka jest cienka, często się zacina, gada bzdury, ale przy tym Rafale Waszkiewiczu wychodzi jak profesjonalistka. A najlepiej idzie jej komentowania plotek na własny temat  :P .

Na MTV też była ostatnio Frytka. Reklamowała kolekcję swoich czapeczek (ktore się jakos podobnie nazywają do niej) i innych ciuchów.

podmark

Dzisiaj widziałem w zapowiedzi "Sniadania z Dwójką", że gosciem maja być "piękna" i bestia, czyli Frytka i Saleta (ale czy czasami nie powinno być "piekny", bo o dwóch bestiach mowy nie było  :devil: ). Ja dosłownie tego nie rozumiem - znana z tego, że jest znana i jeszcze w roli ekspertki od czegos tam jest zapraszana...

Frytka by moim zdaniem znalazła zatrudnienie w firmie produkującej jacuzzi - no dosłownie twarz wanien z hydromasażem  :devil:

Tom Kruz

Cytat: PikachuWidziałem ten program co współprowadzi Frytka. Frytka jest cienka, często się zacina, gada bzdury, ale przy tym Rafale Waszkiewiczu wychodzi jak profesjonalistka. A najlepiej idzie jej komentowania plotek na własny temat  :P .

Na MTV też była ostatnio Frytka. Reklamowała kolekcję swoich czapeczek (ktore się jakos podobnie nazywają do niej) i innych ciuchów.

Również oglądałem fragment tego programu ....... z zażenowaniem .......

Pudelek

Agnieszka Frykowska rzuciła faceta. Panowie do boju! (Dziękuje. Nie skorzystam)

Od zeszłego tygodnia Agnieszka "Frytka" Frykowska jest znowu wolnym strzelcem. A miało być tak pięknie. Agnieszka i jej były narzeczony planowali już nawet slub. Niestety, Michał Węgrzyn wolał karierę od życia rodzinnego.

Gwiazdka powiedziała Faktowi, że już od dłuższego czasu chciała zostać żoną i matką. Niestety, jej wybranek na razie nie miał podobnych priorytetów.

Michał jest reżyserem. Kiedy pracował nad dokumentem "Pojechał, zobaczył", poznał Frytkę - tak zaczęła się trwająca 4 miesiące znajomosć, o której można już mówić tylko w czasie przeszłym.

Kozaczek.pl

Teraz Frytka będzie miała co komentować w tym swoim smiesznym programiku.

Pudelek

Dzis znów natrafiłem na ten program Frytki. Było smiesznie ponieważ wyszło na jaw, ze Frytka ma problemy z czytaniem! Próbowała oczywiscie udawać, że tak ją zaskoczyło to co usiłowała odczytać.
Już nie ocenie dialogu prowadzących:
Prowadzący: Ja się dzis nie udzielam. Dzis to Frytka ciągnie program.
Frytka z zażenowaniem i k***ikami w oczach: Ja nic nie ciagnę ! ! !
:devil:

Showmag

"Frytka" została aktorką
30-letnia Agnieszka Frykowska, której medialna kariera rozpoczęła się wraz z show "Big Brother" oraz "Bar", zadebiutowała jako aktorka w spektaklu dyplomowym "Bachantki" według Eurypidesa.

Spektakl miał swoją premierę 19 marca na deskach Teatru Equus (Klub Galop w Zielonce). Przedstawienie wyreżyserował Piotr Wojewódzki, a przygotowania trwały przez cztery miesiące. Debiut "Frytki" uważany jest za udany. Spektakl otrzymał owacje na stojąco. Występ oklaskiwał m.in. Wojciech Siemion. "Ta rola to było dla mnie wielkie wyzwanie. Było o tyle trudniej, że to przedstawienie zbiorowe, musielismy więc nawzajem się kontrolować. Wszyscy się zmobilizowalismy i dalismy sobie radę" - mówi swieżo upieczona aktorka. Frykowskiej aktorstwo podoba się głównie dlatego, że może wcielać się w różne postaci, a każda rola daje możliwosć bycia przez chwilę inną osobą.

Agnieszka Frykowska ukończyła Technikum Hotelarskie. Obecnie uczy się warsztatu aktorskiego w prywatnej Wyższej Szkole Komunikowania i Mediów Społecznych w Warszawie. "Jestem bardzo zdziwiona: zaczynając studia w tej szkole, nastawiałam się bardziej na role filmowe. Jednak teatr też ma swoje zalety - na scenie grają prawdziwe emocje, nie ma udawania. Wychodzisz i po prostu jestes. Nie ma żadnych dubli, nic nie można wyciąć" - mówi "Frytka", która do tej pory cieszyła się opinią skandalistki. Agnieszka dostała już propozycję zagrania w profesjonalnym teatrze. Przyjęła ją, na razie nie chce jednak zdradzić, co to za rola.

Od 5 marca Agnieszka Frykowska sprawdza się również w innej roli. Współpracuje z telewizją Tele 5. Razem z Rafałem Waszkiewiczem prowadzi program "Lub czasopisma". Jest to codzienny przegląd pracy kolorowej, trwający 10 minut i nadawany od poniedziałku do piątku o godzinie 19:15. Frykowska ma również w planach karierę muzyczną, wkrótce ukaże się jej debiutancka płyta.

[Onet.pl / Super Express]

Showmag

"Frytka" została sama / 14.03.2007
Agnieszka "Frytka" Frykowska jest rozżalona. Myslała, że jej związek z 28-letnim Michałem Węgrzynem zakończy się na slubnym kobiercu. Rozstali się w ubiegłym tygodniu. Tym razem poszło o slub i dzieci.

"Już od jakiegos czasu chciałam założyć rodzinę. Mieć męża i dzieci. Wydawało mi się, że Michał jest tym jedynym. Niestety, prawda okazała się inna. Dla niego, przynajmniej na razie, najważniejsza jest kariera" - powiedziała Agnieszka.

Michał jest reżyserem. Kiedy pracował nad dokumentem "Pojechał, zobaczył", poznał "Frytkę" - tak zaczęła się trwająca 4 miesiące znajomosć, o której można już mówić tylko w czasie przeszłym.

[Fakt / Kozaczek.pl / Foto: KAPiF]

Pudelek

Kto zaspiewa hymn na Euro 2012?

Dziennik "Fakt" zorganizował plebiscyt, w którym czytelnicy mogą wybrać artystów, którzy ich zdaniem powinni wystąpić na otwarciu Euro 2012. Wsród kandydatów znaleli się: Maryla Rodowicz, Michał Wisniewski, Tatiana Okupnik, Kasia Cerekwicka, Krzysztof Krawczyk, Agnieszka Frykowska, Stachursky, Ivan Komarenko oraz Krzysztof Cugowski.

Fakt chyba oszalał ! ! !

arturxd

a ja w srodę oglądałem jakis nowy program na TV4 "Czułe dranie" gdzie wystąpiła Frytka i
przedstawiała tam swój najnowszy singiel

Luxis

i jak sie podobał? ;)
Fakt tylko takie plotki wysówa jak zwykle...
P>S.Wczoraj widziałem zdjęcie Frytki razem z moim kolega w Anglii, bo Frytka tam prowadziłą jakis koncert czy show i zrobił sobie z nią fote ;)

arturxd

co do piosenki frytki kolejny shit w stylu gosi andrzejewicz albo kasi kowalskiej ;/

Pudelek

Oj nie obrażaj tych piosenkarek. Zwłaszcza Kowalskiej, która na początku kariery miała parę fajnych piosenek.
Frytce i jej piosence o gołębiach daleko do twórczosci choćby tych Pań.

Tom Kruz

Zauważyliscie, że ostatnich kilkanascie postów w tym temacie (jakże szerokim przecież) poswięconych jest tylko jednej bohaterce pierwszych trzech big braderów? Wygląda na to, że jedynie Frica (tak to teraz się pisze hehe?) zrobiła prawdziwą karierę medialną z tej grupy (abstra**ję w tym momencie czy w dobrym tego słowa znaczeniu czy wręcz przeciwnie). O wszelkiej masci Gulczasach, Klaudiuszach, Piciach itd. coraz ciszej a Fryty coraz więcej. Czyli wychodzi na to, że osiąga swój cel :).

Pudelek

Tylko za jaką cenę. . .
Większosć ludzi nie przekroczyłaby tylu granic dobrego smaku co ona. I nie jest to kwestia odwagi/tchórzostwa. Trzeba mieć na względzie rodzinę i ogólnie osoby z takim samym nazwiskiem.
Ale jej mama mieszka za granicą, ojciec nie żyje, a babcia się przyzwyczaiła (o ile jeszcze żyje). Więc hamulców/przeciwskazań brak. . .

Luxis

każdy robi to co lubi... jak chce tak żyć to jej sprawa, tak samo jak Doda czy ORYGINALNA Paris (nie polska odpowiedniczka czy niemiecka :P )...