Agnieszka Frykowska

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Gru 2004, 15:39:16

podmark

Cytat: Adminz tych 15 milionów ludzi, którzy mnie oglądali,

Ja dobrze zrozumiałem ?? Frytka żyje w przekonaniu, że jej wannowe igraszki z Kenem oglądało 15 milionów Polaków  :buzz:  :plask:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:

Luxis

no co chesz może tak być, policz sobie razem ile osób to widziało choć raz, w telewizji, w interencie, w powtórkach i zdjęciach, będzie nawet ze 20 milionów ludzi razem... :P

no cóż, Frycia jak Frycia... każdy kraj ma swoją Paris :D w Niemczech też jest taka jedna, tylko ze ta niemiecka podróba Paris, jest brzydka i ma full tapete, poza tym ubiera się tylko w takie same ciuchy jak Paris Hilton!! Ma kase i chodzi jak oryginał, identyczne ciuchy :P w Niemczech aż huczy od jej skandali, ma nawet takie same majtki i buty :D

a tu gratis cos :D fajna parka nie?? :D hehe :

czy to nie jest aby obok Agi ten starszy przyjaciel, z którym już nie jest? :hmm: :devil:

;)

kuba234567

O widze, że mamy naszą pierwszą polską Paris Hilton :) No ale ja wole oryginał :)

Luxis

Na tej fotce jeszcze brakuje tylko Mandaryny i te 3 blondynki powinny isć na promowanie Polski :P Doda będzie spiewać, Mandi tańczyć, a Frytka skandalizować :P hehe , a jako nazwę by przyjęły : SKANdalki ;P hehehe

Showmag

"Frytka" wygwizdana
Agnieszka Frykowska pojawiła się na zeszłotygodniowej, sobotniej Konfrontacji Sztuk Walki, gdzie jako jedna z nielicznych laureatów, odebrała przyznaną jej przez Antyradio nagrodę.

Frykowska pojawiła się na Konfrontacji Sztuk Walki w towarzystwie 19-letniego Marcina Łobacza. Zaraz po odebraniu antynagrody, została wygwizdana przez zgromadzoną publicznosć.

Jednoczesnie, Agnieszka nie przestaje zwracać na siebie uwagi. Podczas imprezy z okazji otwarcia nowego salonu samochodowego, gwiazda "Big Brother'a" pojawiła się w czarnej sukni, której górę tworzyły dwa paski materiału. W pewnym momencie, wszyscy zebrani mogli podziwiać biust Agnieszki, który niebawem ma zostać poddany zabiegowi powiększenia. "Muszę się dobrze ze sobą czuć. Mam cudowne, zgrabne piersi 75C, ale chciałabym mieć D" - powiedziała "Frytka" w wywiadzie dla "Super Expressu".

[Pudelek.pl / Super Express / Fakt]

Luxis

A może schudła i na nowo przytyła :P hehe
A Frytka tak specjalnie piersi odkryła dla Faktu, dla którego kiedys pracowła i dla skandalu kolejnego ;]

Pudelek

Frytka lubi Wieczorkowskiego

Natura nie znosi próżni, a polskie gwiazdki nie lubią być same. To pragnienie towarzystwa musi być naprawdę silne, skoro przyciągnęło ku sobie Frytkę oraz Jana Wieczorkowskiego, aktora znanego z seriali i związku z młodszą od siebie o ponad 10 lat Moniką Brodką. Parę widziano razem na imprezie z okazji otwarcia salonu samochodowego.

Janek jest swietnym aktorem, podoba mi się w "Fali zbrodni", jest taki męski i odważny - chwali Wieczorkowskiego Frytka. Życie na Gorąco dodaje:

Agnieszka najwyraniej także jest w jego typie. Nie dało się nie zauważyć czułych gestów, słówek szeptanych na ucho i porozumiewawczych usmiechów, jakie łączyły tych dwoje owego wieczoru.

Pudelek.pl

Pudelek

Dzis gosciem Kuby Wojewódzkiego będzie (po raz drugi) Frytka ! ! !

Pudelek

Frytka jest znana z tego, że jest znana  :hahaha: !
A jej spiew  :hahaha:  :hahaha: . Wojewódzki dobrze powiedział, że to będzie hit wsród głuchoniemych.
Jak zawsze przemawiała tym swoim zdystansowanym głosem.
No i po co ją zapraszać, jak ciągle mówi to samo: Jestem Agnieszką Frykowską, już nie Frytka, chcę cos zrobić, PRZECIEŻ WSZYSCY TO ROBI?...
No a ta teoria, że jej roznegliżowane zdjęcia to zdjęcia z przeswietleń rentgenowskich. To pokazuje jej inteligencję i zakłamanie!

Showmag

"Frytka" ponownie u Kuby Wojewódzkiego
2006/11/26

Jednym z gosci Kuby Wojewódzkiego była dzisiaj skandalistka i uczestniczka "Big Brother'a" - Agnieszka Frykowska.

Gwiazda "Big Brother'a" gosciła u Kuby już po raz drugi. "Nie robi nic, a wszyscy ją znają. W marketingu jest lepsza od samego Kazimierza Marcinkiewicza" - tak Wojewódzki zapowiedział pojawienie się Frykowskiej. Podczas rozmowy poruszono między innymi temat nieprzemijającej popularnosci "Frytki", jej walki o spadek i ciągłych skandali. Widzowie mogli także usłyszeć popis wokalnych umiejętnosci Agnieszki. Poniżej najciekawsze fragmenty rozmowy.

Kuba Wojewódzki: Agnieszko, zaprosiłem cię nie dlatego, żebys była kompozycją, czy antytezą dla Liroya, bo ty jestes "kulturalną" osobą z salonu, a on jest - umówmy się - ulicznikiem. Co się takiego z tobą dzieje, że tygodnik "Polityka" po raz kolejny lokuje ciebie na swojej okładce, pomiędzy takimi ludmi jak Krzysiek Ibisz, Edyta Górniak, Małgosia Foremniak i Kasia Cichopek? Ci ludzie cos robią, prowadzą teleturnieje, grają w filmach... Ty nic nie robisz i jestes na okładce, na głównym miejscu. Z pieskiem.

Agnieszka Frykowska: Mówi się o tym, że jestem znana z tego, że jest znana. Myslę, że ten etap mam za sobą. W tej chwili kończę szkołę aktorską. Jestem w Wyższej Szkole Komunikowania i Mediów Społecznych. W tej chwili przygotowuję się do pracy licencjackiej, robię dyplom, przygotowuję swój monodram...

Kuba Wojewódzki: Mówisz, że nadchodzi twój czas. I to jest jakis fenomen, który ja bym chciał zgnębić, a własciwie - zgłębić. Nie jestes jeszcze aktorką. Co z tego, że jestes w szkole? Nie jestes jeszcze wokalistką, chociaż wiem, że próbujesz nagrać płytę. Twoja aktywnosć zawodowa to produkt pod tytułem "Agnieszka Frykowska". Do czego ty chcesz dojsć?

Agnieszka Frykowska: Ludzie mają swoje marzenia. Moim największym marzeniem jest zostać aktorką, zawodową aktorką. Musiałam bardzo ciężko pracować, żeby znaleć się w tym miejscu, w którym jestem.

Kuba Wojewódzki: Ale co to za praca? (...) W mediach jest mnóstwo twoich nagich zdjęć. Idziesz na imprezę, wyskakują ci piersi. Lądujesz na okładkach różnych gazet. Albo akcja związana z polską reprezentacją. Powiedziałas: "Rozbiorę się, jak wygracie". Oni przegrali, a ty i tak się rozebrałas. No do jasnej cholery! Ostatnio dałas ogłoszenie matrymonialne w prasie brukowej.

Agnieszka Frykowska: To piszą brukowce, ja nie mam wpływu na pewne historie, które oni sobie wymyslają.

Kuba Wojewódzki: Zrobiłas prawdziwe reality show z operacji swojego nosa. I nie mów, że to brukowce tam weszły. To jest nienormalne. Nie chcę wierzyć, że tabloidy się ciebie czepiają, skoro tam są rzeczy związane z twoją prywatnoscią. Odnoszę wrażenie, że ty swietnie manipulujesz. I przyznaj się, że albo jestes w tym mistrzynią, albo nie panujesz nad własną karierą.

Agnieszka Frykowska: Tak, jestem "mistrzynią". "Panuję" nad wszystkim i doskonale wiem, co robię.

Kuba Wojewódzki: Nagrywasz płytę, a umiesz spiewać?

Agnieszka Frykowska: Jestem na takim etapie, że myslę, że spokojnie dam sobie radę.

Kuba Wojewódzki: Podobno walczysz o trzy milionowy spadek. Pamiętasz, że jestem twoim kumplem?

Agnieszka Frykowska: No nie wiem, po tym programie muszę się "zastanowić".

Kuba Wojewódzki: Rozumiem, że o pieniądzach nie chcesz rozmawiać. A ja daję ci szanse na wypromowanie się. Zrozum, że teraz twoją płytę kupią wszyscy, a nie tylko głuchoniemi. (...) Mówisz o sobie, że jestes kontrowersyjna, charyzmatyczna, odważna. Dla wielu ludzi wciąż kojarzysz się z "Big Brother'em". Lubisz się rozbierać publicznie? Dlaczego to robisz? (...) Sama kiedys powiedziałas, że nawet na kosciołach były transparenty "Łód przeprasza za Frytkę". Myslisz, że będą takie transparenty "Lód dziękuje Frytce"?

Agnieszka Frykowska: Nie sądzę. Osoby medialne, pochodzące z danego miasta, wychodząc przed szereg zawsze są krytykowane.

Kuba Wojewódzki: A może ty nie jestes krytykowana za to, że wychodzisz przed szereg, tylko jakosć twojego wyjscia przed szereg jest krytykowana? Obciachowosć?

Agnieszka Frykowska: Ci ludzie, którzy mówią o tym, nie mają pomysłu na siebie.

Kuba Wojewódzki: Aaa, to w "ten" sposób!

Pudelek

Frytka zgubiła bransoletkę

Jak donosi Fakt, sobotnia impreza kosztowała Agnieszkę Frykowską dosć drogo. I nie chodzi tu o wypite drinki. Frytka zgubiła wysadzaną brylantami bransoletkę z białego złota wartą 13 tysięcy złotych. Co prawda, kiedy zauważyła brak ozdoby, poprosiła o pomoc menedżera klubu, w którym się bawiła, ale bransoletka się nie odnalazła.

Doprawdy nie wiem, jak ona mogła mi się zsunąć z ręki - mówi Agnieszka.

Oczyscie cieszy nas ta informacja, podobnie jak zapewne większosć z was. Umówmy się - Frytce nie należy się baransoletka za 13 tysięcy. Po prostu.  :P :devil:

Pudelek.pl

Pudelek

Jesli ktos nie widział ostatnio Frytki u Wojewódzkiego to tu jest ten wywiad;
https://smog.pl/wideo/5859/%A3%F3d%BC_przeprasza_za_frytk%EA_kielce_za_liroya/
Chociaż zapewne wkrótce będzie powtórka całego programu na TVNie. (Stacja już teraz emituje powtórki).

Pudelek

W najnowszym Playboy'u główną atrakcją jest kolejna sesja Frytki. Oto próbki:
https://gizas.wrzuta.pl/img/middle/IpodyuWrqY/frytka_playboy

Showmag

"Frytka" ponownie w "Playboy'u"
Agnieszka Frykowska - uczestniczka licznych reality shows, ponownie stała się gwiazdą rozkładówki "Playboy'a".

To już drugie wystąpienie "Frytki" na łamach popularnego pisma dla panów. Poprzednia rozbierana sesja zdjęciowa miała miejsce w roku 2002, niedługo po wyjsciu Frykowskiej z Domu Wielkiego Brata. Od tego czasu, "Frytkę" było można jeszcze zobaczyć w dwóch edycjach "Baru". Jej kolejną sesję zdjęciową dla "Playboy'a" można zobaczyć w lutowym wydaniu magazynu.

Pudelek

Frytka wkracza do telewizji

Już od marca Agnieszka Frykowska, której medialna kariera rozpoczęła się wraz z udziałem w reality show "Big Brother" i "Bar", współprowadzić będzie codzienny przegląd prasy kolorowej "Lub czasopisma" na antenie Tele5.

Frykowska zasiądzie przed kamerą u boku Rafała Waszkiewicza. Wspólnie będą komentować najnowsze doniesienia medialne z życia polskich gwiazd.

Program zadebiutuje na antenie 5 marca i nadawany będzie codziennie od poniedziałku do piątku o godzinie 19.15. Trwać będzie 10 minut.

Agnieszka Frykowska ukończyła Technikum Hotelarskie. Obecnie studiuje w Wyższej Szkole Komunikowania i Mediów Społecznych w Warszawie. W planach ma również karierę muzyczną, wkrótce ukaże się jej debiutancka płyta.

Rafał Waszkiewicz pracował wczesniej m.in. w Radiostacji, Polskim Radiu Bis, Antyradiu, TVP1 oraz w Tele5, gdzie współprowadził program The Club. Waszkiewicz jest również dziennikarzem motoryzacyjnym.

ródło: WirtualneMedia