Dyskusja ogólna

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:33:02

Damian

Tak dzisiaj wygląda miejsce  Domu Wielkiego Brata za czasów TVN:

Jak widzicie zostały te słynne daszki z ogródka oraz płytki białe z BB2-3. Cóż za wspomnienie. Ta droga od spiżarni przy wyjściach jest nienaruszona. Nie ma ringów kamerowych. Swoją drogą ciekawe dlaczego je wyburzyli.

Toni

Dziś mija 10 lat od startu 3. edycji i zarówno ostatniej edycji Big Brother'a w TVN. Pomyśleć, że fajnie byłoby obejrzeć po równo dziesięciu latach start nowej edycji w TVN (gdyby nie Czwórka).
Jutro będzie 11 lat od startu 1. edycji.
Dziś oczekuję tak jak inni startu 2. edycji X-Factor. Inne oczekiwanie byłoby na dzisiejszy BB po takim okresie czasu. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Szukam ścieżki dźwiękowej użytej przy finałowym głosowaniu w polskim BB:
https://youtube.com/watch?v=LHj87a2Q_Ck

Może ktoś kojarzy?
Utwor zapewne pochodzi z biblioteki WWE Production Music lub Non-Stop Music.

Showmag

Jutro w "Dzień Dobry TVN" gościć będą Piotr Lato, Manuela Michalak, Janusz Dzięcioł i Alicja Walczak.

Damian

Z jakiego powodu? Coś o "Wielkim Bracie"?

Showmag

Zapewne z powodu sezonu ogórkowego.

Toni

Podczas gdy pierwszych trzech można było zobaczyć w ostatnim czasie tak Alicji Walczak nie widziałem szmat czasu. Ostatni raz w Mango a to wieki temu. Jestem ciekaw jak się trzyma. Trzeba obejrzeć.
Powód ich spotkania - co słychać po jedenastu latach u uczestników Big Brother'a. Tak zapowiedzieli przed chwilą w DDTVN.

Damian

Jestem bardzo zadowolony że znowu mogłem zobaczyć uczestników BB1. Aż chciałoby się posłuchać ich jeszcze.  :yeah:
Alicja świetnie się trzyma. Bardzo fajne materiały przypominające program w tle. Szkoda że tvn nie ma zamiaru powtórzyć tej edycji.

Toni

Alicja trzyma fason. Nie chce się wierzyć, że to już jedenaście lat gdy byliśmy w gorączce Wielkiego Brata.
W szkole, poza nią, wszędzie się na temat jego rozmawiało (opcje kto kogo będzie nominował, kto odpadnie itp).
1. edycja to niekwestionowany hit już nie do powtórzenia. Szkoda. Chętnie zobaczyłbym edycję w dzisiejszych czasach z tak znakomitymi postaciami jak w 1. edycji.

Damian

Dlatego też przykre jest to że nie powtórzą oni tak kultowego programu. W wakacje wolą puścić po raz setny seriale.

Toni

Mimo, że to ich program nie wiem czy jeszcze mają prawo go wyemitować (tzn edycje 1-3). Już kiedyś była dyskusja tutaj na temat tego ale skoro była powtórka Amazonek to może można.
Zobaczyłbym chętnie jak wygląda dziś, co robi np Karolina i Monika z BB1 (aczkolwiek Monikę można było jeszcze jakiś czas temu oglądać na jakichś pokazach z Wojtkiem Witczakiem z BB2).
Mogliby zaprosić uczestników także z drugiej oraz trzeciej edycji a nie tylko zawsze z BB1. Rozumiem, że była ona najlepsza itp jednak ciekawość u mnie jest także co do uczestników następnych dwóch edycji (z BB2 - Marzena, Irek :) Ania, Ilona, Agnieszka czy też Bogusię, z BB3 - np Barbie, Łukasz, Kasia Janasik). Zdaję sobie sprawę, że większość może nie chce się już pokazywać w telewizji.
Gdyby nie emisja BB w Czwórce może TVN by się skusił na powrót do BB (jakaś edycja all stars czy normalna) jednak kilkukrotnie w wywiadach (zanim się pojawił w Czwórce) było podkreślone, że nie mają zamiar wracać do tego formatu (lecz to było pięć lat temu). Może teraz byłoby inaczej. :)

Showmag

Cytat: Toni w Wt, 15 Maj 2012, 10:48:12
Alicja trzyma fason.

Aha. I po 11 latach nadal nie potrafi się wysławiać po polsku. Ale może znajdzie swojego ideała.

Toni

Pisząc o fasonie Alicji mam na myśli jej nie zmieniający się wygląd - włosy, makijaż itp. Uduchowiona nadal. :)
Gdy była w programie nie przepadałem za nią lecz muszę przyznać inaczej teraz na nią patrzę i gdybym miał jeszcze raz ją oglądać to nie przeszkadzałaby mi. Chyba mało kto mając naście lat przepadał za sposobem bycia Alicji.

Damian

Haha! z tym ideałem to się zaśmiałem pod nosem. Może ze stresu tak miała. :D