Dyskusja ogólna

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:33:02

Toni

O codziennych odcinkach i finale z 1. edycji wiedziałem dawno że są natomiast Rodzina i przyjaciele to od przed wczoraj. Nie sprawdzam codziennie czy jest coś nowego ddodane stąd spostrzegłem się dopiero teraz.  :P
Fajnie jakby dodali też codzienne odcinki z BB2 oraz BB3, gdyż Rodzina i przyjaciele z tych edycji mam jeszcze na kasetach video nagrane. :)
Illumanti ba też bym wstawał rano i oglądał. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Znalazłem kilka zdjęć z przed premiery pierwszej edycji. Co to za ludzie? Oni chyba na próbę wtedy weszli. :D
https://ciszewskipr.pl/o-ciszewski-pr/galeria/2002/big-brother.html
A tutaj dom jeszcze w budowie:

illumanti

Może to byli lubie z BB- Ty Wybierasz?

Damian

Nie. W pierwszej edycji ludzie z " Ty Wybierasz " nie wchodzili do domu.

Showmag

To zapewne press-day.

Damian

Coś takiego było już podczas pierwszej edycji u nas? Przecież o ile mnie pamięć nie myli, to w żadnej edycji takiego czegoś nie było.

illumanti

Było, bo Janiak  w swoim programie zawsze pokazywał dom przed startem.

Damian

Janiak swoją drogą, ale nie przypominam sobie żeby wtedy już był Press Day.

Damian

A więc jednak, ciekawa sprawa. :)
W późniejszych edycjach już tego nie było, a już na pewno nie w TV4.

Damian

Dzisiaj You Tube zablokowało kanał naszej Truskawki, która wrzuciła tak wiele odcinków BB1.  :sciana:

Showmag

Trochę dziwna sprawa. TVN do tej pory nie zwracala się o kasowanie klipów związanych z "BB".
Może zamierzają udostępić całość "BB" za pośrednictwem TVN Playera, który ma być bogaty rowniez w archiwalny kontent?

Damian

To jest chyba za piękne, żeby było możliwe. ;)
A swoją drogą to rzeczywiście dziwne. Dwa lata filmy były dostępne, a tu nagle dziś usunęli całe konto.

Showmag

Na tydzien przed startem TVN Playera.

Damian

Chyba raczej chodzi o starsze edycje np. Top Model czy innych programów. O BB to oni niestety ale chyba zapomnieli.  :wsciekly: