Bar

Zaczęty przez Showmag, Pn, 25 Kwi 2005, 00:09:00

Kryla

Szkoda chlopaka:(

Eurowizja

Pamiętamy go z Baru, gdzie pisał swoje piękne wiersze.... ah... szkoda chłopaka... a pamiętacie jak się z nim Iza całowała ?

Luxis

szkoda - kondolencje  :bye:

Mook

Proba samobójstwa... Niech spoczywa w pokoju. Naprawdę szkoda kolesia, co najlepsze, do teraz nie wiedizałem, że nie żyje.

okinetedo

Coraz gorzej się żyje na Naszej Ziemi, a Anioły ciągle wyfruwają do nieba...

...Strasznie smutno mi się zrobiło, gdy dzisiaj zupełnie przypadkowo dowiedziałem się o smierci Romka. Nawet go nie znałem... ale czułem jakąs dziwną emocjonalną wię z nim. Najgorsze jest to, że tacy "piękni duchowo" ludzie odbierają sobie życie nie mogąc sprostać trudnoscią stawianym przez życie, a zostają na tym cholernym swiecie same NIEWRAŻLIWE CHAMY, albo takie pojeby jak ci wszyscy TERRORYSCI.

P.S. Może on dobrze zrobił, że uwolnił się od tego Swiata opętanego przez "szatana".

podmark

Oto moja ocena wszystkich edycji tego programu (w skali 1-10 ):
BAR - 9 pkt. - pierwsza i najciekawsza edycja, było dużo relacji z życia w domku, pracy w barze i były podsumowania finansowe uczestników, a to było fajne;
BAR II - 7 pkt. - ciekawe osoby, koszmarne mieszkanie, takie se;
BAR bez granic - 9 pkt. - wyrazisci bohaterowie, koncerty wielkich gwiazd, jedyny minus to coraz mniejsza praca za barem i dojazd do lokalu już nie swoimi autami, a busami ATM-u;
BAR - Złoto dla zuchwałych - 9 pkt. - swietne zasady, dobrze dobrani uczestnicy, naprawdę mnie nie nudziła ta edycja "Baru".
BAR VIP - 5 pkt. - jednym słowem BAR PORAŻKA

Żadna edycja nie dostała maksymalnej oceny, ponieważ w każdej widziałem pewne niedociągnięcia. ATM nie uczył się na błędach...

joker

moja ocena brzmi:
BAR: nie oglądałem
BAR II: nie oglądałem
BAR III: 8 pkt. podobnie jak podmark
BAR IV: 9 pkt. najlepszy wg. mnie, ale trochę za dużo intryg miłosnych
BAR V: 6 pkt.

alexander

BAR1-6
BAR2-7
BAR3-7
BAR4-8
BAR5-3

Luxis

Moja ocena baru, to:
~ bar I - 6
~ bar II - 8
~ bar III - 9
~ bar IV - 8
~ bar V - 6
:devil:

sharkan

Dlaczego zawsze mi się najbardziej podoba 2 edycja ( oprócz IDOLA :P )

Bar 2 - 9 ptk, ciekawe mieszkanie, ciekwi ludzie, więcej baru niz domu
Bar 1- 8 ptk, jedyny wielki minus Dwu swiatowy domek
Bar 4- 7 ptk ciekawy bar, ludzie, mniej baru niz domu
Bar 3- 5 ptk nudnawy dla mnie
Bar 5- 2 ptk porażka

( I tak najbardziej podobały mi isę moje klocowe wersje baru :P)

Pudelek

Ja bardzo lubiałem 2, 3 i 4 edycję Baru.

1 edycja - dobra na początek
2 i 3 edycja były ciekawe ze względu na ciekawych uczestników. Za dużo sztucznie nie trzeba było prowokować uczestników. Machina sama się nakręcała.
4 edycja to troche mniej ciekawi uczestnicy, ale za to All starsi nadrabiali. Uważam, że kiedys trzeba wrócić do pomysłu samych All starsów.
5 edycja była nie przemyslana: pseudo Vipy, nudni uczestnicy i wyjatkowo dużo sztucznych skandali i landrynkowych niby romansów.
No i z edycji na edycje jest coraz gorzej ze spełnianiem założeń.

lucjuk

Bar I był własciwie jedyną serią którą regularnie oglądałem, Romek zawsze jawił się jako miły sympatyczny trochę zakręcony człowiek- nigdy bym się nie spodziewa, że jest gotowy na cos takiego

Pokój jego duszy :(

sharkan

A wiecie moze jak tam z tym małżenstwem Grzeska i Izy z B1 ??

podmark

Cytat: sharkanA wiecie moze jak tam z tym małżenstwem Grzeska i Izy z B1 ??

Z tego co mi wiadomo cały czas są razem - mieszkają we Wrocławiu - niedaleko starego "Baru".

sharkan

A skąd ci wiadomo :P ??