Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

Pudelek

Cytat: Łukiale trzeba wziąć pod uwagę to, że TV4 ma mniejsze pokrycie kraju i tym samym mniej osób ją ogląda...

Z jednej strony się zgadzam. Program ten był chyba najchętniej oglądanym w jesiennej ramówce TV4.
Ale przyrównując oglądalnosć do "Amazonek" i innych reality z tego cyklu emitowanych w TV4 to "Bar Europa" okazał się klęską...

podmark

Cytat: Łukiale trzeba wziąć pod uwagę to, że TV4 ma mniejsze pokrycie kraju i tym samym mniej osób ją ogląda...

No, ale TVN24 ma jeszcze mniejszy zasięg od TV4, a publicystyczna "Dama Pik" Anity Werner przyciągnęłą przed ekrany 436 tysięcy - to więcej niż srednia oglądalnosć "Baru Europa".

Showmag

Cytat: Łuki
Cytat: AdminThomasem zainteresowały się brytyjskie media.. był już wywiad dla BBC, a kilkanascie minut temu otrzymałem e-mail z najpopularniejszego brytyjskiego dziennika internetowego.
naprawdę, to cool  a powiedz nam jakiego seriwsu brytyjskiego? bo chemy wiedzieć, jak będzie ten wywiad..
w mailu jest zastrzeżone, aby dochować tajemnicy korespondencji :wisienka:
sledzę tę brytyjską witrynę, ale póki co żadnego artykułu na temat Thomasa nie znalazłem

Pudelek

Bo na dobrą sprawę to nie ma o czym pisać;
Pewien nadpobudliwy Anglik jest czczony przez lud zamieszkujący wschodnią Europę.
O wysokosci nagrody też nie mają co się rozpisywać  :P .
No chyba, że to serwis internetowy dla sfrustrowanych Anglików. Żeby mieli nadzieję, że jak nie w Anglii to mogą zrobić karierę gdzies na końcu swiata.   :devil:

A tak wogóle to po dłuższej obserwacji wydaje mi się, że Thomas ma ADHD !

rockwell

Cytat: sharkanŻe jaki BB Poland :|
Cytat: mirror.co.ukA BRITON is favourite to win the £20,000 top prize tonight in Poland's Big Brother TV show.
czyli program podobny do big brothera. z tego co wiem brytyjczycy z prawdziwych reality show znają tylko bb, więc nie mają zbytniego porównania.

poza tym mirror to tak jakby nasz fakt bąd super express i z reguły piszą głupoty dla plebsu :)

alexander

Tam w jednej z tych stron jest napisane ,że Thomas wygrał 100 000 złotych , czyli tylko 30 000 $. Hmmmm no bo tam w BigBrotherach zazwyczaj 1 000 000 ;) Mniejsza z  tym Thomas niechc się cieszy ze cos dostał wogule :

Luxis

Cytat: rockwellpoza tym mirror to tak jakby nasz fakt bąd super express i z reguły piszą głupoty dla plebsu
no ale jak widać, ma popyt i się sprzedaje... ;) tak jak u nas fakt, na pierwszym miejscu wsród dzienników.

Showmag

Od niedzieli ma drugiego syna
Krzysztof Ibisz (40 l.) po raz drugi został ojcem. W niedzielę w jednym z warszawskich szpitali jego żona Anna (40 l.) urodziła syna. Chłopiec waży prawie 3 kg i mierzy 53 cm.
- Sliczne skosne oczka ma po mamie, a nos po mnie - chwali się jego tata. Mama i dziecko czują się dobrze.

[Super Express]

Pudelek

Ibisz porzucił żonę i dziecko

Nie minął rok od slubu Krzysztofa Ibisza z Anną Nowak, a od narodzin ich dziecka ledwo miesiąc, a sielanka małżeńska skończyła się na dobre. Ibisz został przyłapany przez reportera Faktu, kiedy podjeżdżał taksówką pod hotel na warszawskim Mokotowie. Osoba z obsługi hotelu przyznaje, że znany prezenter telewizyjny mieszka tam już trzy tygodnie.

Można by przypuszczać, że Ibisz zaszywa się w hotelu tylko po to, żeby móc się skupić na pracy. Niestety, o ile nie podpisał nagle jakiegos niezwykle lukratywnego kontraktu, nie jest to raczej prawdą. Przed narodzinami dziecka nakręcił aż 80 odcinków teleturnieju Gry w ciemno. Wszystko po to, żeby przez pół roku móc w spokoju nacieszyć się żoną i dzieckiem. Po co więc siedzi teraz w hotelu i płaci 250 zł za dobę?

A co ma zrobić? Żona kazała mu się wynosić z domu, to muiał znaleć sobie jakies miejsce - wyjasnia informator Faktu.

Najwyraniej poważne związki nie są mocną stroną Ibisza. A może po prostu wybiera sobie nieodpowiednie dziewczyny? Tak czy inaczej mamy nadzieję, że dla dobra dziecka rodzice spróbują się pogodzić.

podmark

Cytat: PikachuIbisz porzucił żonę i dziecko...

A już dzisiaj w SuperExpressie pojawiła się drobna korekta tego, co dzień wczesniej napisał "Fakt":
Cytat: SuperExpressNa początku marca Krzysztof Ibisz (41 l.) wprowadził się do jednego z warszawskich hoteli. Niemal natychmiast pojawiły się plotki, że dziennikarz rozwodzi się z żoną.

Miesiąc temu na swiat przyszedł Vincent, syn Krzysztofa Ibisza i jego żony Anny (41 l.). Dziennikarz był z tego powodu bardzo szczęsliwy. Towarzyszył cały czas swojej żonie, uczestniczył w porodzie, pierwszy wziął na ręce swoje dziecko. Co się stało, że teraz wyprowadził się z domu?

- To kłamstwo, że się wyprowadziłem! - oburza się dziennikarz. - Na początku marca rzeczywiscie przez pięć dni mieszkałem w hotelu. Przeziębiłem się, złapałem jakiegos wirusa, który krąży teraz po Warszawie. Nie chciałem zarazić syna, więc przeniosłem się do hotelu.

W niedzielę Krzysztof już wrócił do mieszkania, które zajmuje z żoną i synem.

A swoją drogą biedny jest teraz Ibiszek - nie ma żadnego dużego show do poprowadzenia... No chyba, że będzie prowadzącym ten "hitowy" program "Czas na show/Showtime", który ma wystartować 24 marca w Polsacie.

Luxis

Cytat: podmarkNo chyba, że będzie prowadzącym ten "hitowy" program "Czas na show/Showtime", który ma wystartować 24 marca w Polsacie.
Jestem pewny, żę tak bedzie?  Bo kto inny mógł by go prowadzic, oczywiscie jakas gwiazda. Bo TVNowskie show prowadzi jeden z lepszych prowadzących TVN czyli Urbański, a także z gwiazda TV Skrzynecką. Woęc jestem nie mal pewny, że polsatowskie show, także poprowadzą 2 osoby: na bank Ibisz, np. z tą blondynką co prowadziła Muzyczną Windę.. Swoją drogą, miała być dalej przecież Muzyczna Winda.. ktos wie czem nie ma? :hmm:

podmark

Cytat: ŁukiWięc jestem nie mal pewny, że polsatowskie show, także poprowadzą 2 osoby: na bank Ibisz, np. z tą blondynką co prowadziła Muzyczną Windę.. Swoją drogą, miała być dalej przecież Muzyczna Winda.. ktos wie czem nie ma? :hmm:

Programu na pewno nie poprowadzi Ola Fajęcka, gdyż przeszła ona do ITV.
"Muzyczna winda" miała słabe wyniki oglądalnosci i trzecia edycja dlatego nie powstała. Poza tym Fajęcka miała wiosną 2005 roku prowadzić "Hip Hop Start" - hip-hopowego idola, ale za mało osób się zgłosiło. Aleksandra miała też spory konflikt z Solorzem po tym, jak pracując przy przygotowaniach do "Na zwsze razem?" upierała się przy tym, by uczestniczące w teleturnieju tesciowe boksowały się na gołe pięsci :) . Oczywiscie w jej dążenia wspierał ją syn Solorza - a prywatnie jej (chyba już były) narzeczony.

Pudelek

Dzis w "Rozmowach w toku" w odcinku pod tytułem "Duże kontra małe, czyli wszystko o piersiach!" wystąpiła Anna Troszczyńska.
Ania wykreowała siĘ na osobĘ, która ma spore kompleksy związane z tym, że ma duży biust. Bidulka. Dziwne, że widzowie Baru bardziej jej nie pożałowali. Wtedy może by dostała te 100 tys na zmniejszenie biustu.