Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

sharkan

MuZyczna Scena Baru jest tak kiczowate ze az zalosne .. to co bylo  Dubi dabi dum czy jakos tak :|

alexander

Banaroo - Dubi Dam Dam to było zależy co kto lubi wiesz?!

sharkan

ale to takie proste, nie skomplikowane, i z playbacku :| z reszta jak wszystko tam

Pudelek

Wydaje mi się, że strona internetowa Baru Europa działa jakos nieregularnie. Najpierw w drugim tygodniu nie było żadnych aktualizacji galerii zdjęć, a teraz popularnosć jest dziwnie zliczana tzn. że od jakiegos tygodnia się nie zmienia, co jest niemożliwe bo ostatnio wypadło aż 4 uczestników, a suma procentów wszystkich aktualnych uczestników daje 83% !

podmark

Cytat: Pikachua suma procentów wszystkich aktualnych uczestników daje 83% !

No liczyć po prostu nie umieją :) A tak też było w każdej edycji tego programu...

Pudelek

Ale jak uczestnicy wypadali, to już w niedziele lub najpóniej w poniedziałek procenty się zgadzały.

2iomus

Hmm..ja sie przyznam ze Bar 6 ogladalem moze piec razy gora i stvvierdzam ze to juz tylko naciaganie.Edycja szosta to normalnie szczyt kiczu (5 edycja tez byla strasznie lipna) Co do sceny muzycznej to sie nie vvypovviadam bo sie nie orientuje vv tego rodzaju muzyce :hmm:  Ogolnie program uvvazam ze jest do bani (eh czasy starego dobrego Big Brothera :bye: )

sqone

No do mnie to od początku był kicz! Na otwarciu Baru 6 - Europa chyba za cicho zrobili głos bo Ibisza prawie nie było słychać :P No i ta "Scena Muzyczna" hmmm. Może by się dało przeżyć gdyby zapraszali normalnych ludzi i Ci ludzie spiewali by bez playback`u ale cóż :)

marciza

co wy mowicie scena muzyczna jest najlepsza same gwiazdy sciagaja;) podobno plotki kraza ze niedlugo mnie tam zaprosza ze "spiewac kazdy moze" heh;) o tym nikomu chyba nie musze mowic:D

podmark

*Bar* skrócony

Wciąż spadające wyniki oglądalnosci skłoniły zarząd stacji TV4 do skrócenia czasu trwania szóstej edycji reality show "Bar". Program jest najsłabiej oglądaną edycją ze wszystkich poprzednich - odcinki w tygodniu ogląda nieco ponad 290 tysięcy widzów, a sobotnie Gorące Krzesła około 450 tysięcy. Planowane 12 tygodni zabawy skrócono do 10 tygodni, tak więcdo finału pozostało tylko 35 dni. Wciąż nie wiadomo, co będzie główną nagrodą dla zwycięzcy, jednak niska oglądalnosć i skrócony czas trwania nie wróżą dobrze wielkosci nagrody. Nieoficjalnie mówiło się o planowanych 50 tysiącach euro, jednak teraz może być to tylko 20-30 tysięcy europejskiej waluty.

Showmag

Cytat: Adminta glupota przechodzi ludzkie pojecie..  :kreci:
litosci :bye:
przewiduję spektakularną klapę :ubaw:

CytatWciąż spadające wyniki oglądalnosci skłoniły zarząd stacji TV4 do skrócenia czasu trwania szóstej edycji reality show "Bar".

nie pomyliłem się, cóż za "niespodzianka" :ubaw:
wszyscy byli w stanie to przewidzieć, tylko nie spece z tv4. nie ukrywam, że bardzo mnie ta wiadomosć cieszy: oby dzięki tym niezwykle oszałamiającym wynikom, bar już nigdy w polsce nie zagoscił :D

alexander

Chyba ze za 2 lub 3 lata zrobią 7 edycje:  Bar7 Come Back :D

Luxis

hehe, dobre, beka by była...
a jak teraz zrobią nową edycję na Tele5 lub Poloni1 ? ;P hehe ;P
włąsnie też chciałem poruszyć ten temat, żę chyba za krótki będzie ten BAR i jestem ciekaw, jak zamierzają tylu zawodników z programu wyeliminować w ciągu 35 dni... :/

Pudelek

Nie wiem czego TV4 się spodziewał. Że będą mieli większą oglądalnosć niż w Polsacie?! Co prawda spodziewalismy się, że Bar Europa będzie miał oglądalnosć trochę poniżej miliona. Ale było i tak dobrze; Bar6 był najchętniej oglądanym programem TV4.
Te doswiadczenia  z Barem mogą żle wpłynąć na stację - znowu zaczną emitować tylko odrzuty z Polsatu...

Pudelek

Wróce znowu do tematu strony internetowej.
Na tej stronie nic ciekawego nie ma po za wulgarnymi opiniami telewidzów! Najsmieszniejsze, że według niej Sergiej dalej jest w Barze.
No i foty są tylko z programów na żywo! To co się dzieje w domku to zupełna tajemnica. Nie ma żadnych kamer na żywo. Po prostu bieda. Może w domu ich tam szprycują, że awantury wybuchają o każde g.... . Albo wszystko jest reżyserowane ?!