Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

Pudelek

Ten facet chyba lubi być upokarzany.

Mau

Cytat: PikachuKaski D. nie lubiałem

witaj w klubie - z tym ze ja nie lubiŁAM ;)
radioactive. dalej zła

lukasz900

Ogladalem rozpoaczenie Baru... był to pierwszy i zarazem ostatni odcinek tego programu jaki ogladałem... nie mam zamiaru ogladac tej bandy debili... te laski sa beznadziejne, sztuczne a mysla ze są ładne... ta Fraida i Kasia i Patrycja to już przegięcie.... :/ . Tak wiec pozostaje mi czekać na Big Brothera 4... bo Baru ogladac nie bede napewno!

MisHa

Podobnie jak ja, ten program jak dla mnie poprostu smierdzi kupą. Co do tych panienek, to ta Kaska z daleka jest nawet podobna do Siaski  :)
A Ferida z punktu fizycznego jest spoko :yeah:

Luxis

mi też bar zbytnio nie przypadł do gustu :/
ale już w pierwszym odcinku dzis ma być jakas poważna sprzeczka, więc tylko  z ciekawosci zerknę..

Showmag

Rozmowa z Krzysztofem Ibiszem
Poniedziałek, 26.09.2005, 23:50

W sobotę ruszyła kolejna edycja "Baru". Zasady programu pozostały niezmienne. Widzowie przed telewizorami codziennie będą sledzić życie bohaterów, tym razem Polaków i cudzoziemców. W każdym tygodniu uczestnicy wyznaczą osoby, których chcą się pozbyć. Na pierwszym Gorącym Krzesle zasiądzie ten, która uzyska największą liczbę minusów. Drugiego kandydata do odejscia wytypuje zas ta osoba, która zdobędzie najwięcej plusów. Po 12 tygodniach pozostanie tylko jeden zwycięzca. Wszystkim plusowo-minusowym zmaganiom oraz sobotnim rywalizacjom, przypatrywać się będzie prowadzący program- Krzysztof Ibisz, z którym krótki wywiad można przeczytać poniżej...

-Czym nas zaskoczy "Bar 6- Europa"?
-Do tej pory w "Barze" brały udział zwykle młode osoby. Tym razem na casting zgłosili się ludzie z grup, które do takich reality show nigdy nie kandydowali: szefowie i menedżerowie firm, osoby dojrzałe, które mają już spore doswiadczenie życiowe i cos do powiedzenia. Sądzę więc, że będzie konfrontacja młodosci z dojrzałoscią.

-Czy po szesciu edycjach można stworzyć portret idealnego "barowicza": takiego, który ma największą szansę wygrać?
-Wygrywają często osoby, które na początku wcale nie wydają się przebojowe. Tak było np. z Mirką, dziewczyną ze wsi, która weszła do czwartej edycji "Baru" na dwa tygodnie przed końcem programu. Przyjechała starym "maluchem", a wyjechała z 6 kg złota. Wygrała, bo była prawdziwa, nie udawała kogos innego. To ujęło widzów. Pamiętam, jak ktos w programie powiedział Mirce, że na stres pomaga palenie trawki. Mirka poszła do ogródka, scięła nożyczkami trawę, wyprasowała i zapaliła. Myslelismy, że robi to dla zgrywu, ale Mirka naprawdę myslała, że chodzi o zwykłą trawę. Dziwiła się, że zamiast przyjemnego rozlunienia, po trawie złapał ją potworny ból głowy.

-Ma Pan już swojego faworyta w tej edycji?
-Wszyscy kandydaci są interesujący, ale dokładniej pamiętam tylko Anglika, który zapytany na castingu, dlaczego w Polsce pracuje na czarno, odpowiedział: "To mój odwet za 700 tys. Polaków, którzy tak pracują w moim kraju".

[showmag.info / Izabela Marczak, Metro.gazeta.pl]

Showmag

...otwarcie "Baru europa" oglądało... 466 tysięcy widzów :wisienka:
(choć jak na tv4 to moze dobry wynik ;))

podmark

Cytat: Admin...otwarcie "Baru europa" oglądało... 466 tysięcy widzów :wisienka:
(choć jak na tv4 to moze dobry wynik ;))

Pewnie liczyli na oglądalnosć rzędu 1,2 - 1,5 mln. Ale nie ma się co dziwić - w czasie rozpoczęcia była emitowana "Niania" i "Kryminalni" - każdy z tych seriali zanotował ponad 3 mln. Ale gdyby TV4 przeniosła "Bar - Gorące Krzesła" na piątek, to może oglądalnosć by wzrosła - w piątkowe wieczory na daremno szukać czegos fajnego w polskiej telewizji, więc z nudów ludzie może włączyliby "Bar".

Przemek

Bar Europa ma swietną czołówkę. Tylko mi się muzka nie podoba.... Najlepsza była w 4edycjii Baru.

Pudelek

Po prawie tygodniu oglądaniu przyznam, że program mnie wciągnął. Może to wina tego, że w telewizji o tej porze nie dają nic (dla mnie) ciekawszego. Wydaje mi się, że ta edycja będzie lepsza od poprzedniej (V).
Żałuję, że oglądalnosci tej edycji nie da się przełożyć na oglądalnosć poprzednich. I cięzko będzie faktycznie ocenić popularnosć tej edycji.
No i tak wogóle to dalej jestem ciekaw dlaczego nie ma Kasi...

podmark

Ja dzisiaj mam straszny dylemat - nie wiem, co oglądać. Na TV4 leci "Bar", potem jakis nowy amerykański reality show. W tym samym czasie na TVP 2 będzie "Załóż się" i chciałbym zobaczyć, czy Polacy zrobią z tego hit, czy kit. A co Wy wybieracie dzisiaj wieczorem ??

Pudelek