Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

podmark

Cytat: RosaTo mozna sobie darowac jutrzejsze otwarcie :)

Raczej tak- nie ma za bardzo dla kogo to oglądać, no chyba, że dla Crazy Froga  :zabek:  TV4 chciała zawyrzyć oglądalnosć podając informację na temat Kasi biorącej udział w "Barze Europa", ale prawda wyszła na jaw :) Acha !!! Oficjalna strona już działa - www.bar.interia.pl

Showmag

Nie będzie Kasi Drzyżdżyk w "Barze 6"
Piątek, 23.09.2005, 20:17

Mylne okazały się informacje, iż w "Barze 6- Europa" wystąpi Kasia Drzyżdżyk. Choć zwyciężczyni "Wyprawy Robinson 2004" występowała w spotach reklamujących szóstą edycję "Baru", dziewczyna nie wemie udziału w widowisku. Na razie nie jest znane oficjalne stanowisko TV4 w tej sprawie. Być może informacja o udziale Kasi w programie była zwykłym chwytem reklamowym, mającym przyciągnąć publikę przed telewizory. Oprócz Kasi, w "Barze 6" zabraknie dwójki innych uczestników: Martina Mimc-Maleckiego i Michała Teodorowskiego. Na ich miejsca wprowadzeni zostali: 25-letnia Farida Sober, 25-letni Luca Ali oraz 25-letni Serguei Jarkov. Okazało się także, iż podczas gali otwarcia nie wystąpi zespół Łzy. Gwiazdą jutrzejszego "Baru 6" będzie Crazy Frog.

[showmag.info]

lukasz900

Jak bedziecie wiedzieć co z Kasią to napiszcie... bo jak jej nie bedzie w Barze to nie bede ogladał baru! :/

Luxis

ale wtedy skoro niebędzie Kasi w Barze, to co ona robi z nimi na tym zdjeciu? Może wejdzie jako vip, albo cos, bo to na pewno nie fotomontaż... :/
a swoją drogą zauważyliscie, że POLSAT podbiera zawsze "gwiazdy TVNu" tz. z BB, z Kawalera, teraz Robinson, więc muszą uważać TVN za lepszy ;P

podmark

Być może Kasia sama zrezygnowała lub TVN znalazł na nią jakiegos haka w kontrakcie i została "usidlona". A tak a propos - Galę Otwarcia szóstej edycji programu "Bar" nagrywano już dzisiaj w nocy. I znowu będzie tak jak z "Barem VIP" - znowu dają napis "na żywo", a od razu będzie widać, że to już było wczesniej zrealizowane...

lukasz900

Cytat: podmarkByć może Kasia sama zrezygnowała lub TVN znalazł na nią jakiegos haka w kontrakcie i została "usidlona". A tak a propos - Galę Otwarcia szóstej edycji programu "Bar" nagrywano już dzisiaj w nocy. I znowu będzie tak jak z "Barem VIP" - znowu dają napis "na żywo", a od razu będzie widać, że to już było wczesniej zrealizowane...
skąd wiesz ze już było nagrywane?

a ta sytuacja z Kasią to mam nadzieje ze szybko sie wyjasni... bo chciałbym ja ogladac w barze ale skoro jej tam ma nie być to i baru ogladac nie bede

Admin wyjasnij to z tą Kasią Drzyzdzyk...

podmark

Cytat: lukasz900
Cytat: podmarkA tak a propos - Galę Otwarcia szóstej edycji programu "Bar" nagrywano już dzisiaj w nocy. I znowu będzie tak jak z "Barem VIP" - znowu dają napis "na żywo", a od razu będzie widać, że to już było wczesniej zrealizowane...
skąd wiesz ze już było nagrywane?

Wiem i już - mam znajomego pracującego dla ATM-u.

podmark

Cytat: lukasz900Admin wyjasnij to z tą Kasią Drzyzdzyk...

Co tu Admin ma do wyjasniania - nie ma Kasi w programie i już. I nie widzę powodów, by zastanawiać się, dlaczego jej nie ma - mieli szansę na podniesienie oglądalnosci, bo udział Robinsonki byłby swoistym odgrzewanym kotletem posypanym swieżym koperkiem, a tak zaserwują tylko odgrzewany kotlet.

lukasz900

no to chyba sie mylisz bo wlasnie napisalem sms-a do mojej kolezanki ktora jest glowna statystka w barze i otwarcie bedzie na zywo:) moze cos innego nagrali...

podmark

Cytat: lukasz900no to chyba sie mylisz bo wlasnie napisalem sms-a do mojej kolezanki ktora jest glowna statystka w barze i otwarcie bedzie na zywo:) moze cos innego nagrali...

Ja i tak bronię swojej racji  :obrazony:  :obrazony: Zobaczymy o 20:00. Tylko jak to sprawdzić, czy jest to realizowane na żywo  :hmm:  :hmm: Bo napis będzie na pewno. Zresztą, co się będziemy takimi pierdołami zajmować, najważniejsza jest zawartosć merytoryczna programu.

Pudelek

Zaraz może mnie ktos zlinczuje  :devil:  ale Kaski D. nie lubiałem, chociaż chciałbym ją zobaczyć w Barze. Pewnie wyszłoby, że ona naprawdę jest typową modelko - blondynką.

podmark

Cytat: PikachuZaraz może mnie ktos zlinczuje  :devil:  ale Kaski D. nie lubiałem

Pewnie, że zlinczuję - DAWAJ ADRES  :devil:  :ubaw:  :ubaw:

Cytat: PikachuPewnie wyszłoby, że ona naprawdę jest typową modelko - blondynką.

Kasia była czarna - nie blond :)

Pudelek

Cytat: podmark
Cytat: PikachuPewnie wyszłoby, że ona naprawdę jest typową modelko - blondynką.

Kasia była czarna - nie blond :)

Może jest naturalną blondynką, przefarbowaną na brunetkę :los:
Ale fakt jest taki, że jej udział byłby bardzo ciekawy.

A tak wogóle to dziwi mnie to, że po za nią wymienili jeszcze 2 osoby. Ciekawe dlaczego. Czyżby mieli problemy z decyzją, która była trochę bardziej skomplikowana niż w programie "Kto ma rację"  :devil: .

lukasz900

Jak można nie lubić Kaski!!!??? ona była w Robinsonie Bosssska:)

podmark

Mam kolejnego newsa - nie tylko Kasia startowała w castingu z dawnych uczestników "Wyprawy Robinson". Wsród pretendentów na barmana znalazł się także Marek - dentysta, którego lekarze zabrali z żaglowca,jeszcze przed skokiem do wody. Doszedł on do ostatniego etapu rekrutacji - obozu.