Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

podmark

Ciekawe, ilu będzie Polaków?? I też interesujące jest to, że ma być 12 , a nie 14 uczestników. Co do finału to myslę, że spotka się w nim Polak i obcokrajowiec i dziwnym zbiegiem okolicznosci wygra Polak. Inaczej być nie może - chociaż TV4 może sfałszować wyniki tak jak w "Barze 2"...

alexander

skad wiesz o tym sfałszwoaniu????????????? A tak wogule TV4 chce zakończyć walke z rasizmem :P I tak trzymać ... lecz boje sie ,że RS okaże sie największą klapą w histori nie tylko baru lecz telewizji,....

Rosa

Cytat: alexander... lecz boje sie ,że RS okaże sie największą klapą w histori nie tylko baru lecz telewizji,....
Nie przesadzaj, "Miasta marzeń " na tym polu nic nie przebije  :gwizd:

podmark

Cytat: alexanderskad wiesz o tym sfałszowaniu?????????????

Admin, jak i inni userzy już kiedys o tym rozmawiali. Sfałszowano wyniki w finale i chciano pokazać, że Polska jest tolerancyjnym krajem.

podmark

Ponad sto pięćdziesiąt osób przeszło wstępną weryfikacje przed komisją castingową BARU EUROPA. Udało im się pokonać kilkanascie tysięcy chętnych, zgłaszających się do udziału w tym telewizyjnym show. Przed wybranymi kolejna częsć castingu, po której pozostanie już tylko ok. 25 kandydatów na BARMANóW. Ten pojedynek rozpoczyna się w dzis i potrwa do niedzieli 28 sierpnia. Każdego dnia komisja przesłucha około 30 osób.

Dotychczasowe castingowe zmagania przyciągnęły do siedziby firmy ATM Grupa S.A. w Bielanach Wrocławskich ludzi z całej Polski i wielu krajów Europy, którzy z udziałem w programie wiążą pewne plany.

Dotychczasowe castingowe zmagania przyciągnęły do siedziby firmy ATM Grupa S.A. w Bielanach Wrocławskich ludzi z całej Polski i wielu krajów Europy, którzy z udziałem w programie wiążą pewne plany.

Diana z Poznania: "Jestem po szkole baletowej, liceum plastycznym, teraz studiuję na ASP w Poznaniu architekturę wnętrz. Brałam udział w serialu "Sex w mniejszym miescie". Załapałam bakcyla i zaczęłam poważniej mysleć o pracy w telewizji. Pomyslałam, że BAR to dobre miejsce na strat w tej branży i dlatego zgłosiłam się na casting".

Weronika z Krakowa: "Bez przerwy tylko nauka i nauka. Odkąd pamiętam byłam w szkole!!! No może nie do końca, bo zaczynałam przecież od przedszkola. A potem podstawówka, liceum, studia...Teraz poważna praca, w firmie, która też wymaga dokształcania się na bieżąco. Dwa tygodnie urlopu rocznie to za mało żeby odpocząć...Więc może kilkanascie tygodni w BARZE EUROPA?"

Wojtek z Warszawy: "Każdy człowiek czeka na swoją szansą. Marzy o sukcesie i popularnosci, wygranej w totka, liczy na szczęscie w miłosci itd. A ja chcę być w BARZE EUROPA! Bo myslę, że jak dobrze pójdzie to może i popularnosć zdobędę, i sukces osiągnę, i główną nagrodę zgarnę, i może miłosć znajdę?"

Marcin ze Swidnicy: "Jestem prezesem stowarzyszenia "Wyzwolenie". To grupa kilkunastu młodych ludzi, którzy uwielbiają jedzić na rowerach. Niestety w Swidnicy nie ma miejsca do uprawiania tej dyscypliny. Marzy nam się skatepark w Swidnicy, ale założenie go to nie jest to łatwa sprawa. Tak sobie myslę, że gdybym dostał się do programu, zdobył popularnosć i sympatię widzów, to może łatwiej byłoby mi przekonać kogo trzeba w naszym miescie do planów naszego stowarzyszenia. Chcemy sięgnąć też po pieniądze na ten cel do srodków Unii Europejskiej, więc doswiadczenia w BARZE EUROPA na pewno mi się przydadzą".

Anna z Nowego Sącza: "Do udziału w BARZE przymierzałam się już kilka razy. Oglądałam wszystkie poprzednie edycje i wciąż brakowało mi odwagi, by spróbować. Tym razem namówiły mnie moje dzieci. Mamo, wysłalismy smsa! Jedziesz na casting!"

Oskar z Warszawy: "Urodziłem się w Warszawie, potem przez kilka lat mieszkałem we Francji, kilka lat w Belgii. Studia rozpoczynałem w Lublinie, kończyłem w Berlinie. Po studiach wyjechałem na rok do Anglii. Teraz znów jestem w Warszawie. BAR EUROPA to cos dla mnie!"

Anna z Pragi: "Mieszkam w Polsce od półtora roku. Lubię Polaków. Chcę się przekonać, czy oni mnie też. A jedyne miejsce, na którym najlepiej można to sprawdzić to Gorące Krzesło w BARZE EUROPA!!!"

Szósta już edycja tego popularnego widowiska telewizyjnego we wrzesniu na antenie TV 4.

Artykuł pochodzi z oficjalnej strony "Baru" - barpolsat.interia.pl

Pudelek

Kandydaci na uczestników 6 edycji Baru - bez komentarza :plask: :sciana:  ! Chyba przyjechali cięzarówkami od Mirki (z 4edycji) :P .
Ta co tak się uczyła przez całe życie to chyba się niczego nie nauczyła :devil:

Michał

Żenada! ja już tego nawet nie moge czytac bo mi sie nie dobrze robi,az mnie krew zalewa, obejrzalem zalediwe 2 edycje i stwierdzilem ze to byla lipa 5 juz nawet nie ogladalem bo juz nie moglem na to patrzec,a teraz wylatuja z najbardziej smierdzacym gnojem, niech dadza spokój ile razy mozna walkowac TO SAMO? chyba az do chwili, kiedy kazdemu wlos osiwieje na glowie.Oni chyba nie zdaja sobie z tego sprawy co robią, puszcza "to cos" na cala Polskę, a skoncza program miesiac po wyemitowaniu, jak widze reklamy to nerwica mnie bierze, jak to puszcza to chyba wyrzuce telewizor przez okno :zly: tak juz nie moze być, trzeba im jakos dac do zrozumienia ze to jest jedna wielka lipa, której nie oplaca sie puszczac. Jeszcze puszcza tych biednych ludzi do tej obdartej nory, jesli juz zamierzaja cos robic z tym barem to niech sie wstrzymaja kilka lat, nie uwazacie ze to zbyt szybko...? powinni zrobic remont generalny, jakas mala przebudowe, cos zmienic a nie puscic zeby zebrac nedzne grosze.Chyba nam wszystkim bar sie przejadl, (napewno wiekszosci) moze i wzbudza "kontrowersje" ale tylko dlatego ze tego juz ogladac sie nie da, i kazdy kto zaeragowla tak jak ja napewno tego juz nie obejrzy bo po co...?Mam nadzieje ze po wyemitowaniu Baru 6 cala siedziba ATM zrozumie ze to juz ewidetny koniec Baru w Polce.ATM darujcie sobie ten bar, to juz dno publiczne a nie wartosciowy program. Nawet nie potraficie dobrze tego zrealizowac. Naprawde juz nie warto.

Bar na emeryture.

Ps: Sorry za niektóre obraliwe slowa, ale uwazam ze bar nie powinien byc juz dopuszczony do emitowania, i jak o nim slysze to poprostu slowa juz same przychodza na jezyk.

Pozdrawiam
Michał.

podmark

Cytat: MichałATM darujcie sobie ten bar, to juz dno publiczne a nie wartosciowy program. Nawet nie potraficie dobrze tego zrealizowac. Naprawde juz nie warto.

Michale to nie ATM zaproponował realizację "Baru 6" TV4, tylko TV4 ATM-owi. Jak jest zamówienie i dobra kasa - to się to robi.

Michał

Moze i masz racje, nie neguje, ale i tak jedno prowadzi do sedna, Bar to juz przeszłosć, to historia medialna, to juz dno.Nie tylko ja tak uwazam ale i takze czesc forumowiczów, wiec sam widzisz ... az mi ich szkoda, bo naprawde gdyby sie postarali to by puscili cos dobrego, ale oni widocznie wola puscic cos taniego by zarobic troche pieniedzy, nie uwazasz ze gdyby sie postarali o cos naprawde nowego a przede wszystkim dobrego to zbili by wiecej pieniedzy niz z tego "Baru"...? Oni juz chyba nie widza tego, ze widzowie maja tego dosć, mysla tylko o sobie.To ich błąd,bo straca na wartosci.

podmark

Cytat: Michałbo naprawde gdyby sie postarali to by puscili cos dobrego, ale oni widocznie wola puscic cos taniego by zarobic troche pieniedzy, nie uwazasz ze gdyby sie postarali o cos naprawde nowego a przede wszystkim dobrego to zbili by wiecej pieniedzy niz z tego "Baru"...? Oni juz chyba nie widza tego, ze widzowie maja tego dosć, mysla tylko o sobie.To ich błąd,bo straca na wartosci.

No i muszę Cie zmartwić. Z edycji na edycję POLSAT zarabiał na "Barze" coraz więcej z tytułu reklam. I nieprawdą jest to, że dając nowy program zarobiliby więcej, bo każdy reklamodawca czeka na wyniki ogladalnosci i grupy wiekowe do jakich trafia dany program. Na kolejnych edycjach można zarobić więcej. Przypomne, że na "Barze VIP" zarobiono blisko 350 mln. złotych.

Luxis

Michał - no bez przesady... bar nie jest aż taki straszny, a go puszczaja bo widocznie są z niego zadowoleni, ma w miare dobra publike, dobry zysk - nic DODAć nic ująć  :devil:  :obrazony:  :los:
A z resztą z jednej strony to dobrze, że u nas jest dużo edycji chocby Baru... Bo w Niemczech maja dużo BB, a Ameryce wszystkiego, ale najwięcej Survivor, a Anglii też BB. A my? My wszystkiego po trosze, a tak choćby Bar ratuje sytuacje. I jakby ktos sie o polską telewizje pytał można powiedzieć, że u nas jest 6 edycja Baru, a dużo reality też było.  :zabek:  :P

alexander

Z edycji na edycje jest to coraz nudniejsze. Każda kolejna edycja baru jest niby inna a taka sama wszystko kręci się wokół nominacji, odpadania i knucia. Uważam ,że bardzij potrzebne są nie show gdzie tyllko siedzą w domku i pracują (jak w tym reality) ale ciężkie i trudne jak własnie Survivor i ten program jest swietny ....

Michał

"Z edycji na edycje" program jest coraz nudniejszy, nie znam sie az tak jak ty podmar, moze i masz racje- wcale nie mówie ze nie, ale to juz jest nudne, naprawde, to tak samo jakbys przez tydzien jadl jedna i ta sama zupe, az w koncu przyszly by mdlosci, a po mdlosciach wymioty, a po wymiotach....? chyba nerwica... "zarabiaja wiecej"- w takim razie udowadniaja to ze ida na latwizne, by jak najwiecej pieniedzy zarobić. Lukasz moze i przesadzilem, ale uwiez mi ze walkowanie czegos po raz enty to moze doprowadzic do takich odczuć. Jesli cos nie tak napisalem, to wyprowadzcie mnie z błedu-jestem nowicjuszem ;)

Pozdawiam
Michał

sharkan

Nie z edycji na edycjie B1->B2->B3BZ robił się ciekawszy ;B4ZDZ->BV5 robił się nudniejszy z edycji na edycjie no a pewnie BE ( :d)6 to powótrzy ;]

alexander

Napewno będą kolejne skandale (wywoływane przez Polsat) Nudne i niezbyt ciekawe sprawy rozgłasniane by tylko ludzie oglądali Bar6 Europa. Wiecie ktos tu napisał ,że możemy się poszczycić ,że Baru to my mamy 6 edycji w pewnym sensie racja bo w USA jest 11 edycji Survivor i planowana jest już 12. Inni mają dużo Big Brother więc my mamy BAR :)