Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

Showmag

Cytat: sharkanNormalnie zmienic jego wnetrze, cos dobudować . Ale lepiej jakby mieszkali w miescie a nie pod miastem

ten dom caly nadaje sie do wymiany (kto to projektował? :kreci:)
jak to kiedys okreslila jedna z uczestniczek baru: "W tym domu, jedyne okno na swiat to te drzwi" :ubaw:

szymoncz

Zamiast jakiegos porąbanego Baru 6 Europa powinni zrobić Bar 6 Prowadzący...To by było niezłe. W programie braliby udział: Hubert Urbański, Krzysztof Ibisz, Anderzej S(z)ołtysik, Szymon Majewski itd., Ale jakby naprawdę zaprosili Huberta Urbańskiego, ciekawe jakby to było...Bo bardzo bym chciał zobaczyć jaki on jest naprawdę, ale zdaje sobie sprawe, że od razu wyrzucli go by z TVN-u , czego bym nie chciał.

Showmag

oj Szymon, chyba trzymasz glowe w chmurach :) taki program nie ma najmniejszych szans na realizacje i chyba nie trzeba pisac wszystkich powodow dlaczego tak jest :)
dodam tylko ze ci ludzie zarabiają tyle kasy, ze nie muszą (i na pewno nie chcieliby) sprzedawać sie przed kamerami.

szymoncz

No może i masz rację, Adminie...Ale już Hubert pokazał raz swoje oblicze :-) Przypomnę, że stało się to w programie "Jestem jaki jestem" gdy Hubcio zaczął się kłócić z Wisniewskim, i wyjął słuchaweczkę z ucha* , ponieważ realizatorzy krzyczeli mu do ucha, zęby przerwał kłótnię.

*-słuchaweczka w uchu prowadzącego - Jest to miniaturowa słuchawka którą każdy prowadzący ma w uchu, żeby słuchać rad realizatora, np. że teraz ma zapowiedzieć reklamy.

supperraff

Wg mnie Bar 6 to dobry pomysł pytanie tylko kto go poprowadzi, ale podejrzewam że grupa ATm znowu nas czyms zaskoczy !

podmark

Cytat: supperraffWg mnie Bar 6 to dobry pomysł pytanie tylko kto go poprowadzi, ale podejrzewam że grupa ATM znowu nas czyms zaskoczy !

A to Ciebie ATM czyms zaskakiwał produkując kolejne edycje "Baru" ?? Tym, że byli nowi uczestnicy w każdej edycji, czy czyms innym ?? Mnie ATM nie zaskoczył niczym, no może prawie niczym. Wyjątkiem mogło być, to , że pokazali jak można manipulować widzami i ich opiniami na temat danego uczestnika.

alexander

Będzie ciekawie alew czy bedzie duzo popularnosc w koncu 5 edycja byla slaba?! 6 europa moze buyc ciekawa choc te BARY sa nudnawe a te klotnie wszystkie, w tym programie kazdy sie klocic lepiej zrobic Wyprawe robinson 2

sharkan

Pewnie Bar 6 będzie wyglądał tak jak 4 i 5 że będzie ilus tam polaków i będzie wchodził jeden obcokrajowiec co tydzien. I tyle. Jezeli juz tak miałoby byc to mogliby zrobic że w kazdym tygodniu jak wchodzi obcokrajowiec to jest np. jak wejdzie norweg to bedzie tydzien norweski :D itd. Że będą musieli prowadzic Bar w stylu np. norweskim w tym tygodniu sprowadzac zespoły folkowe, podawac dania z tego kraju.
I wtedy byłoby fajnie

lukasz900

kolejna chała... Bar poprostu się juz przejadł.. ile mozna tego oglądać.. byłbym jak najbardziej za 4-tą edycją Big Brothera ale nie za Barem.. przecież ten program z \edcyji na edycję stawał się coraz gorszy... pewnie 6 edycja bedzie jeszcze gorsza i bardziej nudna.. mam nadzieje ze przynajmniej nie bedzie prowadził jej pan IBISZ... pozdro

Luxis

ledwie co wjechałem na tydzień, a tyle sie zmieniło- casting do nowego baru, zaledwie w ciągu niespełna tygodnia a tym temacie pojawiło się pełno komentzrzy- czyli bar wzbudza kontrowersje...
wg. mnie będzie miał taka sama oglądalnosc jak Bar 5, niesłabszą jednak..
a jestem za domkiem troche przebudowanym
dobrze, że chociaż jakis nowy reality bedzie...
a dopiero dzis przyjechałem, niewidziałem jeszcze zapowiedzi, możesz ją zgrac i dac na download Admin? będę wdzięczny

Przemek

Długo mnie nie było ale wyjasniam. Byłem na wczasach we Francji

Z Baru6 Europa się bardzo ciesze. Tylko nie moge trafic na te zajafke w TV4. W Polsce jestem od wczoraj i ogladam specjalnie tv4. Ale nic.... PS. Adminie skąd wiesz jakiwe bedzie logo Baru6??

podmark

Jak ktos widział zajafke na casting, to wie, jakie bedzie logo. Występuje w tym krótkim spocie reklamowym. A w związku z tym logo to nawet będzie spoko, kolorki zmienily sie i teraz napis bar widnieje na niebieskim okręgu.

sharkan

Mogłoby jednak logo zawsze lepiej wyglądać. Ale chyba teraz B6E będzie tez w Polsacie przeciez tam tez był ten spot.

Aha co do prowadzącego to na wirtualnemedia znalazlem cos takiego ze M.Dowbor będzie pracował w Polsacie od końca sierpnia w jednej z większych produkcji stacji

podmark

Cytat: sharkanMogłoby jednak logo zawsze lepiej wyglądać. Ale chyba teraz B6E będzie tez w Polsacie przeciez tam tez był ten spot.

Aha co do prowadzącego to na wirtualnemedia znalazlem cos takiego ze M.Dowbor będzie pracował w Polsacie od końca sierpnia w jednej z większych produkcji stacji

Ale Dowbor będzie prowadził teleturniej o sportach ekstremalnych.

sharkan

Aha , nie wiedziałem , to były moje przypuszenia ,ale chyba Polsat jednak nie zrezygnował z reality show skoro jest B6E i jakis ekstremalny. :P