Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

Luxis

Ludmiła w Europa da się lubić, serio? Musze to zobaczeć :D

joker

Cytat: ŁukiLudmiła w Europa da się lubić, serio? Musze to zobaczeć :D
Własnie na 2 leci odcinek z jej udziałem o seksapilu. Tańczyła do piosenki shakiry i wydaje mi się, że trochę przytyła bo z tego co pamietam to w Barze była chudziną, a teraz...

Pudelek

Dzis w "Rozmowach w toku" będą Marco i Kasia.

Luxis

tak, ale to powtórka

podmark

Nie pamiętam, czy ktos to już oficjalnie potwierdził, ale ja mogę :D. Rudera, w której kręcony był "Bar" została zburzona :D. Na jej miejscu już budują tą marinę. Nawet na Odrze są takie jakby pomosty, gdzie mogą "parkować" te jachciki, czy co tam ma. Na razie w budynku nie ma okien - stan surowy :) (tak się chyba fachowo to nazywa w budownictwie).

A co do starego lokalu w Solpolu to nie wiem, czy jest tam nawet ten OpenBar, który zrobiono po przeniesieniu baru do "Między mostami". Żadnego szyldu nie było - drzwi również zamknięte. W mieszkaniu uczestników z drugiej edycji (to na Swidnickiej) okna były zasłonięte przez rolety, więc cos tam jest (choć wcale mnie to nie dziwi - atrakcyjna lokalizacja).

Luxis

Kasia jest jeszcze z Marko?? Ktos cos wie?
Bo przeszła pomyslnie pierwsze etapy castingu do BB 4.1 i jest narazie w TOP 40, kto wie, może będzie w BB 4.1 ;)

chatiflatt

Cytat: Marco BocchinoPL -- Cześć wszystkim :-) chciałem powiedzieć parę słów na temat artykułu który jest na portalu www.notsobigbrother.pl o podejrzanych znajomościach między ludzimi z Big Brothera i z Baru. Widziałem komentarze, dostałem maile...nie jest tak jak większość myśli! Nie będę mówił o innych uczestnikach i o ogólnych zasadach wybierania ludzi do reality show bo nic nie wiem, ale muszę wyjąsnić moją sytuację, żeby nikt nie myślał że są tam jakieś układy. Z Kasią się rozstałem o wiele przed castingami do BB, więc wystarczy o tym wiedzieć żeby nie było podejrzania żadnego. Marco Cammi poznałem ponad 2 lata temu na castingu do Baru, spotkamy się często chociaż daleko mieszkamy, a także z nim nie ma żadnego układu związanego ze zwyczęstwem castingu do Big Brothera. A co do jego znajomością z Dodą, to zaczynała się z powodów handlowych. Dodzie się spodobały ciuchy Marco i zaczynała je kupić. A to nie dlatego że on jest Włochem, albo rekomendowany, albo nie wiem co. Tylko dlatego że Marco ma talent, gust i ochotę się rozwijać, dlatego reklamował swoje kreacje w dobrych show rooms, skąd także Natalia Kukulska i Katarzyna Figurska wybierały coś od niego. A Doda zaczynała z nim współpracę, to wszystko. A czy oprocz tego jest coś więcej to nie wiem, ale jeśli by było to Marco by mi o tym dawno powiedział
Oświadczenie z jego strony oficjalnej www.marcobocchino.com [na której on sam pisze nie tylko artykuły, oraz na której można dokonać zakupu płyty]
Oswiadczenie podchwycił portal notsobigbrother.pl
Marco Bocchino, jako że nie jest w żadnym układzie, ani z Marco Cammi, ani też z Ministrem Ziobrą czy premierem Giertychem, będzie się tłumaczył 13.listopada na kanale TV Puls w programie PACZKA o godz. 21
Oczekujemy ciekawej debaty na płaszczyźnie międzynarodowej.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Z całym szacunkiem, ale co wynika z tego oświadczenia..? Według mnie, to nasz Forumowy Kolega właśnie POTWIERDZIŁ te wszystkie znajomości... I tych znajomości nie da się ukryć...

P.S. Ale komentarz do własnego oświadczenia to dla mnie mega hit  :buzz:

podmark

Nie wiem, czy ktoś kojarzy nazwisko Dariusz Bubienko. To to męskie wydanie Mai Kotarskiej, tyle że on wystąpił w szóstej edycji. Ja go zapamiętałem z tego, że tańczył z miotłą i ciągle mówił, że chce być sławny. No i "sławny" się stał - prowadził przez jakiś czas "Noc zagadek" - call tv TVP 2 emitowane o 2 w nocy :D

Pudelek

Ostatnio MTV serwuje programy MTV Pudelek, MTV Plotek, w których oczywiście objeżdżani są artyści. Wśród komentujących z redakcji Plotka był Tomasz Golonka (- ten młody co doszedł do finału i zajął trzecie miejsce).

chatiflatt

A'propos Dariusza Bubienko, na jego profilu FB można przeczytać jakieś frazesy o zbawieniu, Bogu itd.
Chyba nie sława już mu w głowie, ale Jehowa, którego jest świadkiem.

A Golonko pojawia się w różnego rodzaju plotkarskich programach jako "redaktor" portalu plotek.pl.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nerox

Dzisiaj rano w Dzień Dobry TVN jednym z gości był Alex Muzolf. Tematem rozmowy były stereotypy o mężczyznach. Wideo pewnie niedługo będzie udostępnione na stronie ddtvn.