Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

Showmag

"Bar 6": Marco odpada z programu
Sobota, 19.11.2005, 22:44

W sobotę w "Barze 6- Europa" doszło do kolejnego pojedynku na "Gorących Krzesłach". Tym razem o przetrwanie walczyli Thomas Amos (otrzymał w czwartek największą liczbę minusów) oraz Marco Bocchino (wskazał go Tomasz Golonko, który zdobył najwięcej plusów). Alex nie przyjął wczesniejszego wyzwania Thomasa, chcącego rywalizować z nim na Gorących Krzesłach. "Regulamin wyranie mówi jak odbywa się eliminacja uczestników. Smieszą mnie te wyzwania"- powiedział Alex i rzucił kontrwyzwanie wobec Thomasa. Alex zapowiedział, że jest gotowy odejsć z nim z programu, jeżeli razem dotrwają do finału. Podczas spotkania na żywo o 22:30, Krzysztof Ibisz zdradził, co stanowić będzie główną nagrodę szóstej edycji "Baru". Zwycięzca widowiska otrzyma 100 tysięcy złotych. Chwilę póniej ogłoszono decyzję telewidzów w sprawie dwójki nominowanych barmanów. Stosunkiem głosów 55% do 45%, "Bar 6" opuscił Marco Bocchino.

[showmag.info]

Showmag

"Bar 6": Darek wyeliminowany
Sobota, 26.11.2005, 22:44

W sobotę w "Barze 6- Europa" doszło do kolejnego pojedynku na "Gorących Krzesłach". Tym razem o przetrwanie walczyli Dariusz Bubienko (otrzymał w czwartek największą liczbę minusów) oraz Marcin Wojciechowski (wskazał go Alex Muzolf, który zdobył najwięcej plusów). Podczas spotkania na żywo o 22:30, Krzysztof Ibisz ogłosił decyzję telewidzów. Stosunkiem głosów 76% do 24%, "Bar 6" opuscił Dariusz Bubienko.

[showmag.info]

Showmag

"Bar 6": Farida żegna się z "Barem"
Sobota, 03.12.2005, 22:48

W sobotę w "Barze 6- Europa" doszło do ostatniego pojedynku na "Gorących Krzesłach". O przetrwanie walczyły Anna Troszczyńska (otrzymała w czwartek największą liczbę minusów) oraz Farida (wskazała ją Patrycja Jabłońska-Dru, która zdobyła najwięcej plusów). Podczas spotkania na żywo o 22:30, Krzysztof Ibisz ogłosił decyzję telewidzów: na tydzień przed finałem "Bar 6" musiała opuscić Farida.

[showmag.info]

podmark

Totalnie mnie zaskoczyła różnica głosów - 93% do 7%. Ja myslałem, że Farida miała większe poparcie wsród widzów - no w necie miała dwukrotnie więcej procent popularnosci od Ani Troszczyńskiej  :gwizd:  No ale to są internauci...

joker

:buzz:  ile?? nie oglądałem gorących krzeseł więc jestem w szoku!! pewnie niele Farida byla zaskoczona, przecież uważala się za taką popularną

Pudelek

93% do 7%  :szok: !  :szok:  !  :szok: !  
Tego chyba jeszcze nigdy nie było w historii polskich reality shows...
Biedna Farida. Pewnie jest jej strasznie wstyd.

Showmag

Owszem, było :D
W BB2 Karolina Jakubik będąc nominowana z Ireneuszem Grzegorczykiem, zdobyła 95,82% głosów do wyjscia...
...no i przed ogłoszeniem wyników nawiała z domu BB :D

podmark

Wg mnie tymi dwoma osobami, które wylecą dzisiaj z "Baru Europa" są Ania i Grzegorz - tak mniej więcej swiadczy popularnosć w necie. Wiem, że popularnoisć wsród internautów ma się czasami nijak do widzów, ale oni są najmniej wyrazisci. Osobiscie bym chciał, by:
Dzisiaj odpadł Alex i Patrycja
Jutro Grzegorz i Agnieszka
W piątek Ania Trybuszewska
w pierwszej częsci Gorących Krzeseł - Grzegorz i Tomek
w finale Thomas i Ania Troszczyńska

i wygrywa Thomas... ALE BY BYŁO FAJNIE !!  :yeah:

Pudelek

Dzis wylecą Patrycja i Ania, które są od samego początku. Tak myslę.

podmark

No i jednak wylecieli Ania Trybuszewska i Grzegorz. No cóż - bye bye  :bye:

slawek

Łe szkoda że dzisiaj nie wylecieli Alex i Patrycha,no ale cóż zawsze jest nadzieja że stanie sie tak jutro  ;)
Sławek

alexander

Szkoda mik tylko tego Grzegorza bo wporządku był chłopak. Ania była tajkemnicza ale Alex musi odpasć Thomas do finału i Patrycja!!

Pudelek

Ania vel Szczur nie była tajemnicza tylko nudna. Trzymała z "elitą" dlatego tak daleko zaszła.
Mam nadzieję, że wyleci dzis Patrycja i nie będzie musiała już dłużej się poniżać i tracić w szybkim tempie sympatii widzów, jak swego czasu Farida.
Grzeska mi też szkoda.
W tej sytuacji uważam, że najlepszym kandydatem na zwycięstwo jest Thomas.

podmark

No to ja się pobawię w Admina  :plask:  :kreci:  :buzz:

Kolejne osoby opuszczają "Bar"

Dzis o 20:00 odbył się kolejny program na żywo, w którym kolejne osoby opusciły program "Bar Europa". Widzowie w swoim głosowaniu najmniej głosów oddali na Agnieszkę Korcz oraz Marcina Wojciechowskiego, którzy na 2 dni przed wielkim finałem musieli się pożegnać z programem. O sympatię widzów rywalizują jeszcze: Tomek Golonko, Alex Muzolf, Ania Troszczyńska,  Thomas Amos i Patrycja Jabłońska. Już jutro odpadnie kolejna - piąta "ofiara" finałowego tygodnia, a w finale spotkają się ze sobą czterej najbardziej lubiani uczestnicy.

alexander

mam nadzieje ze admin ci to wybaczy!! :) hehehe

A tak o barze to jutro wg mnie odpadnie Patrycja
W sobote w finale 4 miejsce zajmie Ania, 3 miejsce Tomek, 2 Alex i wygra Thomas