Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

Pudelek

Poziom intelektualny uczestników jest żenujący lub jak kto woli: odwrotnie proporcjonalny do liczby, będącej oznaczeniem edycji Baru  :los: .
Teksty w stylu: nie dam sobie srać w kaszę są na to najlepszym dowodem.
Ponadto słowa Tomka, że w tej edycji są najmądrzejsi uczestnicy to jakies nieporozumienie!  Sam chłopak sobie przeczy; chwali się, że uczy się w najsłabszym liceum, a przede wszystkim zauważyłem, że ma problemy z wysławianiem się! Stąd jego słowotwórstwo, które niektórzy nazywają slangiem.
Co najgorsze to, to że według mnie Polszczyznę najbardziej kaleczą uczestnicy polskiego pochodzenia! ! !

Pudelek

Dziewczyna z Baru chcą w programie jakiegos nowego mężczyzny - lovelasa...
Powinni im dać pana Miecia  :devil:  :yeah: .

podmark

A mi się wydaje, że Grek był w tym programie nierentowny. Po prostu za dużo pił i nie opłacało się to producentom :D...

Ale już tak poważnie, to myslałem, że padnę ze smiechu, jak usłyszałem tekst Ludmiły: "Robert pił tylko wtedy, jak miał problem...". No to wygląda na to, że ten Grek miał strasznie dużo tych problemów... Moja rodzicielka twierdzi, że każdy alkoholik ma problem, gdy się nie napił wystarczającej ilosci wódki (czyt. dopóki się nie zaleje w trupa  :devil: )

podmark

Cytat: Łukijestem ciekaw, jak zamierzają tylu zawodników z programu wyeliminować w ciągu 35 dni... :/

W ostatnim tygodniu w srodę odpadną pewnie z 2-3 osoby, no a w czwartek i w piątek będą półfinały i pewnie za wszelką cenę realizatorzy będą chcieli, by w finale rywalizował Polak i obcokrajowiec...

Rosa

I wygrać bedzie musial obcokrajowiec aby pokazać jacy to jestesmy "swiatowi"

szymoncz

No własnie, tak samo jak było z Erykiem. Polszmat chciał pokazać że jestesmy tolerancyjni

Pudelek

Wydaje mi się, że nie będą musieli tym razem zbytnio ingerować. Bo w finale prawdopodobnie znajdą się Tomek i Thomas, czyli będzie Polska vs Reszta Europy  :zabek: .

podmark

A ja bym bardzo chciał, by w finale były 3 Gorące Krzesła  :los: i żeby zasiedli na nich Thomas, Marco i Toemk, chociaż ten ostatni mimo, że jest fajny ma strasznie ubogie słownictwo i rzeczywiscie boi się komukolwiek narazić wyrażając swoje opinie. Jest on takim slizgaczem - nikomu się nie naraża, nie siada na krzesłach i nie wylatuje - tym sposobem może dojsć do finału...

Pudelek

Jakby w finale miały być trzy osoby to zamiast Marco napewno znalazłaby się w nim Farida. Wydaje mi się, że Marco wypadnie wczesniej bo pewnie będzie siedział na krzesłach z Thomasem w niedalekiej przyszłosci.
Mnie tam wkurza Tomek - slizgacz. Już wolę by wygrali Thomas lub Farida.

Luxis

Ja lubie Faride, bezposrednia babka ;)
A nieznoszę Alexa, jak odpadł Robert w poniedziałkowym odcinku pokazali jaki on jest agresywny,że już po zejsciu z anteny w sobote Alex kazał zagrać Crackersom dla Roberta, a na to Marco, nie - zagrajcie dla Thomasa, a Alex do Marco - zamknij się, i realizatorzy do Alexa, żeby się uspokoił, że Crackersi już niemogą grać, a Alex DO REALIZATORA jakiegos przymknij ryj - ciebie nie pytam. On jest tak chamski, i niedziwie się, że jego syn przez to ma w szkole kłopoty z kolegami i koleżankami, jak ma takiego ojca to jakibedzie syn???!

Luxis

No kurde, co za Bar.... dzisiaj nieoglądam Gorących Krzeseł, ale wyczytałem na stronce, że ZNIKNęŁA LUDMIŁA, no co to sie dzieje, tylko dla popularnosci? Najpierw Thomas znikał, potem Sergiej, teraz Ludi, kto nastepny?! :/ :? :/ beznadzieja...

Kotelet

Ta afera z Ludmila... COs mi sie wydaje ze kolejna super afera ktora jest rezyserowana xD Weszla na sam koniec zeby emocje byly i gadala. gadala i wyszla niby jakas afera z niczego xD Glupie to XP

Luxis

a o co chodziło? dlaczego znikneła?! i jak? jakie dała argumenty?! :hmm:

podmark

Powiedziała, że też ma kłopoty na zewnątrz i ona nie chce się z nikim kłócić, no i że zawiodła się na Faridzie... Takie tam - bzdety...

Showmag

"Bar 6": Sebastian odpada z programu
Sobota, 05.11.2005, 22:44

W sobotę w "Barze 6- Europa" doszło do kolejnego pojedynku na "Gorących Krzesłach". Tym razem o przetrwanie walczyli Sebastian Góralczyk (otrzymał w czwartek największą liczbę minusów) oraz Farida Sober (wskazał ją Tomasz Golonko). Podczas spotkania na żywo o 22:30, Krzysztof Ibisz ogłosił decyzję telewidzów. Stosunkiem głosów 52% do 48%, "Bar 6" opuscił Sebastian Góralczyk.

[showmag.info]