Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

podmark

Seks w "Barze Europa" ?!

W związku z tym, że jestem już stary, głuchy i czasami niedowidzę ( :) ), to ile się nie mylę, ale na koniec dzisiejszego odcinka pokazany był fragment stosunku Kasi i Marco pod kołderką :). Albo mi się przewidziało ??

sqone

Potwierdzam :) też to zauważyłem ale nie na końcu programu tylko w jakies wstawce :) I chyba to było to o czym myslisz hehe :P Robi się ciekawie

podmark

Było to w zapowiedzi "Za chwilę", ale na końcu też to pokazywali... Ja się zastanawiam, czy oni to dopiero teraz zrobili, czy już wczesniej, bo 2 tygodnie bez seksu i na dodatek jeżeli twoja dziewczyna leży obok, to nie jest normalne....

Pudelek

Napewno to nie ich pierwszy raz w programie. Ale dzisiaj pokazany sex miał być happy endem tej całej ich kłótni.

podmark

Ale nawet ładnie im to wyszło - wielka sprzeczka i wielkie pogodzenie (a może powinno być dogodzenie) :) a tak w ogóle to pili alkohol w miejscu publicznym - w parku. Co się stało, że akurat ich straż miejska nie zgarnęła ??

Pudelek

Jak to co? To wszystko było wyreżyserowane. Jedna wielka telenowela brazylijsko - polsko -włoska. Pewnie pili tylko herbatkę :zabek:  :devil:

podmark

Cytat: PikachuPewnie pili tylko herbatkę :zabek:  :devil:

Wszystko możliwe - po tym, jak program nie okazał się spektakularnym, wielomilionowym sukcesem, TV4 może oszczędzać na szampanie i dawać im jakies bebły. Ale wieczorami to im już dają normalny alkohol chyba ?? No spirytus niele wali w dekiel - wszystko możliwe  :hahaha:

Pudelek

Żeby im tylko nie zryło berecików  :hahaha:

alexander

TV4 prosi a nawet błaga by właczyc telewizor o 20:00 do 20:45 i dac im zarobić :D Wysylajcie sms zwiazane z programem bo uczestnicy beda odpadac inaczej beda umierać z głodu!!!! TV4 zbankrutuje i co i uczestnicy umrą :( pomożecie ??? :D

sqone

Łeeee wprowadzili tylko dwie nowe osoby. Myslałem, że trójka nowych uczestników dołączy do grupy i w tym Kasia (Robinson) :P szkoda. Może innym razem

podmark

Cytat: alexanderBar6 Europa ma wyniki srednie oglądalnosci i cos czuje ,ze TV4 stworzy 7 edycje ale top już nie ten temat.

Cytat: PikachuWydaje mi się, że już możemy szykować się na Bar 7, o ile TV4 nie planował tylko poeksperymentować.

A ja na 99,9 % jestem pewny, że ani Polsat, ani TV4 nie zrobi siódmej edycji, gdyż ta edycja notuje oszałamiająco niskie wyniki - czym jest 2,6% udziału w rynku ?! Jakby ten program oglądało 1-1,3 mln to można by się było zastanawiać - myslę, że udziały na poziomie 8-12 % zadowalałyby TV4 i wówczas możnaby się spodziewać kolejnej edycji. A tylko przypomnę, że najnowsze srednie wyniki oglądalnosci wynoszą 337 tysięcy widzów. Taką oglądalnosć to mógłby mieć program nadawany w telewizji regionalnej - wojewódzkiej, a nie prawie ogólnopolskiej z zasięgiem 73%.

Luxis

ta dziewczyna co weszła kogos mi przypomina, czy niejest przypadkiem z jakiegos rs TV4? Np. z Gladiatoró czy cos?! :hmm:
A znów zaczynam nielubić Alexa, Thomas jest jakis dziwny, fajna jest Kasia i Farida, a niecierpie polskich trzech muszkieterów - Alex, Seba i Robert - trzej debile wg. mnie... Ludmiła też jest niezbyt fajna... ma wiecznie muniei jest niezadowolona...
A Ibisz dzis na plusach i munusach mnie wkurzył, bo co chwila niedawał komus dokończyć, a niektórych nawet o argumentacje nieprosił :/
Wogóle mieli dzisiaj beke, bo mikrofony niektóre im siadły ;) a wydaje mi sie, że końcówka niebyła na żywo, jak drugi raz Kto To wystapił...

borsuk

totalna beka z tymi plusami i minusami,muszkieterowie jada sobie równo z barowiczami,hehe przypomina mi sie gulczas klaudio i seba,zobaczymy kto kogo pierwszy wyczuje.pozdrawiam

Showmag

"Bar 6": Kasia wyeliminowana

Podczas czwartkowych "Plusów-Minusów" dowiedzielismy się, kogo grupa barowiczów chciałaby wykluczyć z dalszej gry w "Barze 6- Europa". W sobotę na "Gorących Krzesłach" zasiedli Thomas Amos (otrzymał w czwartek największą liczbę minusów) oraz Katarzyna Szafron (wyznaczył ją Robert Achilleas Tryfon, który w czwartek otrzymał najwięcej plusów). Wczesniej telewidzowie zadecydowali, że Thomas nie powinien zostać ukarany za samowolne opuszczenie programu. Stosunkiem głosów 54% do 46%, widzowie pozwolili mu zostać i zmierzyć się z przeciwnikiem na Gorących Krzesłach. Podczas spotkania na żywo o 22:30, doszło do niecodziennego zdarzenia. Po załatwieniu swoich prywatnych spraw, Serguei Jarkov wyraził chęć powrotu do reality show, po zeszłotygodniowej rezygnacji z udziału w widowisku. O zdanie w tej sprawie zapytani zostali wszyscy uczestnicy "Baru 6". Decyzją większosci (9:4), Serguei wrócił do programu. Wkrótce ogłoszono decyzję w sprawie Thomasa i Kasi. Stosunkiem głosów 50,25% do 49,75%, "Bar 6" opusciła Kasia Szafron.

[showmag.info]

Pudelek

To wszystko z powrotem Serguei'a było pewnie ukartowane. Dlatego w czwartek weszły tylko dwie osoby. Produkcja o wszystkim wiedziała.
A mozna się spytać, kto był przeciwny ponownemu wejsciu Serguei'a do programu?