Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

podmark

Oto proponowana przeze mnie kolejnosć odpadania z programu na najbliższe 5 tygodni:
1)Robert - Grek
2)Sebastian
3)Alex
4)Ludmiła
5)Marco

A w finale cos czuję spotkają się dwie kobiety - jak dla mnie idealnymi kandydatkami są Farida i Patrycja...

Pudelek

Wow. Byłem na spotkaniu klasowym i przyznam, że nigdy bym nie pomyslał, że może dojsć do czegos takiego. Teraz na bank wprowadzą nowych uczestników! Może Kasie, albo jakąs inną gwiazdę reality show...

podmark

No jak już mają kogos wprowadzić, to bardzo bym chciał, aby była to własnie piękna Robinsonka... Ona jest swietna, tylko czy chce się zbłanić występując w tym podrzędnym programiku ??

Pudelek

Tydzień temu
Cytat: podmarkA ja znowu będę drążył ten temat z odpadnięciem Doroty. Tak się składa, że po Plusach & Minusach żartem powiedziałem do swojej matki, że po tym, jak Dorota zasugerowała, że "Vadim jest podstawiony przez ATM", że odpadnie w sobotę, bo Kurzewski będzie chciał się pozbyć detektywa, który może węszyć aż w końcu cos wywęszyć

Skoro Vadim był podstawiony, to chyba trochę za szybko wypadł...

podmark

Cytat: PikachuSkoro Vadim był podstawiony, to chyba trochę za szybko wypadł...

A może nie tylko Vadim jest podstawiony ?? Może miał on wywołać skandal na początku trwania programu, a póneij odejsć ?? Być może w domku jest jeszcze jakis Agent :)

Pudelek

Agentka Ludmiła i jej sex-misja ?!  :devil:

podmark

Cytat: PikachuAgentka Ludmiła i jej sex-misja ?!  :devil:

Sądzę, że nie - ona chyba taka jest - wchodzi do łóżka każdemu, kto chce. Bardziej wskazałbym Anię - jest ona cicha, przyjacielska, aż w pewnym momencie wbije komus szpile i wszyscy się na niej poznają. Tylko w takim razie podstawiony musiałby być też Tomek, ponieważ ich przyjań (przynajmniej dla mnie) wygląda na prawdziwą...

alexander

Podstawiony może byc hmmm. Własnie Agnieszka taka cicha myszka a wszyscy już ja lubia a moze tam wsz\yscy sa podłożeni. Mysle ,że agentem jest.... Agnieszka czy wylosuje zielone piórko czy czerwone :D:D:D:D

podmark

Cytat: alexanderPodstawiony może byc hmmm. Własnie Agnieszka taka cicha myszka a wszyscy już ja lubia a moze tam wsz\yscy sa podłożeni. Mysle ,że agentem jest.... Agnieszka czy wylosuje zielone piórko czy czerwone :D:D:D:D

Jaka Agnieszka ?? Tam nie ma nikgo takiego !!! Cos Ci się bajki pomyliły, a może cos wypiłes  :zabek: ??

alexander

pffffff sorrry chodzilo mi o Anne!!!!!

podmark

Już w najbliższy czwartek podczas spotkania plus-minus w "Barze Europa" pojawią się nowi uczestnicy. Fajnie by było, gdyby weszła Siaska...

alexander

podmark musimy zaczarowac tv4, zeby do programu weszla robinsonka2004 Kasia musi byc w barze6

sqone

Z jednej strony było by ciekawiej gdyby do gry weszła Siaska. Jak i również zwiększyła by się oglądalnosć tego show. Tylko nie wiem czy jest to możliwe bo jak by było to chyba Kasia     była by od początku w programie. Ale jak jej nie będzie to też fajnie :) bo ja uważam, że Bar to trochę kiczowaty program :/ Takie moje zdanie ale wszystko okaże się w czwartek.

alexander

Kasia Dżyżdzyk nie pojawi się w barze, jestem pewnien bo to jest zbyt piękne aby było realne :( Bar6 Europa ma wyniki srednie oglądalnosci i cos czuje ,ze TV4 stworzy 7 edycje ale top już nie ten temat.

Pudelek

Alexander, brak u Ciebie kosekwencji albo le wnioskujesz!
Bar Europa to najlepiej oglądany program TV4 (jak napisałes w temacie o kanałach telewizyjnych). Wydaje mi się, że już możemy szykować się na Bar 7, o ile TV4 nie planował tylko poeksperymentować.