Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

alexander

Ale mnie interesuje co wy sądzicie? Oboje, Vadim czy Thom????? Ja osobiscie uważam ,że Vadim! Bo jest starszy i powinien byc mądrzejszy i nie ulegać zaczepką Thoma ktory chciał zwrócić na siebie uwagę. Vadim powinien ustąpić albo poprostu powiedziec Thomasowi ,że nie bedzie z nim rozmawial. A nie zaraz go tak bić tow ygladalo strasznie!

Kotelet

Dla mnie to jest smieszne_-_ Tom sie zaczal lac i teraz cala wina  obarczaja tego drugiego, moze troche przesadzil ale za bardzo zrobili ofiare z Toma_-_ Pewnie go zostawiam bo biedny rusek bo zlal... Ech caly bar...

Pudelek

Cytat: podmarkJedyne co mi się podobało w dzisiejszym odcinku, to zapytanie Ibisza, kto według poszczególnych uczestników powinien odejsć z programu. Po odpowiedziach można stwierdzić, ktoi tak naprawdę w tej edycji czuje się niepewnie i chce się pozbyć konkurencji. Otóż osobami tymi, które uważały, że zarówno Vadim, jak i Thomas powinni definitywnie odejsć byli: Robert, Alex i Jurate. Inni albo mówili, że albo powinni zpstać oboje, albo odejsć też razem, a jeszcze inni, żeby odszedł Vadim...

A mi się w dzisiejszym programie na żywo nic nie podobało. Chociaż wiedziałem, że tak będzie, że znów powtórzą wszystkie scenki dotyczące obu uczestników, po czym decyzje pozostawią telewidzom. No i te teksty Ibisza, że to niedopuszczalne w takim programie. Jak dla mnie zupełnie normalne w Barze. Ale widać, że chcą zachować pozory, no i nie mają niczego lepszego do pokazywania i omawiania...

Showmag

Bójka w "Barze 6- Europa"
Piątek, 07.10.2005, 23:59

Oskarżenia, wyzwiska, groby, w końcu szarpanie, ostre ciosy i bijatyka- tak swoje emocje wyładowała dwójka uczestników "Baru 6- Europa": Vadim i Thomas. Zaskoczyli wszystkich. Do tak ostrego zajscia nie doszło jeszcze w żadnym polskim reality show. Vadim i Thomas swym zachowaniem zbulwersowali pozostałych zawodników "Baru 6". Widać to było po ich wyrazach twarzy, kiedy w trakcie czwartkowego spotkania Plus-Minus po raz pierwszy zobaczyli całe zdarzenie. Awantura rozegrała się przed domem barmanów. Dotąd uczestnicy widowiska znali ją tylko z relacji Vadima, ponieważ po całym zajsciu Thomas opuscił kompleks mieszkalny i zamieszkał w hotelu. Bał się kolejnych ataków ze strony Vadima. Decyzją producenta "Baru", o dalszym losie Thomasa i Vadima zadecydują widzowie, a werdykt zostanie ogłoszony podczas sobotnich "Gorących Krzeseł". Wtedy to program opusci Thomas, Vadim lub też obaj panowie.

[bar.interia.pl]

joker

ja myslę, że Thomas jest moze w jakis sposób prowokujący, ale odrazu na pierwszy rzut oka widać kto w tej bójce maiał przewagę - Vadim i tak jak to powiedział Thomas na gorących krzesłach - że taki głupi, żeby zaczynać bójkę z większym i silniejszym od siebie to on nie jest... Vadim dzięki swojej przewadze mógł Thomasa obezwładnić, albo poprostu go olać, bo żeby stary chłop nie potrafił opanować emocji to trochę nie halo! Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz - pierwszą noc po bójce Thomas spędził w hotelu, a teraz gdzie sypia?? bo do domu pewnie jeszcze boi się wejsć... A co do głosowania to myslę, że zwycięży nie tylko to że Thomasa polubiło napewno więcej osób niż Vadima, ale i Polska mętalnosć lgnięcia do zachodu a nie na wschód...

podmark

Tylko zauważcie, że podczas tej bójki obaj wyglądali jakby byli po narkotykach, a przynajmniej po dużej ilosci alkoholu...

podmark

Cytat: lukasz900Sebastian- wg. mnie przydupas Alexa, zero własnego zdania.... ogólnie to jest jednym z tych uczestników którzy moim zdaniem powinni wylecieć w pierwszych tygodniach...

Mimo, że prosiłes, by nie komentować, to ja muszę Ci przyznać rację, jesli chodzi o Sebastiana - koles jest taki pusty i płytki, że szok. Jak Alex będzie chciał zrobić komus dowcip, to ten od razu się przyłączy  :vomit:  :vomit:

Pudelek

Ta decyzja, że program ma opuscić jeden lub oboje uczestników jest trochę zastanawiająca. Czemu w głosowaniu nie ma opcji oboje mają zostać ? Wydaję mi się, że los Vadima jest przesądzony, ale Thomas też nie może być pewny że pozostanie. Chyba producentom bardzo zależy, aby wprowadzić nowych uczestników, po to by urozmaicić program.
Jest sporo szansa, że wejdzie paru nowych, między innymi za Sergueia który mam nadzieje, że się rozmysli i zostanie...

Pudelek

Sebastian ma w głowie tylko dyskoteke lub remizę strażacką z głosnym boom, boom.
Dziwię się, że kogos tak nieciekawego (ani inteligentny ani przystojny) wzieli do Baru.

Showmag

Cytat: lukasz900Dokonałem krótkiej analizy zachowań uczesnitków w tej edycji baru i moja osobista ocena i krótka charakterystyka uczestników, aaaa i zaznaczam na początku że ogólnie uczestnicy są pusci ,sztuczni i w ogóle do bani....

Robert- dobrze bawi się jedynie po spożyciu alkoholu
Patrycja- intrygantka
Ludmiła- Intrygantka numer 2... tuli sie do każdego z barowiczów
Sebastian- wg. mnie przydupas Alexa, zero własnego zdania....
Vadim- stary, brzydki, głupi
Farida- czy to ona została miss?? buueheheheh z takim zezem? sorry ale laska wygląda jak kupa po jagodach... ogólnie jest piękna... piękna jak kwiat akacji... w ubikacji...Ogolnie żałosna osoba... Do domu...
Marco- boże... a to to jest głąb jak ich mało.... perfumy mu nie pasują... tzn zapach perfum.... żałosne...
Kasia-- no tak ciało ma ładne ale twarz... o matko!!! chyba ospy nie wyleczyła
Alex- co za pustak!!!!! żal mi go naprawdę...

Jestem pod ogromnym wrażeniem Twej dogłębnej analizy psychologicznej poszczególnych uczestników "Baru". Dlatego też proponuję, abys podobnymi wypowiedziami dzielił się na- równie wysokolotnym, mocnym i trafnym w słowach forum, np tym dostępnym na oficjalnej stronie programu Bar ;)

Cytat: lukasz900Prosze nie komentować tego co napisałem... to tylko moje osobiste spostrzeżenie na uczestników BARU! - europa

A to już narodowa cecha Polaków. Nie życzysz sobie, by komentowano to, co z trudem i zapewne z niemałą satysfakcją wypociłes, a co przecież także krytyką było...

sharkan

Normalnie cztery osoby opuszczają program jednego dnia - tego jescze nie było  <lol>

podmark

Cytat: sharkanNormalnie cztery osoby opuszczają program jednego dnia - tego jescze nie było  <lol>

No jeszcze nie było, ale przypomnijcie sobie, jakie były jazdy, jak w pierwszym "Barze" wszyscy uczestnicy (w tym momencie było ich koło 11) chcieli odejsć z programu, bo realizatorzy doczepili się do picia Moniki, Leszka i jeszcze kogos, a póniej prowadzili samochody.

Podziwiam Jurate, szkoda mi Sergieja i cieszę się, że odpadł Vadim....

alexander

Szkoda Siergiej był fajny, może był mało kontrowersyjny ale pewnie prawdziwy i nie grał.
Vadim matko ale sie ciesze:)

podmark

No i stosunkiem głosów 79% do 21% z "Barem" pożegnał się Luca. Ja dzisiaj nikomu nie kibicowałem, bo obojga nie lubię. Ale trzeba przyznać, że ciekawie by było, gdyby odpadł Marco. Co by wtedy zrobiła Kasia ?? Czy rzeczywiscie tak jak mówiła, by pozostała w programie ?? Jesli tak, to jak długo ??

Showmag

"Bar 6": cztery osoby opusciły program
Podczas czwartkowych "Plusów-Minusów" dowiedzielismy się, kogo grupa barowiczów chciałaby wykluczyć z dalszej gry w "Barze". W sobotę na "Gorących Krzesłach" zasiedli Luca Ali (otrzymał w czwartek największą liczbę minusów) oraz Marco Bocchino (wyznaczył go Alex, wyłoniony podczas dodatkowego głosowania, które miało rozstrzygnąć plusowy remis po spotkaniu Plus-Minus). W trakcie trwania programu Serguei Jarkov i Jurate Alisauskaite-Kasprzyk poinformowali, że opuszczają reality show. Serguei tłumaczył swój wybór prywatnymi sprawami, zas Juracie nie odpowiadał udział w widowisku, w którym jest obrażana, poniżana i pokazywana w negatywnym swietle. Chwilę póniej ogłoszono decyzję telewidzów w sprawie Thomasa i Vadima, pomiędzy którymi doszło do bójki. 19% głosujących było za tym, aby obaj opuscili "Bar", zas 9%- aby widowisko opuscił Thomas. Decyzją większosci (72% głosów) z udziałem w programie musiał się pożegnać Vadim Afanassiev. Na koniec Krzysztof Ibisz ogłosił decyzję w sprawie wytypowanych do odejscia barmanów. Wolą telewidzów, stosunkiem głosów 79% do 21%, program jako czwarty opuscił Luca Ali.

[showmag.info]