Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

Showmag

Cytat: rockwellwłasnie obejrzałem powtórkę. thomas powiedział co następuje: "fucking poland! fucking GREAT! i love it!". słuchajcie ze zrozumieniem :)

...przesłuchałem to nie jeden raz (plik z finału od soboty można pobrać z Pobieralni) i słyszę wyranie "gay", a nie "great"

Ewa7

No nie wiem ja jestem za Alexem ale do Tomasa nic nie mam :zabek:  :)

julka

no to jak jest z tym thomasem? lubi on tę Polske czy nie.uważam że był swietnym strategiem i jest słodziutki.chcialabym zeby prowadzil jakis program u nas

podmark

Cytat: julkachcialabym zeby prowadzil jakis program u nas

No , nawet wiem jaki mógłby być to program - "Lippy i Missy" na TVP1 - przecież on sobie słabo radzi z poslkim - za to w angielskim jest orłem...  :zabek:  :terefere:

julka

lippy i missy?co to?mógłby prowadzic kazdy program....np.mógłby występowac w ęuropa da sie lubiec..bylby tam gwiazdą..no i oczywiscie darek bubienko jako gwódz programu..hehe

podmark

Cytat: julka.np.mógłby występowac w ęuropa da sie lubiec..bylby tam gwiazdą..no i oczywiscie darek bubienko jako gwódz programu..hehe

Koleżanka chyba nie wie, że istnieje takie cos, jak WIELKIE LITERY, od których powinno się zaczynać pisząc imię i nazwisko... Co do poprawnosci jeżyka polskiego userki Julki to brak mi słów: "lubieć" (powinno być lubić) , "darek bubienko" (Darek Bubienko). O jejku - co ta dziewczyna robiła na poslkim ?? Paznokcie sobie malowała, czy co ??  :plask:

julka

Przepraszam bardzo panie....,ale z polskiego miałam 6,i swojego czasu wygrywałam olipmiady

Pudelek

Cytat: julkaPrzepraszam bardzo panie....,ale z polskiego miałam 6,i swojego czasu wygrywałam olipmiady

:los:    :devil:
Fajne te olimpiady i pani polonistka...
Broń Boże nie czepiam się interpunkcji  :devil:.
A wogóle to wszystko się wydało. Podmark uczy języka polskiego w gimnazjum! ! !

A Thomas rzeczywiscie za słabo mówi po Polsku by móc prowadzić jakis program. Zresztą jaka stacja chciałaby mieć takiego prowokatora ?!
"Europa da się lubić" ma już wystarczającą ilosć Anglików. Nie potrzebują tego "typka" od konkurencji.

julka

prowakatora...?przecież ten prowokator wygrał,nie oszukujmy sie to najlepiej się sprzedaję...tacy jak on podnoszą oglądalnosć,szaraczki do domu..

alexander

Cytat: rockwellwłasnie obejrzałem powtórkę. thomas powiedział co następuje: "fucking poland! fucking GREAT! i love it!". słuchajcie ze zrozumieniem :)

Great to była twoja wypowiedz!  :plask:  :plask:  :plask:  Thomas z tej radosci to niedługo by zniósł jajko! 100 000 zł z czego odliczmy te wszystkie opłaty to Thomas sie nie nacieszy bardzo. Wiem ,że pani Ciura nie była zadowolona z wygranej, samochód sprzedała a pieniążki nie były jakies ogromne więc ... A Thomas napewno powiedział Gay chyba ze w kontekscie Guy :) (zajebisty koles) ale niby kto Napewno jego tekst brzmiał: "Fucking Poland. Fucking Gay"...

Justysia17

No tak Polacy jak zwykle chceli dobre. Zorgniowali show do ktorego zaprosili osoby innego pochodenia a oni tak sie odwdzieczaja...nie mowie o wsystkich, ale Thomas to wyjtkowy...lepiej nie uzyje tego okreslenia

Pudelek

Ale to fakt, że większosć obcokrajowców pokazało się w programie ze złej strony. Gorzej niż Polacy. To małe pocieszenie, że nie tylko Polacy mają odchylenia od normy :P .

Luxis

A ciekawe jak Polacy byli by odbierani w innym karju, przez tamtejszą widownię... czy tak jak my widzimy obcokrajowców, czy na odwrót...

Luxis

nie nie, też sobie obejrzałem jeszcze raz ten materiał i powiedział na 100 % "fucking Poland, fucking gay", a nie great, wyranie to słychać, jak zrobisz głosniej...
a tak się zastanawiam, może mówił o sobie, że "cholerna Polska, cholerny gej!" może to jego obraz radosci, może jest gejem sa,... kto wie...
albo może ma jakies kompleksy na punkcie homoseksualistów, bądz wszyscy anglicy tak się cieszą  :los:  :zabek:  :terefere:  :kreci:

julka

wszyscy tak sie podniecamy tym thomasem,a to tylko mała "kanalia"jak go okresliła Patrycja,ale brava za taktyke