Bar 5: VIP

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:24:35

Luxis

nie tylko Marta Dziubałka, ale także Marta Raczkowska z Baru 2 też prowadzi ten program na zmiane.

joker

Własnie na TV4 leci jakas powtórka "Całej prawdy". Gosćmi są Kamil Bulonis wraz z rodziną i rozmawiają na temat jego homoseksualizmu...

Luxis

no i Jarek Mikulski skończył prowadzenie swojego bloga rok temu, natomiast Kamil Bulonis pisze do dzis...

Pudelek

W telewizji można zobaczyć kolejną reklamę z udziałem Bartka Morawskiego.
Tym razem reklamuje srodek na przeczyszczenie  :ubaw:  :P  :devil: .

Jarekmikulski

Witam! Jestem byłym uczestnikiem programu typu REALITY (????) SHOW.
Jak w NICKU widać: I'm Jarek Mikulski.
Heh, to interesujące ze do tej pory ktos wspomina i czasami fascynuje sie tymi programami sprzed lat....

Jak chcecie więcej wiedzieć cos O KULISACH REALITY SHOW, to zapraszam do czytania mojej ksiązki którą zamieszcam w necie w formie BLOGA. Myslę że informacje które tam podaję (bez fałszu i wkrętów) zaciekawią i czasami zaszokują każdego. Czy BAR i BIG BROTHER to prawdziwe REALITY???? Oczywiscie że nie i nawet nie wiecie jak byliscie wkręcani, jak głosowanie się nie liczy, jak nie liczą się realizatorzy z uczuciami i cierpieniem uczestników.

www.jarekmikulski.bloog.pl

ZAPRASZAM!!!!

Jarek Mikulski

----------------------------------------------------
p.s.
A jesli chodzi o realizatorów/reżyserów to WYWALENIE kogos z programu niezależnie od głosowania widzów, to pikus w porównaniu z tym co się tam wyrabia :)))) Np. kiedy chce sie usunąć poprzez krzesła daną osobę, wtedy najpierw trzeba tę osobę doprowadzić na krzesła. Na "rozmowach" poza kamerami od reżysera dowiadujesz się na kogo Ci lepiej bedzie głosować (dla dobra Twojego i żeby TU troche dłużej pobyć, hehehe) i podobne instrukje otrzymuje większosć. Wtedy taki IKS na pewno siada na krzesełku, a kiedy juz jest na krzesełku to można z nim zrobić WSZYSTKO: szczególnie zgnoić, zdruzgotać i zniszczyć totalnie poprzez przygotowany materiał, tak, by dana osoba przeznaczona na odstrzał wyszła na największą kanalię. Wystarczy zmontować "teledysk" z przekleństw, dłubania w nosie, złego humoru i np. pierdnięć ;)))) Wtedy uzasednienie tego że odpadł mamy: BYŁ TAKI OKRUTNY, że "WIDZOWIE" go już nie chcieli.... :/

Czytajcie BLOOGA, a będzie o wiele ciekawiej....

Luxis

Czesć Jarek, z ciekawoscią poczytam Twojego bloga, bo ciekawe to co piszesz... ciekawe w sensie, że jest o tym czym sie interesuje, mianowicie o reality-show :)

Pudelek

Tele 5 przygarnął kolejnego uczestnika baru. Łukasz prowadzi teleturniej interaktywny TeleGotówka. Najlepsze są wygrane: 50 zł. To nawet w TVNGra płacą więcej. Chętnych na taką kasę nie ma. Więc ostatnio dwa konkursy pod rząd (jedyne które widziałem) wygrała jedna osoba :los: . Podpowiedzi też juz większych nie mogliby dać :ubaw: .

slawek

Cytat: PikachuTele 5 przygarnął kolejnego uczestnika baru. Łukasz prowadzi teleturniej interaktywny TeleGotówka..

Hmmm  :hmm:   Chyba muszę sobie przypomnieć na stronie Baru o jakiego Łukasza chodzi
Sławek

Pudelek

Bartek Wrona już żonaty

Najpierw uważany był za najprzystojniejszego członka Just 5, a fanki piszczały na jego widok. Potem zdecydował się na solową karierę. Sporo fanek stracił, bo podobno przytył.

Ale on ma już swoją ukochaną, z którą zaręczył się rok temu. A dwa tygodnie temu w sobotę wzięli ślub.

Jak donosi Twoje Imperium, żoną Bartka Wrony została tancerka Mariola.

- W roli męża czuję się doskonale. Wesele było super, bo kameralne. Zaprosiliśmy na nie tylko najbliższą rodzinę i przyjaciół. Mariolka wyglądała ślicznie w białej sukni. Tak, jak to sobie wymarzyłem - mówi Wrona.

Jednak niedługo czeka go promocja nowej płyty, z którą zamierza ponownie powrócić. Wątpimy, żeby zaprezentował coś nowego.

- Teraz odpoczywamy w Turcji, to nasz miodowy miesiąc, choć trwa zaledwie kilka dni. Do kraju lada chwila ściągnie nas promocja mojej nowej płyty pt. 25.

kozaczek.pl

Luxis

Ale on przytył... ulala
P.S.Ale żona fajna ;)

chatiflatt

dziwne,
bo w necie jest sporo informacji na temat jego 'skoków w bok', niekoniecznie z kobietami
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattdziwne,
bo w necie jest sporo informacji na temat jego 'skoków w bok', niekoniecznie z kobietami

W necie? To bardzo wiarygodne źródło informacji. Ponoć w necie jest sporo informacji, że Adrian Nadolski jest gejem. Dziwne.  :gwizd:

chatiflatt

Ula Dębska będzie "szczała, gdzie ma ochotę"!

Kochamy tę dziewczynkę. Ma buzię aniołka za którą coś ukrywa. Ona pijana i używająca dosadnych słów to jak słynny Józef Zych o fizjonomii papieża mówiący z fotela marszałka Sejmu: Co ty mi tu kur*a pierdo**sz? Podobne zaskoczenie.

Aktorka znana z bycia byłą dziewczyną Rafała Mroczka (tak, to brzmi zabawnie) była widziana kilka dni temu w modnym warszawskim klubie Opera. Bawiła się tam ze znanym gejem z reality show - Kamilem Bulonisem.

Ula Dębska nie była w towarzystwie Mroczków a Kamila Bulonisa - wspomina pracownica klubu. Po całonocnych tańcach ledwie trzymali się na nogach. Kamil zaprowadził Ulę do toalety. Ponieważ do moich obowiązków należy doglądanie toalety, więc poszłam tam za nimi. Gdy uprzejmie poprosiłam Ulę, by wyszła z męskiej toalety, ona wrzasnęła na mnie, że toaleta jest wolna, "kibel męski niczym nie różni się od damskiego", i że "będzie szczała, gdzie ma ochotę".

Potem widziałam, jak siedzieli z Bulonisem sami w chillout roomie i ona chyba od alkoholu płakała. Nigdy nie pomyślałabym, że ta słodka i niewinnie wyglądająca dziewczyna jest taka opryskliwa i nieprzyjemna. Pod koniec imprezy, o 6 rano Bulonis zaprowadził ją do taksówki i razem odjechali.

Koniecznie poczytajcie komentarze :D
niech szczy u Rubika
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

arturxd

Polski show biznes kieruje się brutalnymi prawami. Trudno jest na nim zarobić, a sława szybko przemija. Co robić? Z takim dylematem zmaga się wiele gwiazd, tych bardziej lub mniej znanych.

Mowa o Bartku Latawskim, jednym z uczestników Baru Vip. Zapomniana już dawno postać mieszka obecnie w Dublinie, gdzie nie zajmuje się raczej rozwijaniem swojej kariery. Nasza czytelniczka spotkała go w swoim ulubionym w Irlandii klubie Czech Inn na Temple Bar.

Jak donosi informator: Pomyślałam o nim w kategorii nieudaczników na wyspach, aczkolwiek taka grupa jest mniejszością wśród Polaków i ogólnie nie zgadzam się z tą opinią.

Obecność gwiazdy w Irlandii trochę nas zastanawia, raczej nie pracuje tam w show biznesie.

Lansik.pl

Rosa

Cytat: arturxd
Obecność gwiazdy w Irlandii trochę nas zastanawia, raczej nie pracuje tam w show biznesie.
Lansik.pl
Kogo? Jakiej gwiazdy?
Ja ogladam RSy a tego człowieka za nic nie moge sobie przypomnieć to jaką on jest gwiazdą. :ubaw: