Menu główne

Agent 3

Zaczęty przez Luxis, So, 05 Lis 2005, 21:39:40

Luxis

Dzisiaj w odcinku Anioła Stróża wystąpiła dosłownię na chwilkę Alżbeta - Beta , uczestniczka z którejs z edycji Agenta. Była kelnerką. :)

Pudelek

Dwa niusy dotyczące Alżbety Leńskiej z trzeciej edycji Agenta:

1 Rafał Cieszyński - aktor znany wszystkim z 3. edycji Tańca z gwiazdami potrafi być naprawdę romantyczny!
Nasza czytelniczka donosi, że oswiadczył się on kilka dni temu swojej dziewczynie - modelce Alżbiecie Leńskiej. Aktor zdecydował się zrobić to w dniu jej urodzin w... kinie. Przygotował na tę okazję cos naprawdę wyjątkowego. Jak donosi pragnąca zachować anonimowosć czytelniczka:
Sala kinowa wypełniona była tylko znajomymi pary, tymi z Warszawy jak i z Katowic. Rafał i Beta spónili się, po to, aby dziewczyna nie zorientowała się, że jedynymi kinomanami są ich znajomi. W pewnym momencie film został przerwany i na ekranie pojawił się którki filmik nakręcony przez Rafała i znajomych - dla Bety. Alżbeta dostała także statuetkę Oscara, specjalnie sprowadzaną z Wrocławia. (...) No i nastąpiły oswiadczyny, Beta powiedziała oczywiscie "tak", ale nie wiadomo czy pod presją znajomych czy serca.
Przypomnę, że para się poznała na planie serialu "Anioł stróż" z TVNu gdzie oboje grali. (Beta co prawda była tylko statystką...)

2 We wtorek na pierwszej stronie Faktu lub Super Expressu widziałem zapowied; Beta zostanie nową gwiazdą Polsatu. Szczegółów nie znam. Może zostanie nową prowadzącą programu "Dziewczyny w bikini"  :devil: . Predyspozycje ma. Pokazała je kiedys w CKMie  :P . Zresztą jako (współ)prowadząca (z Kubą Wesołowskim) też się sprawdziła w pewnym wakacyjnym programie TVNu, którego tytułu nie pamiętam.

Kardines

Alżbeta - pierwszy raz słysze takie imie, wogóle mi się z Agentem nie kojarzyła. Dopiero jak użyte zostało "Beta" poznałem o kogo chodzi :P Chyba tylko tak ja nazywali w programie, nie?

stroz85

uuu nowy program z Alzbeta na Polsacie to by bylo cos:) moj tuner nagrywalby na okragalo hehe:) a co do agenta to oczywiscie najmilej wspominam edycje z Alzbeta:) bodajze druga

Pudelek

A dokładniej trzecia  ;P .

Pudelek

Cieszyński i Lenska wzięli ślub

Fotoreporter Super Expressu wypatrzył na palcu Alżbety Lenskiej obrączkę i skorzystał z okazji by ją uwiecznić podczas piątkowego Gwiazdy tańczą na lodzie. Okazuje się, że Alżbeta i Rafał Cieszyński rzeczywiście jest już po ślubie. Powiedzieli sobie "tak" ponad dwa tygodnie temu w Los Angeles. Obrączki pochodzą z salonu jubilerskiego Tiffany'ego.

Aktor serialu Pierwsza miłość i modelka zdecydowali się na skromny ślub zagranicą, żeby zaoszczędzić na hucznym weselu i przeznaczyć pieniądze na urządzenie wspólnego mieszkania.

Pudelek.pl

Pudelek

Alżbieta Lenska - nowa gwiazda?
Będzie partnerować Płoszajskiemu.

Super Express przedstawia nową gwiazdę serialu Pierwsza Miłość - jest nią Alżbieta Lenska, 27-letnia modelka pochodzenia węgiersko-czesko-polskiego, żona Rafała Cieszyńskiego.

Wcieli się ona w postać Edyty Jeżowskiej, dziewczyny o feministycznych poglądach, która rozkoc**je w sobie Artura (w tej roli Łukasz Płoszajski).

kozaczek.pl

Pudelek

Dalszy ciąg kariery aktorskiej Bety z trzeciej edycji Agenta:

Nowa Kryminalna

Alżbeta Lenska, śliczna aktorka związana z Rafałem Cieszyńskim, dołączy do obsady serialu ,,Kryminalni". Zagra policjantkę z Centralnego Biura Śledczego, która stara się rozwikłać zagadkę tajemniczego morderstwa, w które zamieszany jest polityk (grany przez Emiliana Kamińskiego).

Po raz pierwszy Alżbetę będzie można zobaczyć w TVNie w odcinku ,,Władza absolutna", który zostanie wyemitowany w kwietniu. Producenci obiecują, że aktorka pozostanie w ,,Kryminalnych" na dłużej.

I dobrze, przyda się powiew świeżości.

ukaraj.pl

Kuba 942

Nie wiedziałem, że Alżbeta Lenska była w Agencie. Bynajmniej jej nie pamiętałem. Obejrzałem sobie czołówkę i faktycznie.
Mam pytanie, jak daleko zaszła w tym programie? Bo ja słabo pamiętam. :los:

Pudelek

Wypadła w czwartym odcinku o ile dobrze pamiętam. Była dość mocną uczestniczką.

Kuba 942

Czy to ja czasem nie widziałem w ostatnim tygodniu Bety Leńskiej w reklamie Carrefoura?  :los:

Pudelek

Widziałeś. Ale to już chyba jej kolejna reklama...

andyln

Agenta 3 jest chyba najmniej w sieci, chociaż szkoda bo niektóre zadania były naprawdę ciekawe jak np. moje ulubione z lustrami i laserem :P

TomWegX

W niedziele w programie ugotowani w TVN jednym z uczestnikow byla Aneta z Agenta 3. Teraz ma dlugie czarne wlosy, ale po za tym to nie wiele sie zmienila :)

luk1990

napisalem kilka dni temu maila do tvn-u:
[email protected]

Witam
Ponieważ zbliża się zima a wraz z nią powtórki programów zwracam się
do Państwa z pewną propozycją. Chodzi o to żeby w okresie powtórkowym
jakim zdecydowanie jest okres zimowy wyemitowali Państwo
najpopularniejsze,zrealizowane przez siebie programy typu reality shows-
"Wyprawę Robinson" i zdecydowanie "Agenta". Jest naprawdę wielu
wielbicieli tych programów, którzy z utęsknieniem czekają aż może
wreszcie nasze ulubione programy zostaną wyemitowane o jakiejś"ludzkiej
porze"- powiedzmy w środowy albo czwartkowy wieczór. Jestem pewien,że
miałyby one sporą widownię i mogłaby być to swego rodzaju prognoza
rynku czy jest zapotrzebowanie na tego typu program,czy też nie. Liczę na
to że tej zimy wreszcie doczekam się emisji Wyprawy Robinson i Agenta,
gdyż te programy zawsze wzbudzająwe mnie dreszcz emocji i adrenaliny i
mógłbym oglądać je bez końca. Mam nadzieję,że moja propozycja
zostanie rozważona i wiele osób zostanie uszczęśliwionych
możliwością ponownego rokoszowania się tymi reality shows.
Będę z niecierpliwością oczekiwał na odpowiedź, mam nadzieję iż
pozytywna;)

i odpisali ze przekazali moja prosbe do dzialu programowego;)

prosze Was abyscie tez napisali jakiegos maila- im wiecej osob napisze tym wieksza szansa ze moze ktorys z programow powtorza;)