Menu główne

Agent 2

Zaczęty przez kropek, Cz, 02 Cze 2005, 11:31:08

witmin5000

wrzuciłem już kolejne odcinki , ale nie na hotfile, tylko na chomika, niestety jeszcze nie ma 5, bo mi nagrywarka zaczyna "padać" i mi nie chce kopiować

chomikuj.pl/witmin5000
folder: forum Reality-tv hasło: agent

Weteraw

Bardzo się cieszę, ale chomik ma pewne ograniczenia w ściąganiu i to wymaga konta premium .

witmin5000

https://rapidshare.com/files/376220182/odc.6.rar.html

odcinek 6 na rapidshare, 5 będę zmuszony z przyczyn niezależnych ode mnie dodać później

Weteraw

I to mi się bardzo podoba. Wiesz mnie tam nie zależy czy to chomik czy nie chomik [ mam większy transfer bo dziele konto z kumplem ] ale chodzi o innych :) mimo wszystko wielkie dzięki za odcinki :)

ana_92-22

Hej :D Jestem tu nowa.

Na wstępie, jestem  bardzo wdzięczna za dotychczasowe odcinki, które wrzucasz/wrzucacie. Naprawdę.
Od bardzo dawna szukam 2 edycji Agenta. Wreszcie mogę sobie ich przypomnieć.

Mam pytanie, czy brakujące odcinki z 2 edycji, będą wrzucone do sieci ?  :aniolek:

Weteraw

Ktoś tam kiedyś pisał, że ma kontakt z osobą która może udostępnić VHS z odcinkami, ale niestety nikt nie umie tego zgrywać na PC.

A ja obejrzałbym 3 edycje, z której pamiętam tylko garstkę zadań m.in : Kradzież Kolii [ ale to jak przez mgłę ] , lot na samolocie, i paintball w którym o ile się nie mylę uczestnicy wyposażeni w karabinki mieli zlikwidować wszystkich łowców i dojść do łódki czy coś w tym stylu.

BTW.
Widzę, że na chomiku jest 2 odcinek 3 edycji . Już go ściagam ;D

witmin5000

mam cały odcinek agenta3 z kradzieżą kolii i z jazdą pod górę na rowerach, jak będę miał czas i możliwości to spróbuję go zgrać przez kartę telewizyjną i na pewno dam Wam o tym  znać

Weteraw

Byłbym bardzo wdzięczny, a masz jeszcze jakieś odcinki z 3 edycji?

witmin5000

z 3 edycji mam :
kawałek odcinka z łowieniem meduz czy czegoś tam
cały odcinek o kolii i rowerach
kawałek odcinka z lotem na samolocie i magazynem skrzynek

Weteraw

To z meduzami, samolotem i paintballem już ściągnąłem z chomika :) Teraz z niecierpliwością czekam na odcinek z kolią i rowerami :)

yas

Cytat: Weteraw w Pn, 19 Kwi 2010, 16:34:45
Ktoś tam kiedyś pisał, że ma kontakt z osobą która może udostępnić VHS z odcinkami, ale niestety nikt nie umie tego zgrywać na PC.

Jeżeli ktoś chciałby się tego podjąć to mogę dać kontakt do tej osoby (info na PW). Przedsięwzięcie polega na tym by odebrać kasety, zgrać je na kompa i wrzucić do sieci... ew. wysłać do ogłaszających się na allegro osób (kwestia 10-15 zł za kasetę). Z tego co wiem osoba ta posiada również trzecią edycję.

Super witamin, że wrzuciłeś tyle ile miałeś. Ja jednak wolałbym obejrzeć wszystko od poczatku do końca, bo niestety oglądanie z wyrwami, kiedy kolejne zadania urwane są w połowie, do najprzyjemniejszych nie należy.

tanceti

No i coz tym Agentem? Możemy liczyć na dalsze odcinki w internecie?

witmin5000

więc tak jak mówiłem na razie nie mam możliwości zgrania 2 odcinków które posiadam , 1 z 2edycji, 1 z 3 edycji , jeżeli tylko będę miał możliwość zgrania, to zgram i na pewno o tym poinformuję , pozdrawiam

andyln

Można prosić o reupload dostępnych odcinków? Wszystko już wygasło...