Agent: Gwiazdy

Zaczęty przez podmark, So, 14 Maj 2005, 19:20:34

marekforrester

Ciekawe, pan Miszczak nie mówi "nie" ale sądze ,że nic z tego nie będzie, mają obecnie taneczne programy i na nich się skupiają. Jeśli nie będą mieli pomysłu na nowy program którym można zapchać jakąś dziurę to może na jesień powróci ale ja daje ku temu marne szanse.

SkazanyNaSmierc

Gdyby Agent wrócił chętnie wybrałbym się na casting. Jedno z lepszych RS jakie powstało.
P.S. Ma ktoś może czołówkę tego bo niestety nigdzie na necie nie moge znaleźć  :sciana:

Pudelek

Ja również bez wahania wybrałbym się na casting i powalczył o udział.
Tydzień temu wysłałem w tej sprawie maila do TVNu i dostałem taką wymijającą odpowiedź:

Obecnie nie planujemy kolejnej edycji programu "Agent".
Prośbę Pana przekazaliśmy do Działu Programowego.

Pozdrawiamy
Dział kontaktów z widzami

Ale skoro jest nadzieja. A ja mogę poczekać kolejny rok.

SkazanyNaSmierc

Na taki program warto czekać ale z taką skromną nadzieją że napewno realizacją zajmie się TVN a nie TV 4 jak w przypadku BB bo to dopiero byłaby kicha  :szok:

joker

Uuu... do Agenta to i ja bym się chyba zgłosił, chociaż nie wiem, czy bym przetrwał w takich ekstremalnych warunkach :D

Jason

noooo moje ulubione reality! zaraz mi sie dziecinstwo przypomina... bym sie jeszcze chetniej teraz zglosil niz do bb, no ale w Agencie to kondychę trzeba miec, a ja fizycznie to jestem łajza. Na bungee to bym skoczyl bo zawsze chcialem, zjesc tez obrzydlistwa bym zjadl, ale jakies wyscigi czy cos to juz nie bardzo. Zawsze mi sie marzyla rola agenta w 'Agencie' :D Bo  fajnie tak wszystkich wrobic, wiedziec, ze sie zostanie do konca, bo piorko zawsze przy kolacji zielone :D hihi nie moge sie doczekac powrotu tego programu :)

byle nie w tv4. Boje sie pomyslec jakby to wyglądalo...

SkazanyNaSmierc

Może wartoby wystosować jakąś petycje do TVN`u odnośnie powrotu Agenta  ?

Piotrek

Cytat: Jasonbyle nie w tv4. Boje sie pomyslec jakby to wyglądalo...

Hehe nie byłoby to tak źle bo to nie to samo co BB.   :ubaw:  Ale fajnie jak by powróciło. nieważne czy w TV4 czy na Polsacie czy TVN - ważne aby był to ten sam Agent co kiedyś...

Wilczurek

Agent to pierwsze reality-show, jakie można było oglądać w Polsce, a co za tym idzie - wychowałem się na nim :P. Dlatego zawsze będę miał do niego sentyment. Poza tym to był program o świetnym pomyśle, chociaż głupie było to, że odpadały często fajne osoby, a zostawały niezbyt ciekawe. Dwa razy domyśliłem się kto jest agentem (w pierwszej edycji było to ewidentnie widać). Mam nadzieję że odświeżą Agenta, bo oglądalność na pewno będzie  miał.

Kuba 942

Agent to był bardzo fajny reality-show mój ulubiony wraz z Big Brotherem.Pamiętam jak nie opuściłem żadnego odcinka tego reality-show.Bardzo ucieszyłbym się jak by ruszyła niedługo nowa edycja.Oczywiście jeżeli by była to na TVN-ie

maniakTV

"Agent" powróci do TVN?

"Agent" to pierwszy polski reality-show, który na antenie telewizji TVN zadebiutował w 2000 roku. Zadaniem uczestników programu było zdemaskowanie agenta, który przeszkadzał grupie w wykonywaniu określonych zadań. Do tej pory powstały trzy edycje programu. Czy powstanie czwarta?
Po tym jak w mediach gruchnęła informacja o odejściu Marcina Mellera z programu "Dzień Dobry TVN" coraz częściej mówi się, że naczelny Playboya powróci do prowadzenia "Agenta".

Media powołując się na anonimowych pracowników TVN  informują, że telewizja rozważa powrót do produkcji programu "Agent", o który często pytają widzowie stacji. Czy tak się stanie? Jeśli tak, czwartą edycję programu zobaczymy najwcześniej wiosną 2009 roku.

źródło: media2.pl

EDIT:
Ja jednak radziłbym się tak nie cieszyć. Kiedyś była informacja o powrocie tego formatu, i również ''anonimowi dziennikarze TVN-u'' mówili, że stacja Walterów ROZWAZA emisję programu Agent. I co? I nie powstał.
Co do Mellera, może po prostu jego odejście jest związane z czymś zupełnie innym, a nie z poprowadzeniem tego programu? Swoją drogą za wcześnie by odszedł z DDTVN. No bo według ''życzliwych anonimowych dziennikarzy'' Agent4 miałby pojawić się w wiosną 2009 roku.

Reasumując: pozostaje mieć nadzieję, że program pojawi się w ramówce TVN-u. Z miłą chęcią bym obejrzał. :)
Jednak trzeba czekać na potwierdzenie tych informacji. :)

Showmag

Ja mam nadzieję, że jeśli powstanie Agent4 to BEZ Mellera.
Niech znajdą kogoś lepszego... Bełkot Mellera ciężko jest zrozumiec.

chatiflatt

Zgadzam się. w DDTVN już go nie usłyszymy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

SkazanyNaSmierc

Czy z Mellerem czy bez oby tylko powstal. ;)

joker

Meller moim zdaniem był super, może nie mówił najwyraźniej, ale za to nadrabiał świetnym klimatem - ta jego zabójcza powaga :D Był znacznie lepszy niż prowadzący Agenta w USA (1 i 2 edycje)