Agent: Gwiazdy

Zaczęty przez podmark, So, 14 Maj 2005, 19:20:34

podmark

Zamiast "Wyprawy Robinson 2005" mogliby zrobić "Agenta 4". Cztery razy taniej, a ciekawiej.

sharkan

Zdecdydowanie Agent 4 we Włoszech albo Norwegii

Pudelek

Tak sobie mysle, że jakby miała powstać 4 edycja Agenta to zapewne w Grecji, no może w Portugalii, bo jak dotąd preferowane były u nas ciepłe południowe kraje tj Francja, Hiszpania, Włochy. Wątpie, żeby nasz Agent był realizowany w Skandynawii, ale chyba dlatego że to dla nas mało egzotyczne miejsce, a szkoda. Dodałoby to oryginalnosci kolejnej edycji...

podmark

Nie wiem Pikachu skąd Ci się wzięły te Włochy  :buzz: ?? Przecież w Portugalii własnie realizowano trzecią edycję. I jeżeli powstanie "Agent 4", w co szczerze wątpię, to realizacja będzie odbywać się we Włoszech lub Grecji, bo to nie są aż tak drogie kraje, a zarazem atrakcyjne.

Pudelek

Rzeczywiscie palnąłem gafę  :los: . Ale sens wypowiedzi się nie zmienia. Agent w Skandynawii byłby naprawde ciekawy. (Jeżeli jednak będzie kolejna edycja to napewno we Włoszech).
Ale czy napewno realizacja programu np w Finlandii byłaby droższa niż we Włoszech?

stroz85

no ja bym sobie agenta nowa serie z checia poogladal;-] ciekawy byl ten programik:) i fajne bylo typowianie kto jest agentem) akcja mogla by sie dziac w jakims ekstremalym miejscu...rosja::P

sharkan

a ja hmm..... mi sie marzy Agent 4 w jakims fajnym zakątku Europy ( zadania zeby byly bardzie logiczno-umyslowe niz silowe ,bądz polaczone)

Pudelek

Zdecydowanie teraz najchętniej zobaczyłbym kolejną edycję Agenta. Myśle, że jest jeszcze szansa na ten program ponieważ klapy nie było i wszystkie edycje cieszyły się podobną popularnością. Poczekajmy aż się wszystkim znudzą kryminalne seriale i taniec...

Showmag

Myślę, że to jedyny program, do jakiego moglby powrocic TVN - i ktory jako jeden z nielicznych trzyma poziom.

Niech się panowie z tvnu obudzą... pozwolili innym zabić klasykę (BB), to niech nie popełnią tego samego z Agentem.

Pudelek

Żeby Polsat tylko nie wziął się za Agenta bo wyjdą "Granice strachu"! :los:

chatiflatt

chyba jednak TVN negatywnie podchodzi do pomysłu 'odgrzewania starych kartofli'.. Stawiają na nowości. Choć Agent 4 byłby ciekawym pomysłem
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Ciężko doszukać się nowości w nowej ramówce TVNu...
(Nie przypominajcie o "U can dance"!)

Goku

A ja bym najchętniej zobaczył kolejną edycję "Wyprawy Robinson"... Pierwszą powtarzali jakieś pięć razy to może zrobiliby nową zanim na ten genialny pomysł wpadnie Polszmat, wykupi licencję, stworzy wyspę w studio, a na wyspie w studio zbuduje im hotel i nic nie zostawi z oryginału :P...

podmark

Cytat: Gokuzanim na ten genialny pomysł wpadnie Polszmat

I co - lepiej Ci się zrobiło, że tak nazwałeś Polsat ? Na tym forum trzeba zachować dobry smak, a Ty tego nie zrobiłeś.

Cytatwykupi licencję, stworzy wyspę w studio, a na wyspie w studio zbuduje im hotel i nic nie zostawi z oryginału

A czy kiedykolwiek tak zrobił z jakimś programem, byś mógł sądzić, że tak będzie ? Odpowiedź jest prosta: nie. TV 4 to nie Polsat - z Polsatem łączy ją tylko współpraca programowa, BB 4.1 to produkcja Czwórki i ona za nią odpowiada. No i poza tym - wiedza nie boli: jak się kupuje licencję, to trzeba się jej trzymać i nie można zrobić czegoś, na co nie zezwalają warunki umowy.

Showmag

"Agent" wróci do TVN?
Wielu widzów chciałoby, aby w TVN ponownie zagościł reality show "Agent". Do tej pory program doczekał się u nas trzech edycji, zrealizowanych w latach 2000-2002. Jakie są szanse na powrót widowiska?

Przypomnijmy, że "Agent" cieszył się dużą popularnością i był pierwszym reality show, jaki pojawił się w polskiej telewizji. W ostatnim czasie polskie stacje zdecydowały się na reaktywację niektórych formatów, chociażby "Koła fortuny" czy "Milionerów". O możliwość powrotu "Agenta" do Polski zapytano Edwarda Miszczaka, dyrektora programowego TVN. "Spotkałem się niedawno z producentem programu, zaprezentował swoje nowe pomysły. Nie mogę więc jednoznacznie stwierdzić, że format nie ma szans na powrót na antenę" - powiedział Miszczak w rozmowie z portalem Wirtualnemedia.pl.